Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π

Δημοσίευση από Π »

Καλημέρα παιδιά.. Δεν αξίζει να τσακωνοσαστε για το ποιος έχει χαλάσει λεφτά ποιος Όχι και τέτοια άλλα πολλά... Αύριο μεθαύριο Μπορει να ήσαστε μαζί περιπολία.. Αν τσακωνεστε απο Τώρα φαντάζομαι μετατι θα κάνετε... Ηρεμήστε λίγο... Το θέμα είναι να βγει η προκήρυξη και όχι να τσακωνοσαστε και το τι ψηφίζει ο καθένας... Εχτες πήγα στην σχολή στον Πειραιά και μίλησα με τον εκπαιδευτή και μου ειπε ότι Σεμπτεβρη το πολύ θα έχει βγει και θα είναι και ο ίδιος εκπαιδευτής πάλι σε αυτούς που θα μπουν από την προκήρυξη... Και με πήγε στον 4 όροφο να δω τα συνεργεία που έχουν μπει και φτιάχνουν την σχολή... Ότι άλλο μάθω θα σας ενημερώσω... Όποιος νομίζει ότι λέω πάλι λόγια και κάτι τέτοια μπορεί να πάει στην σχολή και να το δει ο ίδιος με τα μάτια του... Καλημέρα παιδιά
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Π έγραψε:Φίλε asfaliti συμφωνο απόλυτα μαζί σου... Βύσμα δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο... Και δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να κάνει τα χαρτιά της γιατί ζητάει υποχρεωτικά Αγγλικά και υπολογιστές... Δεν έχουν όλοι αυτά τα χαρτιά για Ν μπορούν Ν κάνουν αίτηση... Και Πανελλαδικές δεν πρόκειται να μπει το λιμενικό...

Πας λαδωνεις και περνεις πτυχίο αγγλικών

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Π έγραψε:Καλημερα Εύη έχεις δικιο ολα οσα λες αλλα υπάρχουν παιδιά όπως εγώ που δεν πανε για τα λεφτά, αλλα γιατί το γουστάρουμε...

και κάποιοι για την στολή πάνε

αν σας έλεγαν μια δουλειά με τα διπλάσια λεφτά και για λιμενικό τι θα διάλεγα τε;

Π

Δημοσίευση από Π »

φίλε Κώστα εγω Προσωπικά θα διάλεγα την στολή γιατί αυτό το γουστάρω και σε πληροφορώ ότι παίρνω περισσότερα από ότι παίρνει ένας λιμενοφυλακας αλλά δουλεύω από το πρωί Μέχρι το βράδυ... ας μπω εγώ και ας παίρνω και τα 800 αρκεί να μπω...
kostas

Δημοσίευση από kostas »

είναι και ο σίγουρος μισθός του δημόσιου και η ασφάλιση
Λ/Φ

Δημοσίευση από Λ/Φ »

Την ικανοποίησή του για την έγκριση της δόσης των 8,5 δις. Ευρώ από το ΔΣ του ESM εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, μέσω twitter, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ένα «ισχυρό σήμα ελπίδας». «Αυτή η πληρωμή αποτελεί αναγνώριση των τεράστιων προσπαθειών που συνεχίζει να κάνει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία. Σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου για την Ελλάδα, το οποίο πρέπει να αφορά τις ; θέσεις εργασίας, τις επενδύσεις και την ανάκαμψη προς όφελος όλων», δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Φιλε Π μονο ενα πραγμα πες μου αν μπορεις. Σιγουρα κ εσυ ψαχνεις, ρωτας κ εχεις την ιδια αγωνια οπως ολοι μας αλλα ειναι σιγουρο απο τις πηγες σου οτι θα βγει μεσα στο 2017 χωρις να με νοιαζει το ακριβως ποτε. Απλα τωρα θα αρχισω διπλωμα για ταχυπλοω καθαρα για αυτο τον λογο για τα μορια κ οσο παει ειναι λεφτα που τα βγαζεις δισκολα στις μερες αυτες. Μην παει στραφει φοβαμαι για αυτο γιατι μηχανη κ φορτηγο που εβγαλα το 12' και το 14' για Ε. Φ ακομα δεν ποιασαν τοπο
2009 δ εσσο 309 σειρα
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Vasilis Loxias φέτος μου είπαν ότι θα βγει και μέχρι Σεπτέμβρη... Τώρα ότι μου λένε αυτά σας λέω... Πιστεύω και εγώ ότι θα βγει γιατί έχει προχωρήσει πολύ το θέμα...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Π έγραψε:Φίλε Vasilis Loxias φέτος μου είπαν ότι θα βγει και μέχρι Σεπτέμβρη... Τώρα ότι μου λένε αυτά σας λέω... Πιστεύω και εγώ ότι θα βγει γιατί έχει προχωρήσει πολύ το θέμα...

σε ευχαριστω πολυ φιλε! Μακαρι! Τωρα θα βαλω μπρος κ το διπλωμα κ ας ελπισω να πανε ολα καλα για ολους μας που πραγματικα θελουμε να μπουμε.

2009 δ εσσο 309 σειρα
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Καλησπέρα. Που χαθηκαν οι επιλαχοντες; Αν διαβαζει καποιος επιλαχων ας μας ενημερωσει για τυχον συναντησεις με αρμοδιους του Υπουργείου αν εχουν γινει ή που θα γινουν, και αν εχουν μαθει κατι για την καινουργια προκηρυξη.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Asfalitis έγραψε:Καλησπέρα. Που χαθηκαν οι επιλαχοντες; Αν διαβαζει καποιος επιλαχων ας μας ενημερωσει για τυχον συναντησεις με αρμοδιους του Υπουργείου αν εχουν γινει ή που θα γινουν, και αν εχουν μαθει κατι για την καινουργια προκηρυξη.
ποια καινουργια προκυρηξη διαβασε εδω Εκδοθήκε το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ.66 (ΦΕΚ 96 Α'/19-05-2017) που αφορά στον οργανισμό της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Συγκεκριμενα αρθρο 3 αποστολη της ΣΜΥΝ παραγραφος 2α-β για πανελλαδικες πανε ολα φιλε πλεον

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Κοίτα να βγει καμία ακόμα δεν το βλέπω εντελώς απίθανο, αν και πάρα πολύ δύσκολο.

Ότι όλα πάνε για πανελλαδικές είναι σίγουρο.

ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Τζιτζικακος,

Το προεδρικό διάταγμα της ΣΜΥΝ που αναφέρεις δεν συσχετίζεται με την εισαγωγή των ιδιωτών στο ΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ μέσω πανελλαδικών... Μην τα μπερδεύεις! 😉

Ανέκαθεν, στη ΣΜΥΝ γινόταν η κατάταξη των δοκιμών υπαξιωματικών ΛΣ, και η εκπαίδευση. (9 μηνών ) γινόταν εν μέρει από το πολεμικό ναυτικό...

Πρέπει να ψηφιστεί το νέο Νομοσχέδιο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο , ότι η εισαγωγή ΛΣ θα γίνεται μέσω πανελλαδικών...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

TZITZIKAKOS έγραψε:

Asfalitis έγραψε:Καλησπέρα. Που χαθηκαν οι επιλαχοντες; Αν διαβαζει καποιος επιλαχων ας μας ενημερωσει για τυχον συναντησεις με αρμοδιους του Υπουργείου αν εχουν γινει ή που θα γινουν, και αν εχουν μαθει κατι για την καινουργια προκηρυξη.
ποια καινουργια προκυρηξη διαβασε εδω Εκδοθήκε το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ.66 (ΦΕΚ 96 Α'/19-05-2017) που αφορά στον οργανισμό της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Συγκεκριμενα αρθρο 3 αποστολη της ΣΜΥΝ παραγραφος 2α-β για πανελλαδικες πανε ολα φιλε πλεον

Δεν εχει σχεση αυτο το φεκ με το λιμενικο.

Παντα στη ΣΜΥΝ περνουσαν εκπαιδευση οι υπαξ λιμενικου.

Επισης το χω ξαναπει ο θεσμος των ΛΦ δε γινεται να μπει πανελληνιες, γιατι ειναι αντιστοιχος των ειδικων φρουρων, των εποπ κλπ.

Τους υπαξ και τους αξιωματικους ας τους βαλουν , καλυτερα 4 χρονια ΣΝΔ παρα αστρατευτοι με 14 μηνες σχολη.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Διασωστης31. Συμφωνώ μαζι σου σε αυτα που λες οτι δεν γινεται να μπει πανελλήνιες και καλυτερα να μην μπει οχι μονο επειδη συμφέρει εμάς για πολλούς λόγους , απλα τόσα χρονια γτ δεν εχει βγει για φρουρούς
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες