Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π

Δημοσίευση από Π »

Από 17 και πάνω για να είσαι σίγουρα μέσα... Γιατί στα γραπτά μπορεί να μην γράψεις καλά και να γράψει κάποιος άλλος και να σε περασει και μπορεί να έχει ένα απολυτήριο 15-16...
Θ

Δημοσίευση από Θ »

Τι εννοούν τέκνο πολύτεκνων να εισαι απι πολύτεκνη οικογενοια η να ειναι οι γωνεις σ
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Θ έγραψε:Τι εννοούν τέκνο πολύτεκνων να εισαι απι πολύτεκνη οικογενοια η να ειναι οι γωνεις σ
Αδερφέ εννοεί να έχεις εσυ που διαβάζεις τώρα τουλάχιστον άλλα 3 αδέρφια για να στο πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά άμα δεν το καταλαβαίνεις κι αυτό από μόνος σου και χρειάζεσαι διευκρίνηση... Τι να πω... Χωρίς καμία εμπάθεια αλλά με μεγάλη απορία φίλε μου!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Λοκ έγραψε:Εκτός απο ξένες γλώσσες και τα λοιπά διπλώματα τι αλλο μπορει να σου δώσει μόρια
Αρχικά διάβασε και προηγούμενα μηνύματα στις προηγούμενες σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα και θα σου λυθούν οι απορίες για να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια ξανα και ξανα για τον καθένα σας προσωπικά.
Έπειτα και εδω σε προηγούμενες σελίδες αλλά και στο google αν ψάξεις την τελευταία προκήρυξη για Λιμενοφύλακες του 2011 θα δεις τι ζητάνε και τι δίνει μόρια, συν το δίπλωμα ταχύπλοου που το πρόσθεσαν σαν έξτρα μοριοδότηση στον τελευταίο διαγωνισμό Λ/Φ που όμως ήταν για ειδικές δυνάμεις το 2016.

Υ. Γ. Προς όλους:
Καταρχήν ο Π δεν είναι μάντης για να ξέρει προς τα που θα κινηθούν οι βαθμολογίες και να κάνει τη Πυθία για τον καθένα, έτσι θα γλιτώσουμε να γεμίζουμε το θέμα με σελίδες από εικασίες και γνώμες που και εσείς θα βαριέστε να διαβάζετε. Το παλικάρι σας πληροφορεί συχνά όταν μαθαίνει κάτι.
Έπειτα Παρόλο που έχει ξαναειπωθεί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στις θέσεις για ειδικές δυνάμεις αυτομάτως δεν θα συμμετέχουν γυναίκες, οπότε "λιγότερος" ανταγωνισμός από αυτές που κατά κύριο λόγο είχαν μεγαλύτερους βαθμούς απολυτηρίων, πτυχίων κλπ. Εικόνα
Όποιος θέλει να εκφράσει μια απορία να διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του θέματος (που έχει γεμίσει από τα ίδια και τα ίδια επειδή δεν διαβάζετε και καμια σελίδα πιο πίσω) και τότε εαν δεν του λυθεί να τη γράψει εδώ ή να φτιάξει account και να τη στείλει σε pm σε κάποιον ενεργό χρήστη που ασχολείται με το θέμα σας... Αυτά τα φιλικά!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ΤΝ

Δημοσίευση από ΤΝ »

Φίλε Π ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και οποιονδήποτε μεταφέρει ό, τι ξέρει Αν μπορείς φίλε Π πες μου τι θεωρείς προτιμότερο για κάποιον με χαμηλό απολυτήριο, συμμετοχή μέσω ειδικών δυνάμεων ή πολυτεκνιας;

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά μπαίνει Αύγουστος και τίποτα επίσημο ακόμα
Μάρκος

Δημοσίευση από Μάρκος »

Και ούτε θα ακουστεί και κάτι. Δυστυχώς μην περιμένετε προκήρυξη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όσα γράφονται εδώ μέσα είναι ανακρίβειες και δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως υπόσταση.
Υποψήφιος Λ/Φ

Δημοσίευση από Υποψήφιος Λ/Φ »

Γεια σου φίλε Π,

Έχεις νέα από τη σχολή Λ/Φ, αν συνεχίζεται να φτιάχνεται ο χώρος?

Έχεις μάθει αν έχει πάρει έγκριση από τα υπουργεία εσωτερικών και το οικονομικών (απλά ακούστηκε ότι είναι κάπου εκεί)?

Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Ότι προκυρηξη ακούγεται εδώ και δυο μήνες βγαίνει η μια πίσω απ την άλλη... αλλά για το λιμενικο ούτε άρθρο.. κάτι έγκυρο παιδιά ξέρει κανεις;
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Stelios7 έγραψε:Ότι προκυρηξη ακούγεται εδώ και δυο μήνες βγαίνει η μια πίσω απ την άλλη... αλλά για το λιμενικο ούτε άρθρο.. κάτι έγκυρο παιδιά ξέρει κανεις;
Αν θες έγκυρο ρώτα τον Π να σου πει φίλε μου έχει πολλές πληροφορίες ΕικόναΕικόναΕικόνα...
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Τίποτα νέο παιδιά μπήκε ο Αύγουστος
Σωτήρης

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Π τελικά είσαι μεγάλη κουφάλα από προκήρυξη σε προκυρηξη ψάχνεσαι τόσο καιρό ήθελες να γίνεις λιμενοφύλακας και μόλις ακούστηκε για σωφρονιστικούς εντελώς ξαφνικά θέλεις να μπεις εκεί, αν ήσουν τόσο σίγουρος για την προκυρηξη λιμενοφυλάκων που τόσο καιρό γράφεις στο φόρουμ δεν θα ψαχνόσουν να χωθείς άλλου. Τελικά όλα όσα έλεγες τόσο καιρό λόγια του αέρα!!
Π

Δημοσίευση από Π »

Γιατι ρε φίλε ποιος σου είπε ότι αν βγει για λιμενικό δεν θα κάνω τα χαρτιά μου. Ότι βγει πρώτα θα κάνω Τα χαρτιά μου... Δεν είπα ότι μόνο λιμενικό θέλω... Και δεύτερον δεν σε έβρισα... Και τρίτον όσοι θέλουν για λιμενικό θα κάνουν τα χαρτιά του και για σωφρονιστικούς για Ν μπουν κάπου
Π

Δημοσίευση από Π »

Και ολοι εσείς που ψάχνεστε για λιμενικό όλοι πήγατε τώρα για σωφρονιστικούς και λογικό είναι για Ν μπείτε κάπου... Δεν είπα τίποτα όμως εγώ... λόγια του αέρα δεν είναι όλα αυτά που έλεγα και εξάλλου σας είπα ότι μου λένε αυτά λέω... Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις!
Σωτήρης

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Όχι Π δεν είναι έτσι εγώ προσωπικά ήθελα μόνο ειδικός φρουρός και λιμενικό τίποτα άλλο αλλά κάποιοι σαν εσένα που ψάχνονται μόνο να βολευτούν στο δημόσιο. Κρίμα απλώς τα παιδιά εδώ μέσα που πιστεύουν όλα αυτά που λες και τους δινεις ελπιδες ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία ιδέα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες