Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημέρα φίλε. Όταν πήγα να δώσω την αίτηση ρώτησα σε περίπτωση που με επιλέξουν και για τον α, β λόγο εγώ έχω αλλάξει γνώμη και δεν παρουσιαστώ όταν πρέπει αν θα υπάρξει κάποιος είδος προστίμου η πέναλτι μου είπαν κανένα απολύτως. Θα πάνε στον επόμενο μην σε ανησυχεί αυτό το κομμάτι!
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γεια τις ειδικες δυναμεις εχουν καλεση ατομα για εξετασης; Γνωριζετε κατι¨?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημέρα. Είδα ότι ήδη έχουν αρχίσει να καλούν για υγειονομικές εξετάσεις το πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία. Με τον στρατό ξηράς υπάρχει καμία εξέλιξη;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωριζει κανεις αν εχουν καλεσει ατομα για εξετασεις και στο στρατο ξηρας;
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Με ειδικες δυναμεις εχουμε καποια εξελιξη; Ποτε θα μας καλεσουν για υγειονομικες γνοριζει καποιος?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
παιδιά καλησπερα! Γνωρίζουμε τι εκπαιδευση περνάνε οι επιτυχόντες οβα; περνανε παλι απο την αρχη την ιδια στο κεντρο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εχει βγει και απο το ΓΕΣ ανακοίνωση σχετικά με τους έφεδρους. Οι αιτήσεις είναι ελάχιστες.http://army.gr/default.php?pname=Article&art_id=93213&cat_id=7
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν μέτρησα σωστά κάλεσαν μόλις 141 εφεδρους, ενώ οι θέσεις είναι 600. Και άλλοι τόσοι να πάνε απ αυτούς που υπηρετουν τώρα, δεν συμπληρωνονται.
Προβλέπω συμπληρωματικη προκήρυξη χωρίς ειδικότητες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Διασωστης31 έγραψε:Αν μέτρησα σωστά κάλεσαν μόλις 141 εφεδρους, ενώ οι θέσεις είναι 600.Και άλλοι τόσοι να πάνε απ αυτούς που υπηρετουν τώρα, δεν συμπληρωνονται.
Και απο αυτους οι 94 περιπου για τις ειδικες δυναμεις... Το πεζικο πηγε τελειως απατα, εχω πεθανει στο γελιο απο χτες. Ο ελληνικος στρατος ψαχνει για σκοπεταναθρωπους και θελει να χουνε και συγκεκριμενα χρονια απολυσεως κιολας και συγκεκριμενη ειδικοτητα. Δεν ειναι να απορεις γιατι πηγε απατα η προκηρυξη.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά όπως συνηθίζεται να γίνεται από το παρελθόν μετά από κάθε δοκιμασία, θα βγαίνουν νεότερες ανακοινώσεις για την εξέλιξη των διαδικασιών από τα Γενικά Επιτελεία μέσω των ιστοσελίδων τους. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα για το πως θα κυλήσουν με ακριβείς λεπτομέρειες οι διαδικασίες. Στην τελική λίγη σημασία έχει αυτό. Το σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους είναι το ότι έχει προσελκύσει μικρό ενδιαφέρον ο θεσμός και φυσιολογικά όσοι ήδη έχετε κάνει τα χαρτιά σας και πληρείτε τις προϋποθέσεις που ζητούνται θα υπογράψετε την σύμβαση.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
TΑ αποτελέσματα στην σελίδα του γες για όσους κατέθεσαν μέχρι 27 Μαρτίου είναι τελικά ή θα συμπληρωθούνε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
tsad έγραψε:TΑ αποτελέσματα στην σελίδα του γες για όσους κατέθεσαν μέχρι 27 Μαρτίου είναι τελικά ή θα συμπληρωθούνε;
Λογικα αφορα την πρωτη φουρνια, αυτους δηλαδη που καταθεσανε μεχρι τις 27 του Μαρτη. Για αυτους που θα καταθεσουν με την παραταση μεχρι τις 10 Απριλη λογικα θα υπαρξει νεος πινακας αποτελεσματων
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γεια σας! Έδωσα σήμερα τα χαρτιά στο ρουφ. Φυσικά θα μου ρίξουν άκυρο αλλά από ότι βλέπω δεν έχει ενδιαφέρον για πολύ κόσμο. Ας ελπίσουμε όσοι είμαστε παραπάνω χρόνια απολυμένοι να βγει συμπληρωματική και να μπορούμε και εμείς. Ούτε σήμερα είχε κανέναν άλλο για αίτηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες