Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από psofos »

Σχολιο για φωτογραφια!
John133
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από John133 »

Στο Πολεμικο ναυτικο θα ειναι στην μοναδα ελευσινας; Εκει που ειναι η ΜΥΚ;
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

John133 έγραψε:Στο Πολεμικο ναυτικο θα ειναι στην μοναδα ελευσινας; Εκει που ειναι η ΜΥΚ;

ΜΥΚ δεν υπάρχει πλέον, εδώ και αρκετά χρόνια. Προφανώς αναφέρεσαι στην ΔΥΚ, η οποία είναι στο Σκαραμαγκά και όχι στην Ελευσίνα. Τώρα όσο αφορά για το σε ποια-ες Μονάδα-ες θα προορίζονται οι ΟΒΑ που θα ανακαταταχτούν στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, είπαμε ότι περιμένουμε να εκδοθούν οι τελικές διαταγές που θα αφορούν τις ανακατατάξεις των ΟΒΑ από τον κάθε κλάδο (ΓΕς, ΓΕΝ, ΓΕΑ) για να μπορέσουμε να έχουμε πραγματική εικόνα, γιατί χωρίς αυτές, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, θα μπορούν να δηλώσουν ανακατάταξη εκτός από αυτούς που υπηρετούν και απολύονται σε λίγο καιρό (αν δεν κάνω λάθος ισχύει για όσους απολύονται το επόμενο δίμηνο) και όσοι απολύθηκαν μέχρι και ένα (1) χρόνο πριν. Παρόλα αυτά όμως, περιμένουμε να βγουν οι τελικές διαταγές από τον κάθε κλάδο. Εκεί θα γνωρίζουμε σίγουρα το τι ισχύει και το τι όχι.
Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από BlackKnight »

Marine993 έγραψε:Ακριβως αυτο πιστευω και εγω οτι θα ξενερωσουν και θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια μολις δουν περι τινος προκειται. ΟΒΑ ειδικων δυναμεων; Πρεπει να υπηρετησες παλαιοτερα απο οτι εγω γιατι δεν τους προλαβα. Τι σειρα εισαι φιλε μου αν επιτρεπεται; Οσο αναφορα αυτο π λες για τον χοντρο... Και οτι θα παρει ΚΑΙ ΕΠΟΠ εχω ακουσει κατι παρομοιο... Δεν ξερω αν στεκει αλλα μου το ειπε ατομο που ειναι μεσα στο στρατευμα αλλα δν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει.
Για μενα ΤΡΕΙΣ πιθανες εκδοχες υπαρχουν.
1) Παιρνει ΟΒΑ με το προσχημα οτι ειναι ''εποχιακοι'' ΕικόναΕικόνα Να το πω ετσι ωστε να μην κραζουν οι Ευρωπαιοι (ΔΝΤ, Τροικες, Σοιμπλε κ δν ξερω εγω ποιοι αλλοι) Που στην πορεια θα μονιμοποιησει στα μουλωχτα μερικους η κατι τετοιο.

2) Παιρνει ΟΒΑ με σκοπο να καλυφθουν καποια κενα ζωτικης σημασιας και να παρει το στρατευμα ΜΙΣΗ ανασα (οχι μια) για 3 χρονια και μετα ΒΛΕΠΟΥΜΕ πως πανε τ πραγματα (Αν δλδ Τους διωξουμε η τους κρατησουμε η οτι αλλο προκυψει)

3) Παιρνει ΟΒΑ για προσωρινη λυση και με την προοπτικη οτι θα παρει και ΕΠΟΠ αργοτερα σε 1-2-3 χρονια μολις θα εχουν φτιαξει λιγο τα πραγματα.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποια απο τα 3 ισχυει αλλα θελω να πιστευω πως θα παρει καποια στιγμη και να ειμαι ακομα σε ηλικια που με παιρνει να παρω μερος στην προκηρυξη. Τωρα ειμαι 23 μισο περιπου...

Εσεις ποια πιστευετε οτι ειναι η επικρατεστερη απο τις 3 εκδοχες; Θελω να ακουσω γνωμες παρακαλω.

Φιλε μου δεν τους πετυχες γιατι σηκωθηκανε και φυγανεΕικόναΕικόναΕικόνα. Υπηρετησα το 2008 φιλε και κατα τη διαρκεια της θητειας μου ειχα πετυχει 3 οβα εκ των οποιων οι 2 ειχαν φυγει κ ο ενας το συζηταγε εντονα γιατι του ειχε κακοφανει πολυ μιας και απο δοκιμος που ηταν πηγε κατευθειαν οβα. Ειχε ξενερωσει απιστευτα. Ενας στρατιωτικος που ρωτησα για τον θεσμο των οβα μου ειπε πως ειναι ενας τροπος να παρει προσωπικο χωρις ομως να φαινεται στους ευρωπαιους οτι κανει προσληψεις γιατι μας το απαγορευουν. Σαν θεσμος ομως εχει και θετικα αλλα πιστευω πως τα αρνητικα ειναι πολυ περισσοτερα. Εχεις ακομα 4 χρονια μπροστα σου καποια στιγμη θα κανει προσληψεις οποτε εχεις ελπιδες να μπεις και στο ευχομαι πραγματικα. Εμενα ειναι η τελευταια μ χρονια δυστυχως. Να παρακολουθεις συνεχεια τις προσληψεις που βγαινουν αλλα μην κανεις το λαθος που εκανα εγω. Αναλωθηκα τοσο στις προσληψεις σωματων ασφαλειας που αφησα, στον εππαγελματικο τομεα, πισω τη ζωη μ. Προκυρηξη αν βγει ή οχι, ή και αν βγει περασεις ή δεν περασεις, η ζωη συνεχιζεται... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Marine993
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Marine993 »

BlackKnight έγραψε:Φιλε μου δεν τους πετυχες γιατι σηκωθηκανε και φυγανεΕικόναΕικόναΕικόνα. Υπηρετησα το 2008 φιλε και κατα τη διαρκεια της θητειας μου ειχα πετυχει 3 οβα εκ των οποιων οι 2 ειχαν φυγει κ ο ενας το συζηταγε εντονα γιατι του ειχε κακοφανει πολυ μιας και απο δοκιμος που ηταν πηγε κατευθειαν οβα. Ειχε ξενερωσει απιστευτα. Ενας στρατιωτικος που ρωτησα για τον θεσμο των οβα μου ειπε πως ειναι ενας τροπος να παρει προσωπικο χωρις ομως να φαινεται στους ευρωπαιους οτι κανει προσληψεις γιατι μας το απαγορευουν. Σαν θεσμος ομως εχει και θετικα αλλα πιστευω πως τα αρνητικα ειναι πολυ περισσοτερα. Εχεις ακομα 4 χρονια μπροστα σου καποια στιγμη θα κανει προσληψεις οποτε εχεις ελπιδες να μπεις και στο ευχομαι πραγματικα. Εμενα ειναι η τελευταια μ χρονια δυστυχως. Να παρακολουθεις συνεχεια τις προσληψεις που βγαινουν αλλα μην κανεις το λαθος που εκανα εγω. Αναλωθηκα τοσο στις προσληψεις σωματων ασφαλειας που αφησα, στον εππαγελματικο τομεα, πισω τη ζωη μ. Προκυρηξη αν βγει ή οχι, ή και αν βγει περασεις ή δεν περασεις, η ζωη συνεχιζεται... Εικόνα

Τα σεβη μου στον παλιο... Πεφτω και παιρνω 50! Εγω υπηρετησα 2012-13... Εχω μια μικρη αμφιβολια για το αν πετυχα ΟΒΑ... Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος κ μπορει να πεταξω και κοτσανα αλλα οταν εκαναν συντηρηση στο ΚΕΕΔ αυτοι π ειχαν περασει σχολειο ΟΥΚ και ΣΥΚ-ΣΞ ημουν Χελιστας στον Διοικησεως και μας ειχαν 2-3 ατομα της ειδικοτητας μου στειλει κατω στα Πλωτα και ειχα δει σε μια κατασταση γραμμενους ολους τους βατραχους σε βαθμολογικη σειρα και σε εναν δεν εγραφε βαθμο. Δν θυμαμαι και δν ειμαι ακριβως σιγουρος αν αναφεροταν απλα σαν ΕΠΟΠ-στρατιωτης αλλα μου εκανε εντυπωση γιαυτο και το εχω κρατησει κ το θυμαμαι γιατι ολοι οι ΕΠΟΠ επρεπε λογικα να εχουν γινει δεκανεις μεχρι τοτε. Μηπως αυτος ηταν ΟΒΑ;
Φιλε μου το ξερω πως εχω ακομα περιθωριο αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν πιστευω να αλλαξει κατι εκτος και αφησουν οι Ευρωπαιοι να γινει καμμια προσληψη αμα φτιαξουν λιγο τα πραγματα. Τι να το κανω ομως οταν θα ειμαι 28 χρονων; Και επισης κανενας δεν μας εγγυαται οτι δεν θα μειωσουν και το οριο ηλικιας στα 26.
Το αγαπαω και το βαζω πρωτο σε προτεραιοτητα εννοειται αλλα οχι δεν θα τα αφησω τα αλλα πισω... Ηδη εχω εναλλακτικες στο μυαλο μου και εργαζομαι καπου που εχει προοπτικη... Αλλα ο μου καημος ηταν ειναι κ θα ειναι να γινω στρατιωτικος... Εστω και στα κατωτερα κλιμακια αλλα να ξερω τουλαχιστον οτι θα ειμαι μονιμος και οχι συμβασιουχος...
Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε ΕικόναΕικόνα Και ευχομαι να γινει ενα θαυμα εστω κ τελευταια στιγμη να αλλαξουν ολα να παρει ΕΠΟΠ να εχουν ολα τα παιδια που περιμεναν τοσα χρονια δικαιωμα να υποβαλλουν συμμετοχη στον διαγωνισμο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

alexanag
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από alexanag »

Καλή επιτυχία μάγκες σε όσους καταθέσουν αιτήσεις
Άβαταρ μέλους
sotirisg7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από sotirisg7 »

Ρε παιδια χιλλια συγνωμη... Αν και διαβασα την προκυρηξη απλα δεν καταλαβαινω κατι. Εχω απολυθει 3 χρονια και 3 μηνες μπορω η δεν μπορω να δηλωσω συμμετοχη στην προκυρηξη. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
alexanag
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Η λογική λέει όχι φίλε, εφόσον γράφει 3 χρόνια. Είναι σαν κάποιος γεννημένος 31-12-1989 να λέει ότι μένει έξω για μια μέρα.
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

sotirisg7 έγραψε:Ρε παιδια χιλλια συγνωμη... Αν και διαβασα την προκυρηξη απλα δεν καταλαβαινω κατι. Εχω απολυθει 3 χρονια και 3 μηνες μπορω η δεν μπορω να δηλωσω συμμετοχη στην προκυρηξη. Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δυστυχως οχι Σωτηρη συμφωνα με τα σαφη γραφομενα της προκηρυξης, οπως και να εχει καλη επιτυχια στα μελη του φορουμ που θα καταθεσουν χαρτια τους... Παμε γερα Εικόνα

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
sotirisg7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από sotirisg7 »

Σε ευχαριστω πολυ αδερφε να εισαι καλα! Καλη επιτυχια σε ολους σας!
lolx
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από lolx »

Καλησπερα, ειδα την προκήρυξη οβα και επιθυμω να δηλωσω, εχω απολυθει πριν 1,5 χρονο και περαν αυτου τον αυγουστο κλεινω τα 28 με παιρνει οσον αφορα ηλικιακα... ; ας μου απαντησει καποιος, ευχαριστω! καλη επιτυχια στους υπολοιπους ενδιαφερομενους

lolx
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από lolx »

lolx έγραψε:Καλησπερα, ειδα την προκήρυξη οβα και επιθυμω να δηλωσω, εχω απολυθει πριν 1,5 χρονο και περαν αυτου τον αυγουστο κλεινω τα 28 (αυγουστο 1989 γεννηθηκα) με παιρνει οσον αφορα ηλικιακα... ; Ας μου απαντησει καποιος, ευχαριστω! Καλη επιτυχια στους υπολοιπους ενδιαφερομενους

alexanag
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Λεει γεννηθεντες απο 1-1-1990 κι επειτα. Τι να σου πω ρε φιλε, λογικα δε σε πιανει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες