Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

... έγραψε:Το βύσμα πήγε συνεφο όποιον ήθελαν έκοβαν όποιον ήθελαν περνούσαν. εδω άλλοι ούτε το κατάλληλο ύψος δεν είχαν και τώρα είναι στο σώμα αλλά κατά τα αλλά βύσμα δεν υπάρχει.(φίλε ασφαλίτη αν είχες πάρει μέρος στην προκήρυξη θα τα θυμάσαι )
Γνωστός μου που είμασταν μαζί στη Σεαπ ήταν 1.65 με τα χέρια ψηλά κ τώρα είναι επιλαχων...

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Παιδια θα βγει εν ολιγης κατι η τσαμπα περιμενουμε ολοι μας τοσο καιρο?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Στεφανος ΚΔ

Δημοσίευση από Στεφανος ΚΔ »

Καλησπέρα παιδιά και εγώ στους επιλαχόντες είμαι αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα και ούτε μας πήραν κάποιο τηλέφωνο να μας προετοιμάσουν. Είναι σίγουρο ότι θα μας πάρουν η απλά ακούγεται ;
Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Και εγώ στους επιλαχόντες είμαι παιδιά. Πάντως ξανά εντός της εβδομάδος, δύο φίλοι υπηρετούντες ΛΦ επικοινωνήσαν μαζί μου λέγοντάς μου πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες πρόσληψης 100+ ατόμων από τους επιλαχόντες του 2016.

Δεν ξέρω εάν πρόκειται για ράδιο αρβύλα ή γισ όνειρο θερινής νυκτός, απλά σας μεταφέρω τη πληροφορία!

Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Καλα μην νομιζεις οτι οι λιμενοφυλσκες γνωριζουν, οτι διαβασαν και αυτοι απο τα λιμενικα νεα. Παντως ολα δειχνουν οτι θα σας παρουν.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από glock »

http://www.e-dimosio.gr/ergasia/dimosios-tomeas/120853/ipaxiomatiki-limenikou-somatos-ellinikis-aktofilakis-idikotitas-igionomikou/
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Αυτο τι ειναι; Προκηρυξη για να παρει νεους υπαξιωματικους η για τους ειδη υπαρχοντες?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Υπαξ ειδικων καθηκοντων απευθείας κατάταξης. Δε γίνεται, μας τρολαρει ο συριζα

.....

Δημοσίευση από ..... »

Πραγματικά ότι να ναι. για να δείτε ποσό τραγικά είναι τα πράγματα στην προηγούμενη προκήρυξη έλεγαν ότι μπορούν να συμετεχουν όσοι είναι υγιείς χωρίς κανένα πρόβλημα και έρχεται ένα παλικάρι με σπασμένο χέρι σημάδια στο πρόσωπο. δεν έχω κανένα θέμα με το παιδί ίσα ίσα φάνηκε πόσο πολύ το θέλει απλά αλλά γράφουν και αλλά λένε. οπως ακόμη σε έναν άλλον είχαν βρει κάτι στις εξετάζεις ο οποίος πήγε λάδωσε και του τις έβγαλαν κανονικές... και μετά εσείς πιστεύετε πως λειτουργεί ο ΑΣΕΠ. οποιος έχει βύσμα μπαίνει οποίος δεν έχει δυστυχώς είναι χαμένος τις υποθέσεις... οποίος είχε πάρει μέρος θα θυμάται διαφορά που είχαν γίνει
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Υπομονή παιδιά θα δούμε τι θα γίνει μπορεί να βγει μπορεί και να μην βγει...
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Είναι μεγάλη αδικία να ξαναπάρει για δεύτερη φορά επιλαχόντες
Ελλας

Δημοσίευση από Ελλας »

Ο θεος ειναι μεγαλος, καλημερα σε ολους. Μακαρι να γινει δεχτη η αιτηση και να περασουμε ολοι οι επιλαχοντες στο λιμενικο σωμα.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Φίλος μου που είναι στην σχολή μου είπε τελικά άκυρο για νέους επιλαχόντες όποτε άσχημα τα νέα για εσάς ευχάριστα για εμάς που περιμένουμε την προκήρυξη που λογικά θα βγάλει όποτε απλά υπομονή...
Νν

Δημοσίευση από Νν »

αυτοί που πίεσαν για τους επιλαχόντες να φάνε άκυρο βγάλανε τα ματάκια τους γιατί φάγανε και αυτοί άκυρο για προκήρυξη!! Πανελλήνιες μάγκες μου
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Ακομη δεν εχει ψηφιστει τιποτα για τις πανελληνιες ουτε στις σχολες μηχανογραφικου υπαρχει για το 2018. Επιμενω οτι δυσκολα θα μπει τον μαιο του 2018. Θα δουμε...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες