Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Δεν ειχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Ειχα δηλώσει Ερευνα Πληροφορική. Οσο και να αγαπάω τον στρατό δεν θα χαράμιζα εντελώς 4 χρονια που έφαγα στα θρανία και που τελειωσα και 1 εξάμηνο νωριτερα επειδη μου άρεσε και διάβαζα! Οπότε ειπα να το συνδιάσω χωρις ν αξέρω βέβαια τι παιζει! Μετα το έμαθα. Και τωρα δηλαδη να με επερναν στο στρατό σε άλλη ειδικότητα δεν θα πηγαινα διοτι άλλη ειναι η κλιση μου και αλλιως μπορω να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου! Οποτε για εμενα τελειωσε ο στρατός προς το παρον τουλάχιστον, μετα θα δουμε! Εσυ εισαι επιλαχων ή ενδιαφέρεσαι μονο για αεροπορία;
Εγω μεχρι στιγμης στα Οπλα δεν εχω κανει χαρτια. Σαν ΕΠΟΠ δηλαδη εννοω. Εχω δωσει μονο σε ειδικους φρουρους και Λιμενικο. Στην αστυνομια δεν περασα αλλα στο λιμενικο προσφατα εδωσα μαθηματα και περιμενω ανακοινωσεις. Περιμενω και τις υπολοιπες και εγω!
Καλή επιτυχία να σου ευχηθώ τοτε! Πολύ καλη επιλογή και τα 2. Ωστοσο και το λιμενικο πολυ βυσμα! Πάρα πόλύ! Εγραψες καλα τουλάχιστον; Ηταν δυσκολα;
Κοιταξε δεν εγραψα και τοσο καλα αλλα πιστεψε με δεν εχει καμμια σημασια. Απ'οτι συζηταγα με καποια παιδια το βυσμα τρωει το βυσμα εκει. Ξερω παιδι σε προηγουμενο διαγωνισμο που δεν εγραψε καλα και περασε. Ωστοσο ητανε και σιγουρος οτι θα περναγε.(Φαντασου για τι βυσμα μιλαμε). Κ εγω σου ευχομαι καθε επιτυχια και μακαρι να γινουμε και συναδελφοι καποια στιγμη.
Μακάρι ΔΥΚ μου. Χρειάζεται υπομονή πολύ και βυσμα! Προτιμώ ομως να βάλω βυσμα σε μια υπηρεσία του δημοσιου σχετική με τις σπουδές μου παρα στο στρατο σε μια ειδικότητα που δεν θα μπορώ να του προσφέρω τιποτα ή Ελάχιστα. Γενικά θελω να ειμαι χρησιμη στο επάγγελμαα μου, αν παω στο στρατό σε κάποια ειδικότητα οπως χειριστής Α/Τ οπλων σιγουρα δεν θα μπορεσω να τους φανώ χρησιμη. Εκει εγγειται η αρνηση μου στο ναπάω σε άλλη ειδικοτητα, επειδη ξερω τις δυνάμεις μου και οτι δεν μπορω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ πολυ παντως για την ενθάρυνση!
Τιποτα Βρε. Το ξερω οτι το αξιζεις και εσυ και καποια αλλα παιδια σε αντιθεση με τον καθε πικραμενο βυσματια.
ΝΑ σου πω κάτι τωρα εφαγα την πικρα μου και τελος! Απο την μια σκέφτομαι οτι καλα κάνουν οσοι βάζουν βυσμαγιατι κοιτάν το μέλλον τους αλλα από την άλλη πετάνε παιδια με πτυχιο απέξω. Εγω δεν κατηγορώ ουτε τα παιδια ουτε τους βουλευτες, κατηγορώ μονο τον στρατό! Αν το ΓΕΣ ηθελε να κοπουν αυτά θα κοβονταν. Σε ευχαριστω και πάλι!
Εχεις δικιο μωρε αλλα δυστυχως ο καθενας κοιταει την παρτυ του και οσον αφορα το στρατευμα γενικοτερα ειναι αλλυλενδετο με τα πολιτικα προσωπα και τους προισταμενους του δυστυχως!
Ακριβώς οπως το ειπες ειναι: Αλλυλένδετο! Τα λέει ολα αυτό. Οποιος στελεχος ειχει καλυτερο βυσμα παει σε καλύτερο ποστο και οποιος φαντάρος εχει βυσμα περναει καλύτερα τη θητεια του! Ετσι ειναι τα πραγματα.
Ασε χαμος.
Πριν την προκήρυξη ΕΠΟΠ ημουν ετσι
, μετα τα αποτελέσματα εγινα ετσι

Χαχαχαχαχα το φανταζομαι γλυκια μου... Κατοπιν εορτης μαθαινουμε ολοι πιστεψε με. Πιο πριν ειμαστε ολοι τοσο μα τοσο ανυποψιαστοι... Που Σπουδαζεις;
Θα στο στειλω σε προσωπικο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης