Ιατρικές - Υγειονομικές Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2017)
Παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε στο εξής:Eνας φίλος δίνει φέτος Πανελλήνιες και θα δώσει για Σχολή Ικάρων, έχει μια σκολίωση μετρίου βαθμού και φοράει κηδεμόνα. Γνωρίζετε κατά πόσο θα έχει πρόβλημα στις ΠΚΕ της Αεροπορίας. Θα μ'ενδιεφέρε να μου απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα αν γνωρίζετε.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει?
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 5
Για τόσο εξειδικευμένα πράγματα καλό είναι να ρωτήσει στρατιωτικούς γιατρούς εμείς εδώ δεν είμαστε γιατροί.
Με σκολίωση μέτριου βαθμού βγαίνει ακατάλληλος, διαβάστε και τα ΦΕΚ ρε παιδιά, για αυτό υπάρχουν.
Ο γιος μου θέλει να δώσει στρατιωτικές σχολές. Έχει σκαφοειδές στέρνο. Θα γίνει δεκτός ή όχι λόγω αυτού; Τον έχουν εξετάσει ειδικός πνευμονολόγος, ορθοπεδικός, ακτινολόγος και καρδιολόγος και μας έχουν πει πως το θέμα του είναι μόνο αισθητικό και δεν του επηρεάζει κάποια λειτουργία του. Σας ευχαριστώ.
Σημ.: Πού θα μπορούσα να βρω στρατιωτικό γιατρό που αναφέρετε πιο πάνω; Είμαστε από επαρχία και δεν υπάρχει κοντά στρατιωτικό νοσοκομείο. Σε ποιο μπορούμε να απευθυνθούμε (της Αθήνας) ;
Σημ.: Πού θα μπορούσα να βρω στρατιωτικό γιατρό που αναφέρετε πιο πάνω; Είμαστε από επαρχία και δεν υπάρχει κοντά στρατιωτικό νοσοκομείο. Σε ποιο μπορούμε να απευθυνθούμε (της Αθήνας) ;
Στο 414 στατιωτικο νοσοκομειο στο οποιο διεξαγονται και οι εξετασεις
GofGof έγραψε:Στο 414 στατιωτικο νοσοκομειο στο οποιο διεξαγονται και οι εξετασεις
Το 414 είναι Ψυχιατρικό, για τις παραπάνω ειδικότητες που θέλει η κυρία θα πρέπει να απευθυνθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που βρίσκεται δίπλα στη στάση Μετρό Κατεχάκη.
Καλησπερα επειδη δινω πανελληνιες μπορει καποιος να μου πει, εχω ενα αθωο φυσημα στην καρδια, μπορω να δηλωσω σμυ η θα με κοψουν για υγιονομικους λογους, το ροταω γιατι διαβαζω διαφορα και θελω μια σιγουρη απαντηση. ευχαριστω
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο?; Και δημόσιο και ιδιωτικό?;
Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει
Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει
Λογικα ναι δεν υπαρχει διαφορα σε κατι.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 5
Πρόσεχε λίγο πάνω το δελτίο υγειονομικής εξέτασης διευκρινίζει οτι κάποιες εξετάσεις πρέπει να γίνουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο ενω οι υπόλοιπες είτε σε δημόσιο νοσοκομείο είτε σε ιδιωτική κλινική.
Θα ηθελα να ρωτησω αν οι εξετασεις που καναμε στα νοσοκομεια(οφθαλιμιατρος ωριλας εξεταση αιματος ουρων καρδιογραφημα ακτινογραφια)θα επαναληφθουν στις Π. Κ. Ε το καλοκαιρι
Θα ηθελα να παω ΣΜΥ αλλα εχω κανει εξαγωγη τραπεζιτη μπορει αν με απορριψουν?
Νικήτα η απορία μου είναι. Πως θέλεις να μπεις σε μια σχολή αν δεν δείχνεις ενδιαφέρον εσύ ο ίδιος για να ψάξεις και να βρεις τα κριτήρια εισαγωγής. Δηλαδή μερικοί ήμαρτον.
Αν βαριέσαι να διαβάσεις το ΦΕΚ με τις παθήσεις που δεν γίνονται δεκτές στη στρατιωτική σχολή. Πως θα επιτύχεις στις πανελλήνιες;
Αν βαριέσαι να διαβάσεις το ΦΕΚ με τις παθήσεις που δεν γίνονται δεκτές στη στρατιωτική σχολή. Πως θα επιτύχεις στις πανελλήνιες;
gr_ar Το κοιταξα και ευχαριστω για την καθοδηγηση και πιστευω πως βρηκα την απαντηση που εψαχνα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης