Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Sam πριν λίγες μέρες ρώτησα μια στο γραφείο του Σαντορινιου τι γίνεται και αν θα πάρουν άτομα μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι και Σ αυτά τα θέματα είναι υπεύθυνος ο υπουργός. Οποίος από εσάς δεν έχει πάρει ας της κάνει ένα τηλέφωνο και Σ αυτή και στο γραφείο του υπουργού μήπως αν πιέσουμε γίνει κάτι. Ότι κάνουμε θα το κανουμε τώρα μετά θα είναι πολύ αργά!!
Σε ποιο email να στειλουμε παιδια; για 1000στη φορα...
Άποψη μου και γνώμη μου να στείλουμε και ένα ομαδικό email ξανά που να απευθύνεται σε υπουργό και υφυπουργό και να δημοσιευτεί και στα λιμενικά νεα όπως έκαναν και οι επιλαχοντες !!!
Γεια σας παιδιά,Η πρώτη σειρά επιλαχόντων θα ορκιστει την Δευτέρα 16/09 και οι δεύτερη σειρά επιλαχόντων θα καταταχθουν την Τετάρτη 18/09...
Μετά την κατάταξη, όλα θα φανούν... μετά από την ορκομωσια τους 18-20 μέρες😉
Μέσα στον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο κάτι θα ακούσουμε...
Συμφωνώ να παίρνετε τηλ όπως οι περισσότεροι έχουν κάνει...
Και το σημαντικό είναι ότι θα σας λένε συνέχεια πως δεν υπάρχει πρόθεση να βγάλει προκήρυξη... Θα βγειιιιιι
Υπομονή...
Μετά την κατάταξη, όλα θα φανούν... μετά από την ορκομωσια τους 18-20 μέρες😉
Μέσα στον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο κάτι θα ακούσουμε...
Συμφωνώ να παίρνετε τηλ όπως οι περισσότεροι έχουν κάνει...
Και το σημαντικό είναι ότι θα σας λένε συνέχεια πως δεν υπάρχει πρόθεση να βγάλει προκήρυξη... Θα βγειιιιιι
Υπομονή...
ΛΦ 2017 αναμενων, απο αξιοπιστη πηγη εχεις μαθει οτι θα βγει ειμαστε σιγουρη θελω να πω αυτη την φορα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Όσοι είστε στο όριο ηλικίας, πιέστε να βγει μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Αν δημοσιευτεί το φεκ μεσα στο 2018, θα είναι απο 1-1-92 το όριο.
Ωραια και εμεις που ειμαστε 27 τπτ... καμια ελπιδα!!!
Ναι είναι έγκυρη η πηγή... Για Δεκέμβρη 2017..Απλά περιμένουμε την κατάταξη τους και μετά..
Το όριο ηλικίας θα είναι 27, σύμφωνα με τα λεγόμενα...
Αλλά επειδή καθυστέρησε ίσως το βάλουν 28-29.. Και αυτοί στο υπουργείο έχουν τα δικά τους παιδιά που έχουν ξεπεράσει τα 26.
Και εγώ είμαι 26 ετών!
Στείλαμε και τρεις επιστολές_ καταγγελίες..
Υπομονή...
Το όριο ηλικίας θα είναι 27, σύμφωνα με τα λεγόμενα...
Αλλά επειδή καθυστέρησε ίσως το βάλουν 28-29.. Και αυτοί στο υπουργείο έχουν τα δικά τους παιδιά που έχουν ξεπεράσει τα 26.

Και εγώ είμαι 26 ετών!
Στείλαμε και τρεις επιστολές_ καταγγελίες..
Υπομονή...
ΛΦ 2017 αναμένων, αυτη η προκηρυξη Αν βγει θα ειναι γενικης κατηγοριας ;
Εμας της γενικης μας συμφερει νομιζω να εχει ειδικες δυναμεις για να ανταγωνιστουμε πολυ λιγοτερους. Αν και δεν πιστευω να χει αν βγει
Δεν έχει λόγο το σώμα να βγάλει νέα προκήρυξη, μόνο και μόνο επειδή μυξοκλαίγονται 5-6 βλαμμένα και κάνουν σα γυναικούλες. Ας δίνατε με την προηγούμενη προκήρυξη μάγκες εφόσον βλέπατε ότι βγαίνουν προκηρύξεις μία στα 10 χρόνια. Τώρα τα λούζεστε.
ΛΦ αναμενων 2017 μπηκαν τελικά οι πρώτοι επιλαχοντες σήμερα;(έμαθες κάτι)
Τεταρτη μπαινουν. Σημερα ορκιστηκε η δευτερη σειρα επιλαχοντων.
Η πρωτη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες