Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
paris

Δημοσίευση από paris »

Ρε φίλε Π, είσαι μεγάλος φιλόσοφος, τα ξέρεις όλα. Όλο θα βγει και θα βγει. Που είναι; Μάλλον ποιος δουλεύει ποιον; Εσύ εμάς, ή αυτοί που στα λέμε εσένα?
Π

Δημοσίευση από Π »

Ρε φιλε pari ότι μου λένε αυτά λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου... Τώρα αν νομίζεις ότι είναι σάλτσες μην τα πιστεύεις εσύ... Εγώ προσωπικά τον συγκεκριμένο άτομο τον πιστεύω γιατί ότι μου είπε για τους προηγούμενους ότι θα πάρει και49 ατομα και 48 επιλαχοντες Έτσι και έγινε... Εγώ τον πιστεύω προσωπικά...
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Να σαι καλα φιλε Π! Ενημέρωνε μας και οποίος δν τα πιστεύει ας μην μπαίνει στο φόρμα.
Π

Δημοσίευση από Π »

Μαρια έχεις δίκιο και εσύ αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που περίμεναν προκήρυξη από το 2011 και ειχαν μαζέψει μόρια και δεν βγήκε καμία προκήρυξη... Με το όριο ηλικίας πάντως είναι από ότι μου είπαν μέχρι 27, και το κοιτάνε να το πάμε μέχρι 28 όπως τους φρουρούς...
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Παιδιά εγώ πιστευω πως μεγάλο ρόλο παίζει το βύσμα
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από capten fan »

Παιδια καλησπέρα. Αρχισα να ψαχνω το οτιδηποτε σε σχεση με τη προκήρυξη που λενε εδω και καιρο οτι θα βγει. Φιλε Π αν όντως ισχύει οτι θα βγει Σεπτέμβρη καλα είμαστε. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι πως αυτα τα ατομα που λενε οτι και καλα θα πάρουν μη τα πάρουν το 2018 μεσω πανελληνίων. Διότι λενε πως απο του χρόνου θα παρουν απο πανελλήνιες. Δε ξερω ελπιζω να βγω λαθος

Απλα θυμαμαι οτι και για την αστυνομια ετσι έλεγαν και τζίφος

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

capten fan έγραψε:Παιδια καλησπέρα. Αρχισα να ψαχνω το οτιδηποτε σε σχεση με τη προκήρυξη που λενε εδω και καιρο οτι θα βγει. Φιλε Π αν όντως ισχύει οτι θα βγει Σεπτέμβρη καλα είμαστε. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι πως αυτα τα ατομα που λενε οτι και καλα θα πάρουν μη τα πάρουν το 2018 μεσω πανελληνίων. Διότι λενε πως απο του χρόνου θα παρουν απο πανελλήνιες. Δε ξερω ελπιζω να βγω λαθος

Απλα θυμαμαι οτι και για την αστυνομια ετσι έλεγαν και τζίφος

Δε θα μπουν οι ΛΦ πανελληνιες, είναι σαν να μπαιναν εποπ και ειδικοί φρουροι πανελληνιες , μονο υπαξ και αξιωματικοι. Και δύσκολο για του χρόνου.

Επίσης χρειάζονται τώρα άτομα, όχι το 2020 που θα βγουν από την σχολή οι υπαξ.

Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από osfp7 »

έχουν χρόνια να πάρουν και εκεί αξιωματικούς και υπαξιωματικους
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Osfp7 Το 2014 πήρανε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς!!
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Asfalitis »

Πάντως αν βγει η μισή Ελλάδα θα κάνει τα χαρτιά της, όποτε η λογική λέει ότι τα προσόντα που θα ζητάνε θα ευνοούν τους άντρες ( στρατός κτλ) και θα περιορίζουν τις γυναίκες. Όσον αφορά το βύσμα, δεν περνάει πια στο λιμενικό. Όλα είναι μέσω ΑΣΕΠ όποτε αξιοκρατικά. Εκεί που μπορεί να βοηθήσει το βύσμα είναι στα ψυχοτεχνικα στα ιατρικά και αθλήματα, όχι στα μόρια του καθενός. Εξάλλου και στις πανελλαδικές, δηλαδή το πιο αξιοκρατικό σύστημα, στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα χωράει βυσμα. Όποιος έχει μόρια δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ας σταματήσουμε την κλαψα και τις δικαιολογίες περί βυσματος κτλ..
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε asfaliti συμφωνο απόλυτα μαζί σου... Βύσμα δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο... Και δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να κάνει τα χαρτιά της γιατί ζητάει υποχρεωτικά Αγγλικά και υπολογιστές... Δεν έχουν όλοι αυτά τα χαρτιά για Ν μπορούν Ν κάνουν αίτηση... Και Πανελλαδικές δεν πρόκειται να μπει το λιμενικό...
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η εισαγωγή του λιμενικού σώματος στις πανελλαδικές είναι στις προθέσεις του υπουργού αλλά μέχρι να πραγματοποιηθεί θα έχουμε αλλάξει υπουργό... κάτι άλλο, σκέφτομαι να βγάλω για ταχύπλοο, θα δίνει μόρια ή θα πάνε τσάμπα τα 300 ευρωπουλα.. Είναι ρίσκο...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε asfaliti δίνει μόρια και εγώ πριν 10 μέρες Τ έβγαλα... Να ξέρεις γίνεται χαμός στην σχολή που έδωσα οι πιο πολύ για την προκήρυξη το ήθελαν...
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από capten fan »

Οκ καλα ολα αυτα που λετε. Το οτι μπορει να αλλαξει κυβέρνηση δε σημαινει οτι δε θα μπει το λιμενικό στις πανελλήνιες Και οι πυροσβεστική ρε παιδια πως μπήκε;

Κοιτα μπορει να αργήσει να μπει ετσι αλλα αυτο δεν ειναι σίγουρο

Δε μπορει να το ξέρει κανένας μας. Η προηγούμενη αν δε κανω λαθος ειχε βγει το προηγούμενο Δεκέμβριο;

Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Συμφωνώ κάνεις δεν μπορεί να ξέρει. Πάντως οι σχολές στην Αλεξανδρούπολη είναι έτοιμες για να ανοίξουν ακόμη και φέτος...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης