Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Προφανώς και πραγματικά εκπλήσσομαι μ' αυτό, γνωρίζει αρκετός κόσμος τι σημαίνει ΟΒΑ . Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να ρώτησαν και να έμαθαν εκ των έσω, αλλά και πάλι εκπλήσσομαι... !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημητρης έγραψε:Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Ενδιαφερομαι για τον θεσμο των οβα. Μενω στο ρεθυμνο της κρητης και ειχα υπηρετήσει στις ειδικες δυναμεις. Εχω μια ερωτηση να κανω. Οι μοναδες του Ρεθυμνου (547) Και των χανιων (1ή μαλ) ειναι απο τις μοναδες που μπορουν να δεχτουν ΟΒΑ; Υπαρχει καποια αλλη στην κρητη ; Υπαρχει καποιο site που να γραφει λεπτομερως τυχον απορειες ; Θα παρω βεβαια τηλεφωνο αυριο το πρωι στα τηλεφωνα που εχουν δωσει απλα ρωταω μηπως εχω αλλες πληροφοριες και παραπανω ερωτησεις αργοτερα...

Η 1η ΜΑΛ θα πάρει ΟΒΑ ναι. Το 547 όμως όχι. Πάρε αύριο στα τηλέφωνα που δίνονται όμως για περισσότερες πληροφορίες καθώς δεν υπάρχουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που να γράφουν κάτι αντίστοιχο.

Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ!!! Στο site του ΠΝ αναρτήθηκαν τα ονόματα των 102 οπλιτών που θα περάσουν εξετάσεις στο ΑΝΥΕ 5-6-7 Απριλίου, για έλεγχο σωματικής ικανότητας. Οι 102 αυτοί είναι όσοι έκαναν τα χαρτιά τους έως και τις 27/03/17. Από κει και πέρα στο ΓΕΑ που πήρα τηλ για το τι θα γίνει με μας της αεροπορίας μου είπαν νεότερα μετά τις 10 Απρίλη αλλά μου φάνηκε άσχετη η κοπέλα γιατί είπε ότι παράταση πήρε και η αεροπορία αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Υ. Γ εξετάσεις θα περάσουμε όλοι ή μόνο ο αριθμός που θέλει κάθε κλάδος;

Υ. Γ2 όσοι έκαναν τα χαρτιά τους στην πρώτη προθεσμία έχουν κάποιο πλεονέκτημα; Δηλ έχουν κλειδώσει; Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί έβγαλε ανακοίνωση το ΓΕΝ με τους πρώτους 102.

Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ποιος σε πήρε φίλε μου και ποτε; Δηλ βγήκαν τα αποτελέσματα στην αεροπορία;
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Τι εννοείς; Εμείς ή αυτοί (του άρθρου) δεν ξέρουν;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από glock »

http://www.ethnosimo.gr/2017/04/1000.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

DYK πως μπορουμε να ξερουμε ποιες μοναδες θα παρουν ατομα; Εγω πχ δηλωσα 2α μαλ,13 δεε, ζ μακ, σχαλ. Δεν ειχε καπου επιλογες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν το ξέρουμε λεβέντη μου δυστυχώς.Από πληροφορίες που έχω αποσπάσει γνωρίζω σίγουρα ότι η 1η και 2η ΜΑΛ θα πάρουν κάποιους ΟΒΑ, αλλά παραπάνω πληροφορίες για τις μονάδες (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν έχω για να τις μοιραστώ μαζί σας.

GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει με εμάς που είμαστε πάνω από 3 χρονιά απολυμένοι;
Δημητρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Δημητρης »

Στην προκυρηξη λεει οτι μοναδες εκστρατιας θα παρουν ΟΒΑ...
Το 547 ειναι ομαδα εκστρατιας γιατι λες οτι δεν θα παρει ΟΒΑ;

Επισης καποιος που υπηρετησε ειδικες δυναμεις μπορει να παει και σε μοναδες απλου πεζικου εαν ο ιδιος θελει;

Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Αεροπορε, σήμερα το μεσημέρι με κάλεσαν στο σταθερό, είπαν είστε ο τάδε έχετε κάνει αίτηση γιά τήν π. α κτλ κ ότι θα σταλεί γράμμα στην διεύθυνση σας συστημένο γιά νά πάτε στην Τρίπολη γιά υγειονομικές εξετάσεις, να προσέξετε καλά τις πληροφορίες και την ημερομηνία που θά αναγράφει τό χαρτί. Αυτα μου είπαν.Και στη στρατολογία όταν έκανα την αίτηση ρώτησα πώς μπορώ νά ενημερωθώ γιά τό άν επιλέχτηκα και μου απάντησε ότι θά σού σταλεί γράμμα, ενώ στο πεζικό ή ναυτικό δεν θυμάμαι ακριβώς είπε ότι θά ενημερωθούν από τό σάιτ

Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Μίστερ έγραψε:Αεροπορε, σήμερα το μεσημέρι με κάλεσαν στο σταθερό, είπαν είστε ο τάδε έχετε κάνει αίτηση γιά τήν π. Α κτλ κ ότι θα σταλεί γράμμα στην διεύθυνση σας συστημένο γιά νά πάτε στην Τρίπολη γιά υγειονομικές εξετάσεις, να προσέξετε καλά τις πληροφορίες και την ημερομηνία που θά αναγράφει τό χαρτί. Αυτα μου είπαν.Και στη στρατολογία όταν έκανα την αίτηση ρώτησα πώς μπορώ νά ενημερωθώ γιά τό άν επιλέχτηκα και μου απάντησε ότι θά σού σταλεί γράμμα, ενώ στο πεζικό ή ναυτικό δεν θυμάμαι ακριβώς είπε ότι θά ενημερωθούν από τό σάιτ

Αρχικά σου εύχομαι καλη επιτυχία! Τι ειδικότητα εχεις; Εμενα δεν με καλεσαν ακόμη... Να ανυσηχω; Εικόνα

Λογικα θα περάσουμε ολοι απο εξετάσεις και μετα θα αποφασίσουν ή μονο οι 200;

Trokas222
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Trokas222 »

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτησω όσοι περάσουν και μπουν μαζί με την εσσο που ακολουθεί, θα ξαναπεράσουν την ίδια εκπαίδευση ή διαφορετική; ευχαριστω
Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Ήρθε και τό γράμμα στην διεύθυνση μου, έως της 11 Απριλίου λέει νά παρευρέθω στό 411 νοσοκομείο στην Τρίπολη γιά εξετάσεις. Λογικα καλούν μόνο όσοι είναι επιτυχόντες , δέν είμαι σίγουρος
Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Αερονομια είναι η ειδικότητα μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες