Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Φίλε Έρικ Όχι δεν μπορείς Ν κάνεις τα χαρτιά σου γιατί μετράει χρονολογιακά.. Εσύ το 89 που είσαι με 2017 φαίνεσαι 28... Του 90 με 2017 φαίνονται 27
Καλησπέρα παιδιά ... φίλε π είμαστε μαζί σου... δώσε τα φώτα σου... σε ευχαριστώ ειλικρινά για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ ... είσαι η ελπίδα μου
Φίλε Stelios7 Είμαι και εγω σαν εσάς όλους που θέλετε να μπούμε στο Σώμα... Περνάω και εγώ το ίδιο άγχος με εσάς την ίδια αγωνία και όλα όσα νιώθετε τα νιώθω και εγω... Μπορεί να έχω κάποιες άκρες να μαθαίνω νέα δεν παύει όμως Ν είμαι και εγώ σε αναμέναμε κάρβουνα μέχρι να ανακοινωθεί η προκήρυξη... Υπομονή σε όλα Τα παιδιά (Μια κουβέντα ειναι αυτή )αλλά τα καλύτερα έρχονται... Ότι άλλο μάθω θα σας ενημερώσω! Καλή συνέχεια!!!
Φίλε Π θέλω να σου κάνω μια ερώτηση γιατί δεν το βρήκα στη προηγούμενη προκύρηξη. Μπορώ να ανεβάσω τα μόρια μου με τις αθλητικές δοκιμασίες και τα γραπτά; Ή παίζει ρόλο μόνο απολυτήριο, διπλώματα, ξένες γλώσσες και θαλάσσια υπηρεσία;Ευχαριστώ.
Πρώτα από όλα μεγάλο ρόλο παίζει ο βαθμός απολυτηρίου και μετά διπλώματα ξένες γλώσσες κλπ...70% θα είναι μόρια και 30%γραπτά... Στα γραπτά αν γράψους κάτω από από 50%κόβεται και ας είμαι πρώτος στην μοριοδότηση...
Φίλε Π μήπως έχεις καμία πληροφορία για το αν θα μοριοδοτειται το ταχύπλοο Στην προκήρυξη του 11 δεν έδινε μόρια αλλά στην περσινή που αφορούσε τις ειδικές δυνάμεις έδινε. Για γενική κατηγορία μιλάω. Ευχαριστω και ζητώ την κατανόηση σου.
Φίλε θα μετράει θα πέρνεις μόρια.. Όπως και το φορτηγό Ε κατηγορία...
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Π έγραψε:Φίλε θα μετράει θα πέρνεις μόρια. Όπως και το φορτηγό Ε κατηγορία...
φιλε και η κατηγορια Γ δηλαδη φορτηγο δεν παιρνει μορια; Αν και απο οτι ειδα παιρνει τα λιγοτερα νομιζω 70μορια και η πιο πανω κατηγοριες Ε και Δ παραπανω
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δλδ με λίγα λόγια έστω εαν δυο υποψήφιοι περάσουν πχ τη δοκιμασία 2 χιλιομέτρων δν παίζει ρόλο στη μοριοδότηση εάν ο ένας έκανε καλύτερο χρόνο από τον άλλο, αν κατάλαβα καλά.
Παιδια στο λιμενικο τη θα κανετε τους νταλικεριδες και βγαζετε διπλωματα?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Δεν μοριοδοτουνται τα αθλήματα. Τα όρια υπαρχουν απλως για να πιστοποιουν οτι έχει ο υποψήφιος ένα χι επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τα διπλώματα, οι ξένες γλώσσες και η θαλάσσια εμπειρία είναι αυτά που προσθέτουν μόρια στα μορια που ηδη παιρνεις απο το βαθμο του απολυτηρίου. Σε περιπτωση που έχει και γραπτη δοκιμασία πρεπει να απαντήσεις σωστα τουλάχιστον το 50% και παίρνεις κι απο εκεί τα αντίστοιχα μορια.ΛΣ έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δλδ με λίγα λόγια έστω εαν δυο υποψήφιοι περάσουν πχ τη δοκιμασία 2 χιλιομέτρων δν παίζει ρόλο στη μοριοδότηση εάν ο ένας έκανε καλύτερο χρόνο από τον άλλο, αν κατάλαβα καλά.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Τελικά εδώ είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί κανείς να βρεις απαντήσεις!Κάτι τελαιυταίο. Όσον αφορά τις γραπτές εξετάσεις, το 30% από τί προκύπτει; Δλδ αν υποθετικά έχω συνολικά 5000 μόρια και γράφω 90 μέσο όρο στις εξετάσεις (δλδ 9000) πόσο παραπάνω παίρνω;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας.
ΛΣ έγραψε:Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Τελικά εδώ είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί κανείς να βρεις απαντήσεις!Κάτι τελαιυταίο. Όσον αφορά τις γραπτές εξετάσεις, το 30% από τί προκύπτει; Δλδ αν υποθετικά έχω συνολικά 5000 μόρια και γράφω 90 μέσο όρο στις εξετάσεις (δλδ 9000) πόσο παραπάνω παίρνω;
Αρχικά για να σας βοηθήσω είναι άλλα τα μόρια που παίρνει κάποιος από τα προσόντα του και άλλα τα Συνολικά (τελικά) μόρια.
Συνολικά Μόρια = [Αρχικά μόρια (από Αολυτήριο, ξένες γλώσσες κλπ) * 70%] + [ Μόρια από Γραπτές εξετάσεις * 30%]
Αρα στο παράδειγμα σου εαν τα 5000 μόρια είναι τα Αρχικά σου, θα πρέπει να το πολλαπλασιάσεις με 70% και να προσθέσεις το 30% της γραπτής σου βαθμολογίας για να προκύψουν τα Συνολικά σου μόρια.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μπορούμε να ξέρουμε εμπειρικά εαν για 300 ή 274 θέσεις που φημολογείται οτι θα βγούν πόσες θα είναι κατηγορία ειδικών δυνάμεων;Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες