Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Βρε παιδιά το οριο ηλικίας για λφ ηταν πάντα 26 Για υπαξ και αξ ηταν 28
Πέρσι εγινε μια αλλαγη καθως η προκήρυξη αρχικα βγηκε το 15(αν θυμαμαι καλά) κ λογω εκλογών πηγε η ιδια ακριβώς προκήρυξη το Γενάρη του 16 αλλά λογικο ηταν ν κρατησουν ιδιο το οριο ηλικίας κ ας περασε μια χρονιά .
Πέρσι εγινε μια αλλαγη καθως η προκήρυξη αρχικα βγηκε το 15(αν θυμαμαι καλά) κ λογω εκλογών πηγε η ιδια ακριβώς προκήρυξη το Γενάρη του 16 αλλά λογικο ηταν ν κρατησουν ιδιο το οριο ηλικίας κ ας περασε μια χρονιά .
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Π έγραψε:Οι σας Ευχαριστώ... Πιστεύω να Γίνει κάτι και να αυξηθεί το όριο όπως τους φρουρούς. Καλημέρα σας.
Το όριο ηλικίας άλλαξε για την Κύπρο όχι για την Ελλάδα.
http://www.businessnews.com.cy/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1/jobs/2016/10/08/orioprosli4ispolice/
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Φίλε Γιώργος Έτσι όπως το λες Αφού το 15 μπορούσαν οι 88αριδες.. Τότε το 16 μπορούσαν οι 89αριδες και Τώρα θα μπορούν του 90 το 2017..
Ρε συ "Π" μην αναλωνόμαστε και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.Π έγραψε:Φίλε Γιώργος Έτσι όπως το λες Αφού το 15 μπορούσαν οι 88αριδες. Τότε το 16 μπορούσαν οι 89αριδες και Τώρα θα μπορούν του 90 το 2017.
Στις 11 Μαρτίου σε μήνυμα μου σου είχα γράψει " Οπως και όσον αφορά την ηλικία για την εισαγωγή των Λιμενοφύλάκων άλλαξε στα 27 χαριστικά ΜΟΝΟ για τους 88ρηδες και ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη τελευταία προκήρυξη των 49 ατόμων που αναφέρεται στο Άρθρο 52 του Ν.4331/2015 http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/694
μην παραπληροφορείτε τον κόσμο το έχω ξαναπεί. "
Άρα για να πιάνει και φέτος τους γεννηθέντες μέσα στο 1990 (27ρηδες για το 2017), θα πρέπει να το νομοθετήσει ο Υπουργός για τη συγκεκριμένη προκήρυξη αν και όποτε βγει. Δεν είναι τίποτα δεδομένο... Η νομοθεσία λέει για 26 έτη.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Σας ευχαριστω ολους για την πληροφοριση αλλα καθως μπηκα στο σιτε του ασεπ εκει που λεει Γνωση χειρισμου Η/Υ -Τροπος αποδειξης στο τελος λεει οτι πιανετε κ το πτυχειο Επαλ η ΤΕΕ στο τομεα πληροφορικης
2. ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ &ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
- Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι. Ε. Κ. Οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής, ή
- Πτυχίο Α' ή Β' κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου :
i) Οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής - Δικτύων Η/Υ,
ii) Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων του Ηλεκτρονικού Τομέα,
- Απολυτήριος τίτλος :
i) κλάδου Πληροφορικής Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου,
ii) τμήματος Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή
iii) ειδικότητας Υπαλλήλων Χειριστών Η/Υ, Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής.
ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος, σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Kαι εγω τυχαινει να ειμαι κατοχος πτυχιου ΤΕΕ σε ειδικοτητα
Υποστήριξης Συστημάτων-Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών του του Τομέα (Πληροφορικής)
και επισης και κατοχος πτυχιου ΕΠΑΛ σε ειδικοτητα
Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων οποτε αυτα λετε να ισχυουν; Τουλαχιστον αυτο καταλαβα για να μην βγαζω τσαμπα το ecdl ειτε ειναι το κανονικο ειτε το VELLUM.
εδω ειναι και το αρχειο που το λεει /forum/uploads/23596/pararthma_HY_el_GR.doc
- Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι. Ε. Κ. Οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής, ή
ii) Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων του Ηλεκτρονικού Τομέα,
- Απολυτήριος τίτλος :
ii) τμήματος Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή
ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος, σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Υποστήριξης Συστημάτων-Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών του του Τομέα (Πληροφορικής)
Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων οποτε αυτα λετε να ισχυουν; Τουλαχιστον αυτο καταλαβα για να μην βγαζω τσαμπα το ecdl ειτε ειναι το κανονικο ειτε το VELLUM.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Φίλε mysterio μην αρπαζεσαι εγώ κατάλαβα τι λες... Απλά έχω κολλήσει γιατί η προκήρυξη που πάγωσε το 15 μπορούσαν Ν κάνουν τα χαρτιά Τους οι 88ριδες... Με το λογική η 89ριδες με βάσει νόμου θα μπορούσαν και όπως έγινε το 16 ασχέτως ότι κάνανε και οι 88ριδες λόγο παγώματος... Άρα του 90 δεν πάει το 17 Τώρα αν βγει?. Πώς γίνεται να πηδήξει Χρόνια αυτό δεν καταλαβαίνω... Να πάει αντί για 1-1-90 να πάει 1-1-91 πηδάει Χρόνια.. Φιλικά μιλάω και έχω καταλάβει αυτό το ΦΕΚ που έστειλες τι λέει...
Δεν αρπάζομαι φίλε μου απλά δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε τα ίδια συνέχεια. Χαίρομαι που έχεις καταλάβει όλα αυτά που έχουμε γράψει μέχρι τώρα και θα σου λύσω και αυτήν την απορία.Π έγραψε:Φίλε mysterio μην αρπαζεσαι εγώ κατάλαβα τι λες... Απλά έχω κολλήσει γιατί η προκήρυξη που πάγωσε το 15 μπορούσαν Ν κάνουν τα χαρτιά Τους οι 88ριδες... Με το λογική η 89ριδες με βάσει νόμου θα μπορούσαν και όπως έγινε το 16 ασχέτως ότι κάνανε και οι 88ριδες λόγο παγώματος... Άρα του 90 δεν πάει το 17 Τώρα αν βγει; . Πώς γίνεται να πηδήξει Χρόνια αυτό δεν καταλαβαίνω... Να πάει αντί για 1-1-90 να πάει 1-1-91 πηδάει Χρόνια. Φιλικά μιλάω και έχω καταλάβει αυτό το ΦΕΚ που έστειλες τι λέει...
Λοιπόν η προκήρυξη για 49 Λιμενοφύλακες αρχικά είχε βγεί στις 18-12-2014 (με διαφορετική κατάνομή θέσεων, δηλαδή ήθελε 9 Πλοιάρχους ή Μηχανικούς Ε. Ν. 36 από Ε. Δ. Και 4 ιδιώτες που βοήθησαν στο Εξπρές Σαμίνα) http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/proklf122014.pdf , όπου για το 2014 οι 88ρηδες ήταν 26 ετών και μπορούσαν να συμμετέχουν κανονικά με βάση το όριο ηλικίας.
Έπειτα όμως στις 02/01/2015, λόγω των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 (που υπάρχει αναστολή διαγωνισμών και προσλήψεων σε τέτοιες περιτπώσεις), με την αλλαγή της κυβέρνησης και μ'αυτά και μ'αυτά, πάγωσε ο διαγωνισμός ουσιαστικά πριν ξεκινήσει http://www.hcg.gr/node/9307 (και εκτός αυτού υπήρξε και αναστολή της κατάταξης των επιτυχόντων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του 2014 για τον ίδιο ακριβώς λόγο).
Για τον λόγω όμως του ότι μετά ήθελαν να διαφοροποιήσουν την προκήρυξη (τουλάχιστον ως προς την κατανομή των θέσεων με βάση της ανάγκες του σώματος νομίζω απ' ότι έχω καταλάβει και ουσιαστικά δεν είχε προλάβει καν να ξεκινήσει ούτε η κατάθεση των δικαιολογητικών στην προηγούμενη) θα έπρεπε να βγεί νέα, χωρίς όμως να αποκλείει αδίκως τους 88ρηδες που το 2015 θα ήταν 27 ενώ με την προηγούμενη μπορούσαν να συμμετέχουν κανονικά. Γιαυτό και ο Υπουργός με το άρθρο 52 του Ν.4331/2015 http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/694 Τους έδωσε αυτό το δικαίωμα.
Τέλος γιαυτό το λόγο για να είναι εντός του 2015, στις 30/12/2015 (και ας δημοσιεύτηκε στις 04/01/2016) βγήκε η ανανεωμένη προκήρυξη των 49 Λιμενοφυλάκων (που ζητούσε 36 Αποκλειστικά Μηχανικούς Ε. Ν. 9 από Ε. Δ. Και 4 ιδιώτες που βοήθησαν στο Εξπρές Σαμίνα) http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prok.pdf
Το συμπέρασμά μου είναι ότι πρέπει να συντρέχουν ειδικοί και συγκεκριμένοι λόγοι για να δοθεί παράταση στο όριο ηλικίας.
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα παιδιά, ελπίζω "Π" να σε βοήθησα εσένα και όποιον άλλο είχε αντίστοιχες απορίες για το τι και πως είχε παιχτεί και εαν έχω κάνει κάποια παράλειψη ευχαρίστως να προσθέσει κάποιος ότι γνωρίζει.
Υ. Γ. Όσα χρόνια ασχολούμαι με τους διαγωνισμούς του Λιμενικού το παρακολουθώ από το θέμα "Διαγωνισμοί Κατάταξης" του σάιτ του Λιμενικού όπου περιέχονται και όσα σας ανέφερα πιο πάνω στο μήνυμα μου. http://www.hcg.gr/taxonomy/term/210
Αν και με τη δική μου λογική χωρίς να είμαι γνώστης των τίτλων σπουδών που έδιναν τα ΤΕΕ, πιστεύω ότι με αυτα που έχεις θα μπορείς λογικά να τα χρησιμοποιήσεις.Vasilis loxias (pz) έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για την πληροφοριση αλλα καθως μπηκα στο σιτε του ασεπ εκει που λεει Γνωση χειρισμου Η/Υ -Τροπος αποδειξης στο τελος λεει οτι πιανετε κ το πτυχειο Επαλ η ΤΕΕ στο τομεα πληροφορικης
- Απολυτήριος τίτλος :
Όμως θα σε συμβούλευα αν θέλεις για να είσαι 100% σίγουρος, μπορείς να τους στείλεις ένα mail στο enimerosi@asep.gr με τους Τίτλους Σπουδών που έχεις (αν τους στείλεις και σκαναρισμένους σε εικόνες ακόμη καλύτερα

(Πριν δυο τρία χρόνια που είχα κάποιες αντίστοιχες απορίες με εσένα αυτό είχα κάνει και μου είχαν απαντήσει σε 1 με 4 εργάσιμες στα ερωτήματα μου)

http://www.tilegrafima.gr/theseis-ergasias/asep-erchontai-prokiryxeis-se-ypourgeiaoaed-evdapevath-admie-kai-limeniko/ Τι παίζει ρε παιδιά λέτε τελικά να βγει άμεσα το έβγαλε σε πολλά λινκ...
430 Ατομα θα παρει 13 υγειονομικους 120 στο υπουργειο και 300 Περιπου λιμενοφυλακεςαφουν ολοι το ξερουμε οτι εχει πολλες αναγκες το σωμα γιατι εμας τους επιλαχοντες Και μαλιστα
απο διαγωνισμο ασεπ Γιατι Μας αφηνουν απεξω ας το δουν καποιοι
peter έγραψε:430 Ατομα θα παρει 13 υγειονομικους 120 στο υπουργειο και 300 Περιπου λιμενοφυλακεςαφουν ολοι το ξερουμε οτι εχει πολλες αναγκες το σωμα γιατι εμας τους επιλαχοντες Και μαλιστα
Εσεις τη πηρατε την ευκαιρίας Εμείς οχι?
Επισης δν σ αφήνει απ εξω. Μπορείς ν ξανα δώσεις αν βγει. Φιλικά πάντα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
http://limenikadromena.blogspot.gr/2017/03/430.html?spref=fb&m=1
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
mysterio έγραψε:Αν και με τη δική μου λογική χωρίς να είμαι γνώστης των τίτλων σπουδών που έδιναν τα ΤΕΕ, πιστεύω ότι με αυτα που έχεις θα μπορείς λογικά να τα χρησιμοποιήσεις.
Όμως θα σε συμβούλευα αν θέλεις για να είσαι 100% σίγουρος, μπορείς να τους στείλεις ένα mail στο enimerosi@asep.gr με τους Τίτλους Σπουδών που έχεις (αν τους στείλεις και σκαναρισμένους σε εικόνες ακόμη καλύτερα) Ρωτώντας τους εαν πληρούν τις προϋποθέσεις των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.
(Πριν δυο τρία χρόνια που είχα κάποιες αντίστοιχες απορίες με εσένα αυτό είχα κάνει και μου είχαν απαντήσει σε 1 με 4 εργάσιμες στα ερωτήματα μου)
Σε ευχαριστω φιλε! Αυτο θα κανω. Τωρα αν γνωριζει καποιος αλλος εδω η οι διαχειριστες να μου απαντησει σε αυτο θα ηταν πολυ καλα γιατι απαντηση σιγουρα θα παρω μεσοβδομαδα τωρα.
Παιδιά τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα και διαβάζω ότι στο υπουργείο ναυτιλίας θα γίνουν προσλήψεις μόνο για πολιτικο προσωπικο, όσο είναι τουλάχιστον ο κουρουμπλης υπουργός έχει τονίσει επαλελημενος ότι μόνο μέσω πανελλήνιων θα περνούν από εδώ και πέρα μακάρι παιδιά αλλά νμζω μας δουλεύουν.
Φίλε Γιώργος ΔΕΑ οι προκήρυξη είναι έτοιμη και περιμένουν τον ιματισμο για κουβέρτες μαξιλάρια κλπ... Και πήγαν στην σχολή την Παρασκευή άτομα από το Υπουργείο να ελέγξουν αν χωράνε τα 300 άτομα που θα πάρουν... Ότι αλλο μάθω θα σας ενημερώσω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες