Ιατρικές - Υγειονομικές Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2017)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
KELLY2016

Δημοσίευση από KELLY2016 »

Παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε στο εξής:Eνας φίλος δίνει φέτος Πανελλήνιες και θα δώσει για Σχολή Ικάρων, έχει μια σκολίωση μετρίου βαθμού και φοράει κηδεμόνα. Γνωρίζετε κατά πόσο θα έχει πρόβλημα στις ΠΚΕ της Αεροπορίας. Θα μ'ενδιεφέρε να μου απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα αν γνωρίζετε.
KELLY2016

Δημοσίευση από KELLY2016 »

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Terminator »

Για τόσο εξειδικευμένα πράγματα καλό είναι να ρωτήσει στρατιωτικούς γιατρούς εμείς εδώ δεν είμαστε γιατροί.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Με σκολίωση μέτριου βαθμού βγαίνει ακατάλληλος, διαβάστε και τα ΦΕΚ ρε παιδιά, για αυτό υπάρχουν.
Ελένη

Δημοσίευση από Ελένη »

Ο γιος μου θέλει να δώσει στρατιωτικές σχολές. Έχει σκαφοειδές στέρνο. Θα γίνει δεκτός ή όχι λόγω αυτού; Τον έχουν εξετάσει ειδικός πνευμονολόγος, ορθοπεδικός, ακτινολόγος και καρδιολόγος και μας έχουν πει πως το θέμα του είναι μόνο αισθητικό και δεν του επηρεάζει κάποια λειτουργία του. Σας ευχαριστώ.

Σημ.: Πού θα μπορούσα να βρω στρατιωτικό γιατρό που αναφέρετε πιο πάνω; Είμαστε από επαρχία και δεν υπάρχει κοντά στρατιωτικό νοσοκομείο. Σε ποιο μπορούμε να απευθυνθούμε (της Αθήνας) ;

Άβαταρ μέλους
GofGof
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GofGof »

Στο 414 στατιωτικο νοσοκομειο στο οποιο διεξαγονται και οι εξετασεις
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

GofGof έγραψε:Στο 414 στατιωτικο νοσοκομειο στο οποιο διεξαγονται και οι εξετασεις

Το 414 είναι Ψυχιατρικό, για τις παραπάνω ειδικότητες που θέλει η κυρία θα πρέπει να απευθυνθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που βρίσκεται δίπλα στη στάση Μετρό Κατεχάκη.

Άβαταρ μέλους
fotis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fotis123 »

Καλησπερα επειδη δινω πανελληνιες μπορει καποιος να μου πει, εχω ενα αθωο φυσημα στην καρδια, μπορω να δηλωσω σμυ η θα με κοψουν για υγιονομικους λογους, το ροταω γιατι διαβαζω διαφορα και θελω μια σιγουρη απαντηση. ευχαριστω
spyros-haf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από spyros-haf »

Καλησπέρα Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο?; Και δημόσιο και ιδιωτικό?;

Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει

Άβαταρ μέλους
fotis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από fotis123 »

Λογικα ναι δεν υπαρχει διαφορα σε κατι.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Terminator »

Πρόσεχε λίγο πάνω το δελτίο υγειονομικής εξέτασης διευκρινίζει οτι κάποιες εξετάσεις πρέπει να γίνουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο ενω οι υπόλοιπες είτε σε δημόσιο νοσοκομείο είτε σε ιδιωτική κλινική.
Στεφανος

Δημοσίευση από Στεφανος »

Θα ηθελα να ρωτησω αν οι εξετασεις που καναμε στα νοσοκομεια(οφθαλιμιατρος ωριλας εξεταση αιματος ουρων καρδιογραφημα ακτινογραφια)θα επαναληφθουν στις Π. Κ. Ε το καλοκαιρι
Νικητας

Δημοσίευση από Νικητας »

Θα ηθελα να παω ΣΜΥ αλλα εχω κανει εξαγωγη τραπεζιτη μπορει αν με απορριψουν?
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Νικήτα η απορία μου είναι. Πως θέλεις να μπεις σε μια σχολή αν δεν δείχνεις ενδιαφέρον εσύ ο ίδιος για να ψάξεις και να βρεις τα κριτήρια εισαγωγής. Δηλαδή μερικοί ήμαρτον.

Αν βαριέσαι να διαβάσεις το ΦΕΚ με τις παθήσεις που δεν γίνονται δεκτές στη στρατιωτική σχολή. Πως θα επιτύχεις στις πανελλήνιες;

Νικητας

Δημοσίευση από Νικητας »

gr_ar Το κοιταξα και ευχαριστω για την καθοδηγηση και πιστευω πως βρηκα την απαντηση που εψαχνα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης