Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ιπποκράτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ιπποκράτης »

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Έχω απολυθεί ως πολυβολητής! Επειδή διάβασα στην συγκεκριμένη συζήτηση κάτι σχετικό με αθλήματα, γνωρίζετε αν όντως θα υπάρχουν αθλητικές δοκιμασίες; Γιατί στα κριτήρια επιλογής δεν αναφέρει κάτι. Η μόνη αναφορά γίνεται για τον έλεγχο σωματικής ικανότητας από υγειονομική επιτροπή και όχι από αθλητική. Ευχαριστώ.
ΣΒΕΑ 365

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΒΕΑ 365 »

Και εμένα δεν υπάρχει οι ειδικότητα μου στης ειδικές δυνάμεις από αυτές που ζητάνε άλλα πήρα τηλέφωνο στο ΓΕΣ και μού είπαν ότι μπορείς να κάνεις την αίτηση
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Καλημέρα κύριοι! Μίλησα με τη ΣΥ της περιοχής μου και για εξακρίβωση μίλησα και με το ΓΕΣ.ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΈΤΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και πάλι!

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Nayths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nayths »

Καλημέρα κύριοι! Είμαι 20 ετών Υπηρετώ Ακόμη 16γ πν σε ππ δλδ πολεμικό Πλοίο Δν αναφέρω Περισσότερο.Εγω έκανα Τα χαρτιά Μου ο μισθός Μας θα είναι 600-650 καλή Τύχη Εύχομαι Να πανε ολα καλα να μας πάρουν 200 άτομα Θα τρέχουμε Να ξέρετε! Επίσης Μακάρι Μετα τα 3 χρονια ακούγετε Και λέγεται Οτι θα βγει Για την επομενους προκυρηξη και θα εχουμε μορια εμεις η οβα! Επομενους εννοω μετα το 2020

. Οποιοι περιμενουν για το θεμα εποπ Μετα το 2020 σιγουρα... Επισης δεν εχω καταλαβει για της μεταθεσης επισης μου λενε οτι εγω επειδη τελειωνω μαιο θα με παρουν σιγουρα ενω εγω ειχα ενα μικρο μεσον για να με βαλει ισα ισα στο ναυτικο. Θα δειξει οποτε αν εχετε καποια απορια πειτε και σε μενα να σας απαντησω ως ακομα ναυτης και μετα παλι ναυτης... Αδικο μεγαλο ιδιος βαθμος με λιγα λευτα αλλα τι να κανουμε αναγκη ειναι και αυτη. Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα ταξιδια και θα μπω το θεμα ειναι αν με παρουν... Μανα δεν απολυομαι! Πν για μια ζωη!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα 600-650 ευρώ δεν παίζουν Μισθό μονιμου λοχια ΣΜΥ θα παίρνουν οι οβα, το γράφει σε όλα τα ΦΕΚ σχεδόν.

780+ πρέπει να είναι

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Ιπποκράτης έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Έχω απολυθεί ως πολυβολητής! Επειδή διάβασα στην συγκεκριμένη συζήτηση κάτι σχετικό με αθλήματα, γνωρίζετε αν όντως θα υπάρχουν αθλητικές δοκιμασίες; Γιατί στα κριτήρια επιλογής δεν αναφέρει κάτι. Η μόνη αναφορά γίνεται για τον έλεγχο σωματικής ικανότητας από υγειονομική επιτροπή και όχι από αθλητική. Ευχαριστώ.

Επειδή δεν έχω χρόνο να δω πάλι τις διαταγές. Η ειδικότητα του πολυβολητή είναι στην διαταγή των Ειδικών Δυνάμεων ή στων υπολοίπων Μονάδων; Τα αθλήματα είναι για τις ειδικότητες των Ειδικών Δυνάμεων.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Θανος έγραψε:Μια ερώτηση τι μισθό θα παίρνουν οι οβα αν βάλουμε μέσα και το επίδομα παραμεθορίου; Καμία 800αρα και;

Κάπου εκεί πρέπει που λες πρέπει να είναι φίλε. Υπολόγισε χοντρά χοντρά κάπου στα 700? ο μισθός και άλλα 100? το παραμεθορίου. Είσαι σίγουρος ότι το παραμεθορίου το παίρνουν ακόμη γιατί σαν να διάβασα κάπου ότι το έκοψαν πάλι ή θα το κόψουν, κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σίγουρος, απλά έχω αυτή την εντύπωση για το παραμεθορίου. Ο μισθός πάντως είναι κάπου στα 700?.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

ΣΒΕΑ 365 έγραψε:Και εμένα δεν υπάρχει οι ειδικότητα μου στης ειδικές δυνάμεις από αυτές που ζητάνε άλλα πήρα τηλέφωνο στο ΓΕΣ και μού είπαν ότι μπορείς να κάνεις την αίτηση

Ναι, στο είπαν γιατί αν δεν μπορέσουν να καλυφθούν οι θέσεις (αυτό είναι σχεδόν αδύνατον κατά την άποψή μου), αναφέρει ότι θα πάρει από άλλες ειδικότητες.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλημέρα κύριοι! Μίλησα με τη ΣΥ της περιοχής μου και για εξακρίβωση μίλησα και με το ΓΕΣ.ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΈΤΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και πάλι!

Ευχαριστούμε πολύ φίλε για την ενημέρωση! Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και σου εύχομαι να βγάλει κάποια στιγμή προκήρυξη για ΕΠΟΠ και να καταφέρεις να περάσεις!

ΥΓ Μην σε στενοχωρεί ιδιαίτερα για το ότι δεν μπορείς να μπεις ως ΟΒΑ. Το μόνο που χάνεις είναι τα μόρια που θα σου χρειαστούν σε ενδεχόμενη μελλοντική προκήρυξη ΕΠΟΠ. Κατά τα άλλα ο θεσμός των ΟΒΑ είναι χάσιμο 3 ετών από τη ζωή σου αν δεν καταφέρεις να μπεις αργότερα ως ΕΠΟΠ. Οπότε υγεία και καλή καρδιά! Η ζωή συνεχίζεται!Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Διασωστης31 έγραψε:Τα 600-650 ευρώ δεν παίζουν Μισθό μονιμου λοχια ΣΜΥ θα παίρνουν οι οβα, το γράφει σε όλα τα ΦΕΚ σχεδόν.

780+ πρέπει να είναι

780? δεν είναι σε καμία περίπτωση. Οι ΕΠΟΠ το 2002 έπαιρναν 718?. Αν υπολογίσεις και τις μειώσεις που έγιναν την τελευταία 10ετία...
Ιπποκράτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ιπποκράτης »

Ζητανε και κανονικα και στις ειδικές δυνάμεις. Διάβασα τις διαταγές και όντως αθλήματα έχει μόνο στις Ε. Δ. Ευχαριστώ πάντως αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Marine993
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Marine993 »

/forum/uploads/25634/17354675_1150907761681943_724626992_n.jpg

Παιδια ας μου εξηγησει καποιος τι εννοει εδω;
Οτι παρολο που δεν πληρω τα κριτηρια επιλογης (στην περιπτωση μου απλα εχω απολυθει παραπανω απο 3 χρονια...3 χρονια και 10 μηνες για την ακριβεια) μπορω να κανω τα χαρτια μου και θα τα κοιταξουν μηηηπως και γινει τιποτα; Και ειμαι και Χειριστης Ελαστικων Λεμβων που ειναι η δευτερη σε ζητηση ειδικοτητα που θελουν.
Μηπως λειτουργησει σαν λιστα επιλαχοντων η κατι τετοιο σε περιπτωση που δεν συμπληρωθουν τα ατομα ωστε να εχουν καβατζα ατομα;

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Marine993 έγραψε: /forum/uploads/25634/17354675_1150907761681943_724626992_n.jpg

Παιδια ας μου εξηγησει καποιος τι εννοει εδω;
Οτι παρολο που δεν πληρω τα κριτηρια επιλογης (στην περιπτωση μου απλα εχω απολυθει παραπανω απο 3 χρονια...3 χρονια και 10 μηνες για την ακριβεια) μπορω να κανω τα χαρτια μου και θα τα κοιταξουν μηηηπως και γινει τιποτα; Και ειμαι και Χειριστης Ελαστικων Λεμβων που ειναι η δευτερη σε ζητηση ειδικοτητα που θελουν.
Μηπως λειτουργησει σαν λιστα επιλαχοντων η κατι τετοιο σε περιπτωση που δεν συμπληρωθουν τα ατομα ωστε να εχουν καβατζα ατομα;

Προφανώς αυτή η διαδικασία αναφέρεται για την εφαρμογή της παραγράφου 5.

Εικόνα

ΥΓ Προσωπική μου άποψη, αυτή η περίπτωση δεν ισχύει γιατί απ' ότι φαίνεται, αν και ο θεσμός των ΟΒΑ είναι ότι χειρότερο υπάρχει από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, η ζήτηση λόγω ανεργίας θα είναι τεράστια...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αίτηση όσοι έχουν άλλη ειδικότητα μπορούν να κάνουν, αλλά θα απορριφθει στο ΓΕΣ. Το ίδιο θα συμβεί και αν βάλεις ειδικότητα που ζητάνε, ενώ δεν την έχεις.

Για να κόψει άτομα ζητάνε συγκεκριμένες ειδικότητες, έτσι και αλλιώς όλοι θα περασουν εκπαίδευση ολμων, ΑΤ κλπ αφού δεν έχουν ιδέα.

Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Εφόσον οι οβα είναι έμμισθοι στρατεύσιμοι, πώς θά παίζουν υπηρεσίες, θα κάνουν οχταωρα καί θά φεύγουν ή θα παίζουν τρεις μέρες μέσα μία έξω πχ;Θα κοιμούνται στους θαλάμους που είναι οι φαντάροι ή τα στελέχη;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες