Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από wolver »

Liontarina έγραψε:
Plata O Plomo έγραψε:Με λίγα λόγια, ας ελπίσουμε ότι ΑΝ βγει νέα προκήρυξη (που ας μου επιτρέψετε προσωπικά να είμαι τρομερά απαισιόδοξος), ΔΕΝ θα περιλαμβάνει "γενική" σειρά, αλλά θα δοθούν περισσότερες θέσεις εκ νέου στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων και φυσικά κάμποσες θέσεις στα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από ναυτικά λύκεια. Δεν φαντάζεστε τι ελλείψεις υπάρχουν στο σώμα σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Ήδη οι γυναίκες είναι υπεράριθμες και δεν υπάρχει λόγος να "γεμίζουμε" το σώμα με επιπλέον άχρηστο προσωπικό. Τουλάχιστον τα παιδιά που θα μπουν (Αν μπουν), να αξιοποιηθούν σε ουσιαστικά πόστα. Φιλικά.

Ας μην αρχίσουμε τώρα κουβέντα και ξεφύγουμε απο το θεμα για το ποιος είναι άχρηστος και ποιος όχι, γιατί "ξεφτιλιζω" πολλούς άντρες 😉

απο κει και το liontarina; Χεχε

Plata O Plomo

Δημοσίευση από Plata O Plomo »

cuervo έγραψε:

Να βγει καλύτερα μια "φωτογραφική" προκήρυξη που βολεύει εσένα που είσαι χρήσιμος με τα δικά σου κριτήρια και οι υπόλοιποι άχρηστοι πάντα με τα δικά σου κριτήρια να ψάξουν κάτι άλλο.

Στο κεφάλι σου έχει τίποτα μέσα ή είναι πάντα τόσο άδειο όσο το μήνυμα που έγραψες;Εικόνα

Το "πέτυχες" κοκαλιάρη γυαλαμπούκα Εικόνα

ΣΧΑΛ

Δημοσίευση από ΣΧΑΛ »

Γεια σας παιδιά,

Όταν βγει εν λόγω προκήρυξη των 280 ατόμων, τα ποσοστά θα είναι πανομοιότυπα με την προκήρυξη του 2011.

Παράδειγμα:

90 θέσεις γενικής κατηγορίας (άνδρες - γυναίκες)
28 θέσεις Κατηγορία ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα
76 θέσεις Λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ε. Δ
10 θέσεις Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν.
40 θέσεις Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)
28 θέσεις Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης
Ειδικότητες Μουσικού

α) 4 θέσεις Κλασσικά κρουστά

β) 4 θέσεις Τρομπόνι

Υπομονή... Εικόνα

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Plata O Plomo έγραψε:
cuervo έγραψε:

Να βγει καλύτερα μια "φωτογραφική" προκήρυξη που βολεύει εσένα που είσαι χρήσιμος με τα δικά σου κριτήρια και οι υπόλοιποι άχρηστοι πάντα με τα δικά σου κριτήρια να ψάξουν κάτι άλλο.

Στο κεφάλι σου έχει τίποτα μέσα ή είναι πάντα τόσο άδειο όσο το μήνυμα που έγραψες;Εικόνα

Το "πέτυχες" κοκαλιάρη γυαλαμπούκα Εικόνα

Σπίρτο καις.Εικόνα

Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Παιδια έχουμε καινούργια νέα φιλε π έμαθες νέα ;
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Σε ευχαριστω φιλε π
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Φιλε π στην προηγούμενη προκήρυξη είχες είχες συμμετέχει ;
Π

Δημοσίευση από Π »

Όχι φίλε Λοκ... Είμαι από γενική κατηγορία.. μπήκε ο κολλητός μου...
.

Δημοσίευση από . »

ΣΧΑΛ έγραψε:Γεια σας παιδιά,

Όταν βγει εν λόγω προκήρυξη των 280 ατόμων, τα ποσοστά θα είναι πανομοιότυπα με την προκήρυξη του 2011.

Παράδειγμα:

90 θέσεις γενικής κατηγορίας (άνδρες - γυναίκες)
28 θέσεις Κατηγορία ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα
76 θέσεις Λοιπές ειδικότητες αποκτηθείσες στις Ε. Δ
10 θέσεις Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ. Ξ. Και Π. Ν.
40 θέσεις Ειδικές Δυνάμεις Σ. Ξ.(Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες)
28 θέσεις Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης
Ειδικότητες Μουσικού

α) 4 θέσεις Κλασσικά κρουστά

β) 4 θέσεις Τρομπόνι

Υπομονή... Εικόνα

Καλημέρα φίλε μου, αν ισχύει αυτό που γράφεις, τότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει "τροποποίηση" σε κάποιες κατηγορίες όπως πχ στις κατηγορίες των "Ιδιωτών που συμμετείχαν σε θαλάσσιες επιχειρήσεις", στην κατηγορία των Υποβρυχίων Καταστροφέων μιας και δεν υπάρχει πτυχιούχοι Υ/ΚΤ από την εφεδρεία και φυσικά στην κατηγορία των "Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΜΘ) μιας και θα πρέπει να αντικατασταθεί με την κατηγορία των ΕΠΟΠ και φυσικά να έχει αυξημένο όριο ηλικίας όπως ίσχυε και σε παλαιότερες προκηρύξεις με τις αντίστοιχες κατηγορίες.

Γνωρίζεις κάτι περισσότερο εσύ; Κάτι που να ευσταθεί όμως.

Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Φιλε π δηλαδή για δηλώσει κάποιος με την γενική σειρα τι πρεπει να εχει. θελω να δω αμα με συμφέρει να δηλώσω απο ειδικές δυνάμεις η απο γενική σειρα
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Λοκ είναι πιο δύσκολα να κάνεις γενική κατηγορία γιατί παίζουν υψηλά απολυτηρια... Όχι ομως ότι και στις ειδικές δυνάμεις δεν παίζουν υψηλά απολυτηρια... Τώρα είναι θέμα στον κάθε άτομο που θέλει να δηλώσει... Εγώ προσωπικά ειμαι αρκετά ψηλά στα μόρια και είμαι και γενική σειρά... Και πόσοι άλλοι σαν εμένα θα είναι έτσι στην γενική κατηγορία...
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Εκτός απο ξένες γλώσσες και τα λοιπά διπλώματα τι αλλο μπορει να σου δώσει μόρια
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Φίλε Π καλησπέρα. Δεν έχω υψηλό απολυτήριο αλλά είμαι ειδικές δυνάμεις και τέκνο πολυτέκνων. Τι απ τα δυο νομίζεις οτι με συμφέρει αν βγει;Ευχαριστώ.

Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Φιλε Π. τι απολυτήριο κατα τη γνώμη σου θα ηταν καλο στη γενική σειρα και τι στις ειδικές δυνάμεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες