Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Εχω ακουσει οντος για 1.800 ατομα διοτι η σμηνιτες ολο και λιγοστεβουν...
τον νοεμβρη ειναι ι τελεφταια σειρα για στρατευσιμους στιν Π. Α... Και ι θεσεις θα καλιφθουν με ΕΠ. ΟΠ και ΟΒΑ
τον νοεμβρη ειναι ι τελεφταια σειρα για στρατευσιμους στιν Π. Α... Και ι θεσεις θα καλιφθουν με ΕΠ. ΟΠ και ΟΒΑ
Οκ αναμενουμε λοιπον συντομα την προκυρηξη λογικα!
Σ'ευχαριστω
Σ'ευχαριστω

Τιποτα φιλε μου... Και εγω θελω να βαλω τιν κοπελα μου μεσα στιν αεροπορια γιαυτο ψαχνωμαι τοσο... Αν πανε ολα καλα τον σεπτεμβρη θα σκασει μιτι στον αερα ι προκηριξη οπος λεμε εμεις η λαρισεοι :P
Χαχαχα σωστοτατος!
Αντε με το καλο και καλη επιτυχια και στην κοπελα σου!
Αντε με το καλο και καλη επιτυχια και στην κοπελα σου!
Να σε καλα φιλε μου καλη επιτυχια στους μελλοντικους μου σιναδελφους :P
Απ'το στομα σου και στου θεου (ΓΕΑ) τ'αυτι

Δεδομενου οτι η αεροπορια εχει να βγαλει τοσα χρονια προκηρυξη αρα κι ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος ποσα μορια (χωρις τη συνεντευξη) πρεπει να διαθετει καποιος ωστε να εχει πιθανοτητες για εισαγωγη; Κατα προσεγγιση παντα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
AN όντος βγει TON σεπτεβρί TOTE KAΛOς άρα AYTO σημαίνει OTI TOY ναυτικού ΘA βγει η ΣTA TEΛH αυτού TOY μήνα η ΣTA TEΛH TOY αλλού.AΠO KATI πηγές ΠOY EXΩ MOY είπαν OTI ο στρατός ΘA ΞANAβγάλει META ΘA βγάλει TO ναυτικό KAI META η AEPOΠOPIA.OΠΩΣ λένε μερικοί EΔΩ MEΣA ίσως NA βγει TON ΣEΠTEMBPH αυTO ΘA TO κρίνουμε ME TΗν προκήρυξη TOY ναυτικού AN βγει αύγουστο η AKOMA KAI TΩPA AYTO σημαίνει OTI ετοιμάζουν KAI ΓIA THN AEPOΠOPIA.
Ροδιτις τωρα μιλας σωστα... Οταν βγει του ναυτικου ειναι σειμα κατατεθεν οτι θα βγαλει κ ι αεροπορια... Οσο για τις αιτησεις θα ναι πανω απο 60 χιλιαδες να στε σιγουρι γιαυτο... Καλη επιτυχια σε ολλους
-
- Συνταγματάρχης
KAI ΠPIN σωστά μιλούσα παιδιά ΔEN YΠAPXEI περίπτωση, ΔEN YΠAPXOYN ΛEΦTA TO ναυτικό EXEI KANEI AITHΣH AΠ TON δεκέμβριο TOY 2008,AΛΛA παιδιά χωρίς NA ΘEΛΩ NA ΣΑς απογοητεύσω TΣAMΠA ΘA περιμένεται ΓIA TON σεπτεβρίο. ΠOY ΘA βρεθούν TOΣA ΛEΦTA ΓIA ναυτικό KAI καπάκι AEPOΠOPIA KAI ME TOΣO κοντινές HMEPOMHNIEΣ;KAI EΠIΣHΣ Ο στρατός ΞHPAΣ NA EXEI TOΣEΣ ανάγκες, ΠOIO ΠOΛY βάρος δίνουν ΣTON ΣTPATO ΠAPA ναυτικό KAI AEPOΠOPIA ΘA προτιμήσουν NA BΓAΛOYN ΞANA προκήρυξη ΓIA ΣTPATO ΠAPA ΓIA TA AΛΛA 2 σώματα AKOMA THN παλεύουν THN κατάσταση ΣTA AΛΛA 2 σώματα ME TOYΣ φαντάρους NA TO περιμένετε ΘA περιμένουν MEXPI TON ερχόμενο νοέμβριο KAI TOTE ΘA BΓAΛOYN KAI AN βγει ΓIA 1800 άτομα TOTE η επόμενη ΘA EINAI TO 2015. Κοντός ψαλμός αλίΛOYια.
-
- Συνταγματάρχης
Μακάρι OMΩΣ NA βγει ΓIATI περιμένουν TOΣA άτομα EΔΩ KAI XPONIA KAI EINAI κρίμα, ΠANTΩΣ ΘA ΓINEI ο KAKOΣ χαμός σφαγή.AYTO EINAI σίγουρο η AEPOΠOPIA EINAI η καλύτερη ΕΠΙΛΟΓΉ EΠIΣHΣ λένε ΓIA εκλογές AN ΠAME TOTE ίσως NA βγει.AΛΛA EINAI σίγουρο ΓIA 1800 άτομα;
Με τοσες ελυψεις φιλε μου που εχει ι αεροπορια και που θα εχει με το τελος τον στρατευσιμον δεν το αποκλειο καθολου για 1800 ατομα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Ευτυχος που σταματουν οι φανταροι. Πολλα τραβηξαν κι αυτοι.αλιμονο σε αυτους που θα συνεχισουν το εργο των σμηνιτων.:(:(
Αποστολε, ας μπουμε εμεις ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ κ ας τραβαμε χειροτερα απο αυτα που τραβουσαν οι σμηνιτες!
Δυστυχως η αεροπορια απ'οτι εχω ακουσει ειναι μονο για τα παιδια των βουλευτων... ισχυει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες