Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Να ρωτήσω γνώμες ρε παιδιά έχω απολυτήριο 14.5 ειμαι πολύτεκνος αγγλικά λοερ άδεια ταχύιπλοο και άδεια για φορτηγό με συμφέρει να δηλώσω γενικής η για ειδικές δυνάμεις... Δυκ και εσυ αν μπορείς να απαντήσεις εδω...

Πιστεύω στις ειδικες δυνάμεις καθως στη γενική θ ναι ολες οι γκομενες με πολλά προσόντα καθως πανε μονο για την αποκατάσταση κ το οριο υψους ειναι μόλις 1.60.

Ενώ στις ειδικές δυνάμεις το επίπεδο οσον αφορα σε πτυχία ειναι πολυ χαμηλό. Δλδ ολοι ενα λοουερ έχουν απο πτυχία επειδή ειναι υποχρεωτικό.. χωρις να θέλω να υποτίμησω κανέναν φυσικά.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Να ρωτήσω γνώμες ρε παιδιά έχω απολυτήριο 14.5 ειμαι πολύτεκνος αγγλικά λοερ άδεια ταχύπλοο και άδεια για φορτηγό με συμφέρει να δηλώσω γενικής η για ειδικές δυνάμεις... Δυκ και εσυ αν μπορείς να απαντήσεις εδω...

Και μόνο το γεγονός ότι στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων δεν συναγωνίζεσαι με γυναίκες που στην πλειοψηφία τους έχουν καλά απολυτήρια, είναι ο βασικότερος παράγοντας για να ΜΗΝ δηλώσεις γενική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα όταν και αν βγει η προκήρυξη, η απόφαση είναι καθαρά δική σου.

Άβαταρ μέλους
Freddo Espresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Freddo Espresso »

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Από τη δική μου εμπειρία, από τη περσινή προκήρυξη, θα σας συμβούλευα, πέρα από το να δηλώσετε τη κατηγορία των ειδικών δυνάμεων λόγω προσόντων και ανταγωνισμού ότι θα πρέπει να διαβάσετε ΠΑΡΑ πολύ καλά για τα εξεταζόμενα μαθήματα του ΑΣΕΠ. Ένα lower όπως ειπώθηκε το έχουν οι περισσότεροι και από τη στιγμή που στα μόρια του απολυτηρίου το Γενικό λύκειο έχει τον ίδιο συντελεστή με αυτόν του ΕΠΑΛ, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Οπότε πολύ καλό διάβασμα στα μαθήματα και προπονήσεις στο κολυμβητήριο από τώρα.

2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Έχω μια απορία βεβαια λογικα κανείς δν θα ξερει απο τώρα. Αφου θα υπάρχει κατηγορία μόνο για ειδικές δυνάμεις εμεις που είμαστε ΔΕΑ ΠΖ στη γενική σειρα θα εχουμε επιπλέον μορια δλδ θα δινουν τα 2000 μορια που εδιναν παλια; Ρωτάω καθως αφου θα παρει εναν συγκεκριμένο αριθμο ατόμων απο ειδικές δυνάμεις τότε ολοι οι υπόλοιποι θα ειναι το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Σε εμας, στην προηγούμενη των 49 ατόμων. Δεν μετρούσε εάν ήσουν ΔΕΑ.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

swat_521tpn έγραψε:Σε εμας, στην προηγούμενη των 49 ατόμων. Δεν μετρούσε εάν ήσουν ΔΕΑ.
Αυτό το ξέρω. Σ εσας οι ΔΕΑ ΕΔ μετρούσαν

Π

Δημοσίευση από Π »

Όσοι είναι από ειδικές δυνάμεις αναγκάστηκα θα δηλώσουν θέλουν δεν θέλουν... Αφού θα δείξουν Τ απολυτηρίου του στρατού και θα σας πάνε κατευθείαν δε αυτήν την κατηγορία... Δεν γίνεται Ν πάτε Γενικής και Ν πάρετε έξτρα μόρια...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Σε αυτήν την προκήρυξη μπορεί να μην έχει θέσεις για άτομα από Ειδικές Δυνάμεις, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο, με βάση τον τελευταίο διαγωνισμό γενικής σειράς που πήρε το 2011. Υπάρχει η πιθανότητα να κατανεμηθούν θέσεις μόνο σε άτομα που είχαν αποκτήσει συγκεκριμένες ειδικότητες υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Με αυτόν τον τρόπο πάλι αποκλείονται οι γυναίκες υποψήφιες από αυτήν την κατηγορία και ανταγωνίζονται μόνο οι άντρες μεταξύ τους.Για όποιον θέλει να έχει μια εικόνα για το πώς ήταν ο τότε διαγωνισμός μπορεί να τον μελετήσει στο παρακάτω λίνκ. http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prokiriksi_lf_lselakt.pdf

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Π έγραψε:Όσοι είναι από ειδικές δυνάμεις αναγκάστηκα θα δηλώσουν θέλουν δεν θέλουν... Αφού θα δείξουν Τ απολυτηρίου του στρατού και θα σας πάνε κατευθείαν δε αυτήν την κατηγορία... Δεν γίνεται Ν πάτε Γενικής και Ν πάρετε έξτρα μόρια...

Ναι σε καταλαβαίνω αλλα οι ΔΕΑ ΠΖ δεν είναι ειδικές δυνάμεις αρα παμε στη γενικη σειρά αλλά εδινε πάντα εξτρα μορια στους δεα πζ.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

mysterio έγραψε:Σε αυτήν την προκήρυξη μπορεί να μην έχει θέσεις για άτομα από Ειδικές Δυνάμεις, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο, με βάση τον τελευταίο διαγωνισμό γενικής σειράς που πήρε το 2011. Υπάρχει η πιθανότητα να κατανεμηθούν θέσεις μόνο σε άτομα που είχαν αποκτήσει συγκεκριμένες ειδικότητες υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Με αυτόν τον τρόπο πάλι αποκλείονται οι γυναίκες υποψήφιες από αυτήν την κατηγορία και ανταγωνίζονται μόνο οι άντρες μεταξύ τους.Για όποιον θέλει να έχει μια εικόνα για το πώς ήταν ο τότε διαγωνισμός μπορεί να τον μελετήσει στο παρακάτω λίνκ. http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prokiriksi_lf_lselakt.pdf

Απ ότι βλεπω στην τελευταία προκήρυξη για λφ που ήταν το 2011 έδινε 40 θεσεις στις ειδικές δυνάμεις. Ενώ στους Δεα εδινε κ εκεινα τα 2000 μορια που λέω. Ελπίζω ν συμβει κ το ιδιο στην επόμενη (αν βγει)

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φίλε μου mysterio εάν παρατηρήσεις την προκήρυξη που αναφέρεσαι, θα διαπιστώσεις τόσο στις θέσεις(κατηγορίες) όσο και στα αθλήματα... ότι ζήτησε-πήρε άτομα απο Ειδικές Δυνάμεις!
manos

Δημοσίευση από manos »

Όχι άλλες γυναίκες στο σώμα. Στην αστυνομία και στην πυροσβεστική νομίζω ότι μόνο το 15% είναι γυναίκες, ενώ στο Λιμενικό το 40% περίπου. Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται αλλά όχι τόσες πολλές.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

swat_521tpn έγραψε: Φίλε μου mysterio εάν παρατηρήσεις την προκήρυξη που αναφέρεσαι, θα διαπιστώσεις τόσο στις θέσεις (κατηγορίες) όσο και στα αθλήματα... Ότι ζήτησε-πήρε άτομα απο Ειδικές Δυνάμεις!
Ναι φίλε το γνωρίζω αυτό που λες και έχεις δίκιο, απλά εγώ εικάζω ότι αφού πήρε ήδη 49+48 άτομα από Ειδικές Δυνάμεις μπορεί να μην πάρει ξανά στη νέα προκήρυξη που θα είναι για γενική κατηγορία. Και αυτό το λέω με το σκεπτικό ότι το σώμα έχει πάρα πολλά οργανικά κενά σε (λευκούς) Λιμενοφύλακες σε όλες τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές και ειδικά στο ανατολικό Αιγαίο.

Αλλά και πάλι σας ξαναλέω με κάθε επιφύλαξη ότι καταθέτω τη σκέψη μου, χωρίς να έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φίλε mysterio τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου.Παρ'όλα αυτά, σαν συμμετέχων στον προηγούμενο διαγωνισμό,

τόσο για εσένα όσο και για υπόλοιπα μέλη, μην προτρέχετε κάνοντας εικασίες, για το οποιοδήποτε θέμα!

Διαβάστε την προηγούμενη προκήρυξη όσο αφορα τα βασικά, και απ'εκεί και πέρα όταν και αν βγει βλέπετε τέτοιες λεπτομέρειες!!

Ξέρω ότι σας "καίει" το θέμα όπως όλους μας.

Κανείς όμως δεν ξέρει λεπτομέρειες μέχρι να βγει.

Καλό είναι να σχολιάζουμε σε σχέση με τον χρόνο εκδοσή της προκήρυξη ή κάποια σημαντικά ερωτήματα που μπορούν να δωθούν απαντήσεις, απο όσους γνωρίζουν.

Φιλικά πάντα η γνώμη μου!

A.21

Δημοσίευση από A.21 »

http://www.limenikanea.gr/2017/03/blog-post_952.html
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες