Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Νικ εχεις δικιο, εγω απλως μεταφερω αυτα που μου ειπε, το κατα ποσο ισχυουν ειναι αλλο θεμα
Εγώ παιδιά αρχίζω και φοβάμαι πως τίποτα δεν θα γίνει και ειδικά τώρα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Επίσης καιρο έχουμε να στείλουμε κάποια επιστολή.. Εσυ ΛΦ αναμενων έμαθες τίποτα ;
Καλημέρα παιδιά,
Δεν έχω κάτι νεότερο τα.
Περιμένουμε..
Όποιος φοβάται, λόγω του νομοσχεδίου που βρίσκεται στη βουλή και αν ψηφιστεί... Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος θα εισάγονται με πανελλήνιες.
Δεν στέκει φέτος οι 199 θέσεις να μπουν στις πανελλήνιες, επειδή δεν έχουν βγάλει Υπαξ και Αξ\κούς για έγκριση..
Δεν έχω κάτι νεότερο τα.
Περιμένουμε..
Όποιος φοβάται, λόγω του νομοσχεδίου που βρίσκεται στη βουλή και αν ψηφιστεί... Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος θα εισάγονται με πανελλήνιες.
Δεν στέκει φέτος οι 199 θέσεις να μπουν στις πανελλήνιες, επειδή δεν έχουν βγάλει Υπαξ και Αξ\κούς για έγκριση..
Μα και να ψηφιστει για τον μαιο του 18 οι επιτυχοντες θα μπουν στην σχολη τον σεπτεμβρη του 20 δηλαδη σχεδον σε 3 χρονια. Μου φαινεται απιθανο να μην παρει ατομα. Ασε που ειναι δυσκολο να μπει η λιμενοφυλακων στις πανελληνιες.3 σχολες λιμενικου;
Καλημερα παιδια ειμαι και εγω ενας απο εσας που θελει να μπει μεσω αυτης της προκυρηξης θα ηθελα να πω οτι για το λιμενικο τοσα χρονια το λενε οτι θα μπει στις πανελληνιες και δεν μπαινει και δεν προκειται να το βαλουν γιατι ειναι η μονη λυση για να μπορεσουν να βολευουν τους δικους τους.. ψαχνωντας σε σελιδες βρηκα αυτο αν σας δινει ελπιδες http://www.bloko.gr/2017/10/101-2016-2018.html?m=1 εγω πιστευω οτι θα την βγαλουν γιατι οντως δεν εχουνε προσωπικο ακομη και με τους 101 που πηρανε.. καντε λιγο υπομονη να δουμε τι θα γινει τους επομενους μηνες
Γεια σου Sam1992,
Μπορείς να μου στείλεις το γράμμα που σου έστειλαν από την Διεύθυνση Προσωπικού Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ για την έγκριση των 199 θεσεων?
Γενικά να ανταλλάξουμε πληροφορίες και μέσω mail..
Προφανώς εσύ είχες γράψει και τα στοιχεία σου για να σου το στείλουν και ταχυδρομικως!
Έστειλα και εγώ την Τρίτη αλλά χωρίς όνομα..
Email:voliotis91@hotmail.com
Ευχαριστώ.
Μπορείς να μου στείλεις το γράμμα που σου έστειλαν από την Διεύθυνση Προσωπικού Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ για την έγκριση των 199 θεσεων?
Γενικά να ανταλλάξουμε πληροφορίες και μέσω mail..

Προφανώς εσύ είχες γράψει και τα στοιχεία σου για να σου το στείλουν και ταχυδρομικως!
Έστειλα και εγώ την Τρίτη αλλά χωρίς όνομα..
Email:voliotis91@hotmail.com
Ευχαριστώ.
Ναι φιλε καποια στιγμη της ημερας θα σου το στειλω
Λεβέντες για να κερδίσουμε κάτι θα πρέπει να το κυνηγήσουμε όπως και οι υπόλοιποι που μπήκαν στο λιμενικο από την τελευταία προκήρυξη(101 λιμενοφύλακες το κυνήγησαν το θέμα διότι είπαν γιατί να μην πάρουν και εμας που είμαστε επιλαχόντες επειδή είδαν οτι πήρα τους 48 επιλαχόντες έτρεξαν και αυτοί)έτρεξαν και δικαιώθηκαν αυτοί παρολου που είπαν πως δν θα πάρουν άλλου επιλαχόντες.
Αναμένων ΛΦ ξέρεις ποιο είναι το θέμα; έχουμε στείλει τόσα και τόσα.. και καμία απάντηση απ'αυτούς γενικότερα.. Τι προτείνεις;
http://www.eleftherostypos.gr/ellada/139079-metra-katopin-nayagioy-gia-ti-naytilia-ti-perilambanei-to-neo-nomosxedio/ αρχικά εγώ βρήκα αυτό όσοι θέλετε διαβάστε το και επιβεβαιώνει τελικά αυτά που λέγαμε το πρωί . Και επίσης τι αλλά μπορούμε να κάνουμε; Συμφωνώ ότι πρέπει να δράσουμε..
Και εγω εχω στείλει email στην ΠΕΑΛΣ και στην ιστοσελίδα λιμενικά νέα να αναρτήσουν τα παράπονα μας, μήπως βγει κάτι με αυτο το θέμα η έστω να υπάρξει μια απάντηση από τους αρμόδιους. Καλο ειναι να απευθυνθούμε και στους συνδικαλιστές του σώματος να μας δώσουν και αυτοί μια απάντηση.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/180355/sto-limeniko-pleon-mono-me-panellinies
Η μονη λυση ειναι μια αντιπροσωπεια και συναντηση με Σαντορινιο οπως έκαναν οι επιλαχοντες. Γιατι κουρουμπλης δυσκολα να μας δεχτει. Ισως μερικοι να το θεωρειται τραβηγμενο αλλα αποδιδει. Και το ξανα λεω πρεπει στις επιστολες να χρησιμοποιούμε τους επιλαχοντες αλλιως δεν...
Γεια σας,
Καλό θα ήταν να κάνουμε κάποιες ενέργειες..
Όσο αφορά το νομοσχέδιο που κατατέθηκε, σε 3 εβδομάδες ίσως ψηφιστεί και αν...
Σημειώστε πως πρέπει να υπάρξει συμπληρώματικο Φεκ του Νομοσχεδίου όσο αφορά την είσοδο του Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ μέσω πανελληνίων... δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα επιστημονικά πεδία στο μηχανογραφικό και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι 31/12/2017, για να ισχύσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Σε διαφορετική περίπτωση αν ψηφιστεί στις 01-1-2018 θα ισχύσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 οι πανελλαδικές. Το ίδιο έγινε και στην Πυροσβεστική ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε μετά από 2 χρόνια.
Όσα ανέφερα παραπάνω τα αναφέρει αναλυτικά το πρόχειρο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας που κατατέθηκε στη Βουλή...
Υ. Γ
Οι σχολές του Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ υπάρχουν ;
Καλό θα ήταν να κάνουμε κάποιες ενέργειες..
Όσο αφορά το νομοσχέδιο που κατατέθηκε, σε 3 εβδομάδες ίσως ψηφιστεί και αν...
Σημειώστε πως πρέπει να υπάρξει συμπληρώματικο Φεκ του Νομοσχεδίου όσο αφορά την είσοδο του Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ μέσω πανελληνίων... δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα επιστημονικά πεδία στο μηχανογραφικό και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι 31/12/2017, για να ισχύσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Σε διαφορετική περίπτωση αν ψηφιστεί στις 01-1-2018 θα ισχύσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 οι πανελλαδικές. Το ίδιο έγινε και στην Πυροσβεστική ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε μετά από 2 χρόνια.
Όσα ανέφερα παραπάνω τα αναφέρει αναλυτικά το πρόχειρο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας που κατατέθηκε στη Βουλή...
Υ. Γ
Οι σχολές του Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ υπάρχουν ;
Όλλοι μαζί να πάμε παιδιά να κανονίσουμε να πάμε από εκεί ότι είναι και εγώ μέσα πρέπει να κάνουνε και εμείς κάτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες