Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Στειλε, απλα μην ρωτας απλως ποτε θα βγει, πιεσε λεγοντας περι αδικιας σχετικα με τους επιλαχοντες και πες για ποιο λογο αλλα ελεγε ο σαντορινιος την ανοιξη και αλλα εκανε (πολιτικες πιεσεις). Και φυσικα πες οτι απαιτουμε ισες ευκαιριες για ολους και οχι για ορισμένους. Οπου εγραψα με αυτον τον τονο μου απαντησαν αντιθετα εκει που ρωτουσα απλως για το αν θα βγει νεα προκηρυξη δεν πηρα ποτε απαντηση.
Φιλε Sam εντελώς πληροφιριακά και φιλικά ο Άγγελος Κατερέλος είναι πολύ ύπουλος... Δεν δίνω στην προκήρυξη είμαι ήδη διορισμένος ευτυχώς απλά φιλικά επειδή βλέπω τον αγώνα σας ήθελα να ενημερώσω... Μην τον εμπιστεύεσαι και πολύ! Σε μια από τις πρικηρύξεις του παρελθόντος του λιμενικού έψαχναν να τον δείρουν... Μονο αυτό για να καταλάβεις!
Βασικα δεν τον ξερω, ουτε ξερω τι ρολο βαραει... αλλα για ποιο λογο να πει ψέματα, και να απαντησει μετα απο 1 μηνα; Θα μπορουσε πολυ απλα να μην δωσει σημασια. Δεν ξερω...
Sam την απάντηση δεν σου την έστειλαν σε επίσημο έγγραφο;
Προφανώς και ισχύει τότε, πριν μέρες που είχα πάρει μου είχαν πει ότι είχαν στείλει ένα αίτημα περίμεναν απάντηση όποτε δεν έχουμε παρα να περιμένουμε. Βέβαια να συνιστούμε να πιέζουμε...
Σημερα εγινε η ορκομωσια των 101, εχω εναν γνωστο και μου ειπε οτι δεν αναφερθηκε τιποτα για ενισχυση προσωπικου. Απλα τ αναφερω.
Sam όπως είπε και ο ΛΦ αναμενων θα πρέπει να περιμένουμε 20 μέρες σίγουρα...
Και τώρα περιμένουμε ανακοίνωση Νοέμβρη - Δεκέμβρη... 
Δεν ξέρουν στην Σχολή ΛΦ κάτι σίγουρο...
Η αποφοίτηση της συγκεκριμένης σειράς θα γίνει τον Μαΐο...
Όλα παίζονται στα υπουργεία Ναυτιλίας και Οικονομικών...

Δεν ξέρουν στην Σχολή ΛΦ κάτι σίγουρο...
Η αποφοίτηση της συγκεκριμένης σειράς θα γίνει τον Μαΐο...
Όλα παίζονται στα υπουργεία Ναυτιλίας και Οικονομικών...
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Παιδια παντως απο ενα γνωστο λιμενικο ειπε οτι μαλλον θα βγει για 199 ατομα στην αρχη του 18. Μακαρι να αλλαξει κ το οριο αν βγει
2009 δ εσσο 309 σειρα
Για να αρχίσουν να λένε ότι θα βγει το αντίστοιχο αίτημα εγκρίθηκε γνωρίζει κανείς ;
Καλησπέρα σας , και εγώ έμαθα από έναν γνωστό μου ότι πιθανολογείται να βγει αρχές του έτους , αλλά ακόμη πρέπει να περιμένουμε γιατί αυτοί αλλά λένε και αλλά κάνουν στην τελική .
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Ακριβως πολλα λεγονται κ αλλα γινονται. Απλα περιμενουμε παιδια
2009 δ εσσο 309 σειρα
Καλησπερα. Επιλαχων μου ειπε οτι διευθυντης προσωπικου που τους κανει μαθημα στη σχολη τους ειπε οτι εγκριθηκε για 199 ατομα. Δεν τους ειπε το ποτε.
Αφου εγκριθηκε δεν θα επρεπε να ακουστει κατι; Και δευτερον κατατεθηκε στην βουλη το νομοσχεδιο που θα μπει το λιμενικο στις πανελληνιες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες