Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Το ειπαμε και σε αλλο τοπικ αμα εχεις βυσμα διαβενε 

Τα μορια του στρατου εννοεις φιλε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Τις ειδικοτητας πιο πολυ. Επειδη ζηταει απολυτηριο λυκειου κι εγω εχω α'κυκλου.

-
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
σε ευχαριστω φιλε για το κουραγιο, ομως ισως κι αυτο καμια φορα να μην ειναι σιγουρο παντα. Π. Χ στην προκυρηξη του 2005 ειχε 49.500 αιτησεις για 1300 ατομα. Τα 30.000 σιγουρα δεν ειχαν βυσμα; Μαλλον ναι. Οποτε κι ετσι πεζετε. Κανεις δεν ειναι σιγουρος. Αν και νομιζω οτι φετος οι αιτησεις θα ξεπερασουν τις 50.000. Μακαρι να βγω ψευτης...thrakiotis έγραψε:Το ειπαμε και σε αλλο τοπικ αμα εχεις βυσμα διαβενε
ΤΕΕ Α κυκλου ε;
Ενω πρεπει να βγαλεις Β κυκλου;
thrakiotis έγραψε:Το ειπαμε και σε αλλο τοπικ αμα εχεις βυσμα διαβενε
ετσι ακριβως.
-
- Posts in topic: 3
Δ. Υ. Κ έγραψε:ΤΕΕ Α κυκλου ε;
Ναι αδερφε μου... Στην κατασταση που ειναι ο Αποστολος τωρα ειναι μαθητης του ΤΕΕ ακομα και οχι Αποφοιτος (με το Πτυχιο του Β'Κυκλου τελειωνει το ΤΕΕ) ... Αλλα μπορει να το δηλωσει κι αυτο που εχει (του Α'Κυκλου εννοω). Θα παρει τα μορια του σε ειδικοτητες που ζητανε "τουλαχιστον Απολυτηριο Γυμνασιου" και Πτυχια ΤΕΕ Α'Κυκλου" (δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει καμια τετοια ειδικοτητα)
Σωστος αδερφε μου
Καλησπερα κ απο εμενα σημερα μιλησα με το γραφειο ενημερωσης κοινου του ΓΕΑ!
μια ευγενεστατη κυρια που ισχυριζοταν οτι ειναι αξιωματικος της αεροποριας μου ειπε οτι δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα για το ποτε θα βγουν οι προκυρηξεις της αεροποριας!
θα περιμενουν λεει να τελειωσει ΜΑΛΛΟΝ το θεμα του στρατου ξηρας που ειναι αυτη τη στιγμη στα σκαρια κ μετα ''λογικα με 6 μηνες'' αυτα ηταν τα λογια της!
βεβαια αυτο που με καθισυχαζει ειναι οτι στρατος κ λογικη ειναι τελειως αντιθετα πραματα τεσπα!
μου ειπε επισεις πως ολα ειναι πιθανα (στο να βγει πιο νωρις) γιατι λεει κ του στρατου ξηρας βγηκε μεσα σε μια νυχτα! Αυτα απο εμενα για περισσοτερες πληροφοριες απο της 8:00 το πρωι μεχρι της 15:00 στο τηλ 210-3630360! Ευχαριστω κ συγνωμη αν στεναχωρισα καποιους
μια ευγενεστατη κυρια που ισχυριζοταν οτι ειναι αξιωματικος της αεροποριας μου ειπε οτι δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα για το ποτε θα βγουν οι προκυρηξεις της αεροποριας!
θα περιμενουν λεει να τελειωσει ΜΑΛΛΟΝ το θεμα του στρατου ξηρας που ειναι αυτη τη στιγμη στα σκαρια κ μετα ''λογικα με 6 μηνες'' αυτα ηταν τα λογια της!
βεβαια αυτο που με καθισυχαζει ειναι οτι στρατος κ λογικη ειναι τελειως αντιθετα πραματα τεσπα!
μου ειπε επισεις πως ολα ειναι πιθανα (στο να βγει πιο νωρις) γιατι λεει κ του στρατου ξηρας βγηκε μεσα σε μια νυχτα! Αυτα απο εμενα για περισσοτερες πληροφοριες απο της 8:00 το πρωι μεχρι της 15:00 στο τηλ 210-3630360! Ευχαριστω κ συγνωμη αν στεναχωρισα καποιους
Να σαι καλα φιλε αλλα ολα αυτα ειναι γνωστα
Προεχει ο Στρατος Ξηρας και επειτα τα αλλα 2 οπλα
Προεχει ο Στρατος Ξηρας και επειτα τα αλλα 2 οπλα
Βελε με Αεροπορια τι παιζει;
Εχεις ακουσει κατι μεσα στους κολπους της αεροποριας για την νεα προκυρηξη;
Εχεις ακουσει κατι μεσα στους κολπους της αεροποριας για την νεα προκυρηξη;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Ευχαριστω για την αμεση απαντιση. Μα πως ξερω το διαστημα αυτο αν παρατηθηκε καποιος και ποιος με ποια σειρα καλετηκε και με ποιο τροπο τηξλεφωνικα΄΄΄΄πως ξερω αν καλεστηκε καποιος με λιγοτερα μορια λιγοτερα΄΄΄δεν ειμαι καχυποπτοςε ν μα ειναι κριμα. Και θα σας το χρωσταω αλλα απο εδω δεν ξερω αν μπορω να σας και με ποιο τροπο να σας το ανταποδωσω. Παντως σον εαυτο μου οφειλω να το ψαξω...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Ακουγεται ολο και περισσοτερο για αυγουστο. Θα δειξει. Οτι γινει θα ενημερωσω αμεσα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλισπερα παιδια εμαθα σημερα Οτι βγεικε ι προκυριξη εδω και 3ης μερες αλλα δεν εχει διμοσιευτη... Αλιθεια πσεματα θα σας γελασο μου το ειπε φιλος μ που ειναι στο γεα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες