Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

http://www.army.gr/default.php?pname=ArticleSearchList&cat_id=7&la=1

Για να δειτε τα ονοματα και της 2ης λιστας οσον αφορα τις ειδικες δυναμεις και τον Στρατο Ξηρας...

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Και πάλι ελλιπής μου φαίνεται ο πίνακας.Δεν βλέπω να έχει συμπληρωθεί ο αριθμός

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

Μίστερ έγραψε:Και πάλι ελλιπής μου φαίνεται ο πίνακας.Δεν βλέπω να έχει συμπληρωθεί ο αριθμός

Εννοειται αυτο... Δε ξερω με την παραταση τι εγινε, αλλα λογικα οχι μεγαλα πραγματα... Απατα η προκηρυξη πλην αεροποριας...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι θέσεις για τον ΣΞ και το ΠΝ δεν συμπληρώθηκαν ούτε με την παράταση που δόθηκε. Συνεπώς όσοι έχετε κάνει τα χαρτιά σας και περάσετε επιτυχώς και τις υπόλοιπες διαδικασίες μπορείτε να θεωρήσετε τους εαυτούς σας ως "επιτυχόντες"!

Καλή επιτυχία!

Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Υπάρχουν άτομα που έκαναν τις αιτήσεις τους χωρίς νά πληρούν τις ειδικότητες, εφόσον δεν συμπληρώθηκαν τά άτομα ίσως βγει επόμενος πίνακας που ενδέχεται να υπάρξουν άτομα που δεν είχαν τα δικαιολογητικά που ζητούσε η προκήρυξη για να συμπληρωθεί και ο απαιτούμενος αριθμός. Για στρατό ξηράς καί Εδ αναφέρομαι
Χ.λοκ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Χ.λοκ »

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα σήμερα απο την επιτροπή απαλλαγών. Άκουσα επίσης ότι τα αθλήματα θα είναι μετά την Κυριακή του Θωμά .
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Ρε παιδιά μην κοιτάζετε μόνο την λίστα. Η λίστα αφορά μόνο τους εφέδρους. Μπορει οι θέσεις να έχουν υπερκαλυφθεί από υπηρετούντες. Που μεταξυ μας έχουν προτεραιότητα. Δηλ το ότι η λίστα λέει 250 άτομα δεν σημαίνει ότι υπάρχει κενό 350 θέσεων.

Επίσης η λίστα είναι συμπληρωματική του πρώτου γύρου... Γιατί κάποιες στρατολογικές δεν φαίνονταν στην λίστα, όπως της Πάτρας.

Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

50 άτομα είναι από ότι διάβασα στα γρήγορα. Ουτε 150 δεν μαζεύτηκαν για ειδικές.
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Αν οι θέσεις είχαν καλυφθεί δεν θα υπήρχε λόγος παράτασης, απλή λογική... Επίσης ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όταν υπηρετείς περιμένεις πως και πως να απολυθείς όχι να βρεις τρόπο να παραμείνεις. Ολοι έχουμε παρά πολλές πιθανότητες και βλέποντας τις μέχρι τώρα αιτήσεις πιστεύω ότι στο πεζικό θα μπουν σχεδόν όλοι όσοι έκαναν...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Αυτός ο πίνακας είναι από την παράταση; Με μπέρδεψες!
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

Ο πινακας στον οποιο αναφερεσαι αφορα τον πρωτο γυρο, πριν την παραταση δηλαδη... Λογικα θα βγει και εκ νεου πινακας μετα την παραταση στις επομενες μερες... Αν κρινω απο την αρνητικοτατη συμμετοχη της παρατασης δε θα αργησει καθολου να βγει και ο τριτος πινανας, ο τελευταιος κατα την ταπεινη μου αποψη... Υπομονη παιδες, λιγο εμεινε και ολοι θα γνωριζουμε σε λιγες μερες τι παιζεται...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πλήρωση και στον τρίτο λες να μην κάνουν τίποτα έξτρα ; δύσκολο μου φαίνεται. Θα είναι μεγάλη αποτυχία μετά από τόσα χρόνια κάποιας προκήρυξης. Ειδικά όταν υπάρχουν άτομα σαν και εμένα που δεν συμπλήρωναν το κριτήριο των 3 χρόνων και είχαν όλα τα αλλά. Θα μπορούσαν από εμάς να συμπληρώσουν τις θέσεις που μένουν κενές.
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Πάντως εμένα δεν μου έχουν στείλει απορριπτικό σημείωμα ακόμα, ούτε με πήραν τηλέφωνο. Πληροφορικα!
Άβαταρ μέλους
imp3777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από imp3777 »

Παιδια εγω εχω κανει τα χαρτια μου ειμαι στο πεζικο εχω απολυθει εδω και 2 μιση χρονια αλλα δεν εχω μια απο τις ειδικοτητες λετε να υπαρχει εστω μια περιπτωση να με παρουν ;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Σημερα ελαβα απορριπτικο σημειωμα απο το ΓΕΣ σχετικα με την αιτηση μου που ειχα κανει για τις ειδικες δυναμεις. Οι λογοι ητανε οι εξης:

1. Ειχαν παρελθει περισσοτερα απο 3 χρονια απο την ημερομηνια απολυσεως μου.

2. Δεν ειχα μια απο τις απαιτουμενες ειδικοτητες.

Σε φιλαρακι μου που ειχε τα ετη απολυσεως αλλα οχι την ειδικοτητα συνεβη το ιδιο, απορριφτηκε δηλαδη αλλα μονο επειδη δεν ειχε μια απο τις απαιτουμενες ειδικοτητες.

Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολα τα μελη που ειναι ακομη μεσα στον διαγωνισμο.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες