Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

rivers...mesaa έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Ο μισθός του ΟΒΑ είναι αντίστοιχος του μονιμου λοχια ΣΜΥ.750-780 ? ξεκινάς Αυτοί τώρα θα υπογραψουν σύμβαση για 3 χρόνια, αλλά το θεωρώ σίγουρο ότι θα ανανεωσουν στη συνέχεια.

Εδώ έγιναν μόνιμες οι 8μήνες καθαριστριες, οι οβα δε θα γίνουν;

σίγουρα θα γίνουν μόνιμοι κ γι αυτό έβαλαν κ το όριο ηλικίας έως 28 ετών.

αν ήταν μονο για 3 χρόνια για πιο λόγο ένας 30 χρόνος μέχρι τα 33 του δν θα ήταν μια χαρά παραγωγικος;

Μ' αρέσει η σιγουριά σου... Τέλος πάντων, δεν θα μπω ξανά στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί κάτι τέτοιο που ισχυρίζεσαι δεν έχει καμία βάση, πρώτον γιατί το έχω κάνει σε προηγούμενα ποστ και δεύτερον δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο σε κάποιον που βάζει στην ίδια βάση τους ΟΒΑ με τις συμβασιούχες καθαρίστριες. Μόνο και μόνο αυτό που λες αποδεικνύει ότι είσαι εντελώς άσχετος και δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Τέλος, το όριο ηλικίας των 28 έχει μπει διότι όπως έχω αναφέρει ξανά, οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ανάγκη από νέο προσωπικό. Οι ΕΠΟΠ πλέον κυμαίνονται σε ηλικίες 30 - 40 (το μεγαλύτερο ποσοστό). Τι νόημα θα είχε αν έπαιρνε πάλι αντίστοιχες ηλικίες; Προσλαμβάνοντας προσωπικό μικρό σε ηλικία, αυτομάτως πέφτει ο μέσος όρος ηλικίας του στρατεύματος.
Αλλά θα μου πεις τώρα, τι μου λες για μέσο όρο ηλικίας στρατεύματος, εδώ οι 8μηνες καθαρίστριες μονιμοποιήθηκαν...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε συμπληρωθηκαν οι θέσεις με τις ειδικότητες που ζητούσαν. Όχι γενικά με όλες τις αιτήσεις που στάλθηκαν. Θα πάρει λογικά και άτομα, που δεν πληρούν τα κριτήρια. Γι αυτό υπήρχε και η παράγραφος 3γ.

Επίσης για τις υπηρεσίες των οβα οι 10-15 το μήνα δεν ισχύουν.

8 υπηρεσίες είναι ο μέγιστος αριθμός, όσες κάνανε και οι εποπ Στρ. Τόσες κάνουν και οι ΣΥΟΠ στην Κύπρο αυτή τη στιγμή.

Οκτώ υπηρεσίες, σημαίνει βέβαια και 8 Απαλλαγες.

GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

Στις ειδικές δυνάμεις συμπληρώθηκαν οι θέσεις; τι αναφέρει η παράγραφος 3γ; όσοι είναι πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι μπορεί να τους πάρουν;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

Διασωστης31 έγραψε:Δε συμπληρωθηκαν οι θέσεις με τις ειδικότητες που ζητούσαν. Όχι γενικά με όλες τις αιτήσεις που στάλθηκαν.Θα πάρει λογικά και άτομα, που δεν πληρούν τα κριτήρια. Γι αυτό υπήρχε και η παράγραφος 3γ.

Επίσης για τις υπηρεσίες των οβα οι 10-15 το μήνα δεν ισχύουν.

8 υπηρεσίες είναι ο μέγιστος αριθμός, όσες κάνανε και οι εποπ Στρ. Τόσες κάνουν και οι ΣΥΟΠ στην Κύπρο αυτή τη στιγμή.

Οκτώ υπηρεσίες, σημαίνει βέβαια και 8 Απαλλαγες.

Το οποιο ητανε και αναμενομενο εδω που τα τα λεμε... Γενικα οποιος ηθελε να δηλωσει και δεν το εκανε λογω οτι δεν ειχε την ειδικοτητα τζαμπα και βερεσε θα παει...

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

Εγω θα παω αυριο στην στρατολογια να παραδωσω Την αιτηση. Στις ειδικες υπηρετησα και εκει τα εκανα. Μονο που δεν πληρω την ημερομηνια απολυσης. Ολα τα αλλα τα πληρω (ειδικοτητα, ηλικια, τα παντα). Υπαρχει περιπτωση να μην την δεχτουν; Το χαρτι που λεει υπευθηνη δηλωση δεν το παμε;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

GR ARMY έγραψε:Εγω θα παω αυριο στην στρατολογια να παραδωσω Την αιτηση. Στις ειδικες υπηρετησα και εκει τα εκανα. Μονο που δεν πληρω την ημερομηνια απολυσης. Ολα τα αλλα τα πληρω (ειδικοτητα, ηλικια, τα παντα). Υπαρχει περιπτωση να μην την δεχτουν; Το χαρτι που λεει υπευθηνη δηλωση δεν το παμε;

Θα πρεπει να επιμεινεις και να τονισεις την "παραγραφο γ" που λεει οτι ο υποψηφιος μπορει να καταθεσει δικαιολογητικα ακομη κι αν δεν πληρει τα απαιτουμενα προσοντα. Εαν το κανεις τοτε ειναι εγγυημενο οτι θα τη δεχτουνε, οπως συνεβη και σε μενα που δεν ειχα ουτε τα ετη αλλα ουτε και την ειδικοτητα.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Στην στρατολογια της δεχοντε.. Αλα λογικα οσες αιτισης δεν πληρουν τις προιοοθεσης αποριπτοντε στο γες
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Αφου δοθηκε παραταση ως 10 του μηνος.. Μετα το πασχα να περιμενουμε λογικα καποια ανακοινοση για το επομενο βημα ; Εσυς τι λετε..
GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

Καλημέρα! Πηγα αλλά είχα κάνει λάθος τον φάκελο. Λογο δουλειάς δεν προλάβαινα να πάω να πάρω αλλον(δεν είχε και στην είσοδο του ρουφ, όποτε αύριο). Οποιος δεν έχει τα κάποιο κριτήριο απορρίπτεται από το γες. Μου είπε όμως εκεί ο λοχαγός ότι αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις και τώρα, θα βγει συμπληρωματική προκήρυξη. Παντως 8 που πήγε εγώ δεν είχε κανέναν άλλο για όλα.
Άβαταρ μέλους
12pi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από 12pi »

Με την παράταση, θα γίνουν περισσότερες αιτήσεις, δυσκολεύει για μας η επιλογή συνεπώς, πάντως αν κάποιος επιλέγει, μπορει τελικά να αρνηθεί την κατάταξη ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικά.
GR ARMY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR ARMY »

Μην το έχεις σίγουρο ότι και πάλι θα πληρωθούν οι θέσεις. Για να έχουν είδη σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξανάβγαλουν με αλλά κριτήρια κάτι ξέρουν για τις αιτήσεις. Οταν η αίτηση ακυρώνεται τα χάρτια μας τα στέλνουν; ο πίνακας με τις μονάδες που συμπληρώνουμε μετράει καθόλου;
vaggelis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από vaggelis »

Αφου δεν συμπληρωθηκαν οι αιτησεις οταν επρεπε, πιστευω ουτε τωρα θα συμπληρωθουν. Η αληθεια ειναι πως οταν πηγα στη στρατολογια δεν ειδα και πολλους για την αιτηση.

Υπαρχει καποιος λογω εμπειριας να μας πει στο περιπου ποτε να περιμενουμε τα αποτελεσματα;

Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Μέ πήραν τηλέφωνο στό σταθερό ότι θά μου έρθει συστημένο γράμμα τό οποίο θά λέει να πάω στό νοσοκομείο της Τρίπολης γιά εξετάσεις, ημερομηνίες κτλπ θά τά λέει αναλυτικότερα το γράμμα.Γιά αεροπορία όλα αυτά..

Δημητρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Ενδιαφερομαι για τον θεσμο των οβα. Μενω στο ρεθυμνο της κρητης και ειχα υπηρετήσει στις ειδικες δυναμεις. Εχω μια ερωτηση να κανω. Οι μοναδες του Ρεθυμνου (547) Και των χανιων (1ή μαλ) ειναι απο τις μοναδες που μπορουν να δεχτουν ΟΒΑ; Υπαρχει καποια αλλη στην κρητη ; Υπαρχει καποιο site που να γραφει λεπτομερως τυχον απορειες ; Θα παρω βεβαια τηλεφωνο αυριο το πρωι στα τηλεφωνα που εχουν δωσει απλα ρωταω μηπως εχω αλλες πληροφοριες και παραπανω ερωτησεις αργοτερα...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες