Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Έχει ακουστεί το ενδεχόμενο να πάρει σιγά σιγά όλους τους επιλαχόντες του προηγούμενου διαγωνισμού. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω σχετικά με τις ανάγκες του σώματος;
man

Δημοσίευση από man »

φιλε lignt μιας κ το ανεφερες να σου πω πως και γω το ακουσα αυτο πριν καιρο μαλιστα... ηδη η αρχη εγινε με 48... ενας λογος που τους περνει σιγα σιγα ειναι γιατι δν θελουν να κλεισει η σχολη μεχρι να μπουνε απο τις πανελληνιες... και γιατι οχι θα βαλει κ απο τν καινουρια προκυρηξη οτν με το καλο βγει
Π

Δημοσίευση από Π »

Δεν παίζει αυτό μάγκες... Καινούργια προκήρυξή θα βγει γιατί θελουν να πάρουν 80-90 γυναίκες... Είναι σίγουρο αυτό που σας λέω και θα πάρει και Γενικής σειράς 90 άτομα... Και γύρω στα 10 άτομα από ειδικές δυνάμεις... Αυτά μου είπαν μέσα από την σχολή... Και μέχρι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο να έχουν μπει στην σχολή...
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Από τα τόσα σενάρια που έχουμε, δε θα βγει τίποτα εν τέλει
axe67

Δημοσίευση από axe67 »

Που εχει ακουστει οτι θα παρουν ολους τους επιλαχοντες;
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

axe67 έγραψε:Που εχει ακουστει οτι θα παρουν ολους τους επιλαχοντες;
Φίλε axe67 απλά έχει ακουστεί δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Ξέρεις εσυ κάτι επί του θέματος;
man

Δημοσίευση από man »

σε μια προκυρηξη για 49 ατομα που ξεκηνισαν 500 περιπου ατομα και στ τελος εμειναν 180 περασε περιπου 7 μηνες μεχρι να βγουνε τα τλκα αποτελεσματα και αλλοι 2 μηνες για να μπουν στ σχολη οι πρωτοι 49... επομενος το ξεχναμε για προκυρηξη το καλοκαιρι και σχολη νοεβριο... δν προλαβαινουν με τιποτα... αν βγει καλοκαιρι στν σχολη θα μπουν αρχες 2018 το λιγοτερο
Πασοκ

Δημοσίευση από Πασοκ »

Δεν υπάρχει περίπτωση να παρει ολους τους επιλαχόντες αν ηταν ετσι θα τους έπαιρνε όλους και οχι μονο τους 48 που πηρε. Καινούργια θα βγει (αν βγει γενικα) σίγουρα καθως το σύνταγμα λεει ισες ευκαιρίες για όλους και η τελευταια ηταν μονο για ειδικες δυνάμεις.

Αν ειδατε στη προκήρυξη για γραμματεις στα δικαστήρια βγηκε για αποφοίτους συγκεκριμένων σχολών ΑΕΙ και ο ίδιος ο κοντονης την πηρε πισω μετα απο απειλές για προσφυγή και απο μερα σε μερα αναμένεται να βγει για ολους τους αποφοίτους ΑΕΙ.

Π

Δημοσίευση από Π »

Γιατί οι επιλαχόντες πως μπήκαν μέσα σε 2 μήνες από του πρώτους 49... Μην ακούω βλακείες ότι δεν γίνεται και ότι είναι δύσκολο να βγει... Εγώ με αυτά που μαθαίνω μέσα από την σχολή θα πάρει μέσα στο καλοκαίρι και σας το τονίζω ότι θα πάρει ένα ποσοστό ΜΌΝΟ ΓΥΝΑΊΚΕΣ.. Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός και θα το δείτε... Υπομονή, και ξεχάστε τα σενάρια ότι θα πάρει ακούστηκε επιλαχόντες.. Δεν παίζει κάτι τέτοιο...
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Π έγραψε:Γιατί οι επιλαχόντες πως μπήκαν μέσα σε 2 μήνες από του πρώτους 49... Μην ακούω βλακείες ότι δεν γίνεται και ότι είναι δύσκολο να βγει... Εγώ με αυτά που μαθαίνω μέσα από την σχολή θα πάρει μέσα στο καλοκαίρι και σας το τονίζω ότι θα πάρει ένα ποσοστό ΜΌΝΟ ΓΥΝΑΊΚΕΣ.. Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός και θα το δείτε... Υπομονή, και ξεχάστε τα σενάρια ότι θα πάρει ακούστηκε επιλαχόντες.. Δεν παίζει κάτι τέτοιο...
Εμένα πάλι μου φαίνεται οτι δεν στέκει αυτό που λες για τις γυναίκες... Δεν μπορεί να ορίσει ποσοστό. Είναι διάκριση του φύλου αυτό και γι αυτό το αποκλείω. Τι είναι οι γυναίκες; Καμια ειδική κατηγορία; Να μου ελεγες θα πάρει ειδικοδυναμίτες να πω οκ, έχει αναγκη απο αυτούς το λιμενικό, αλλά για γυναίκες δεν στέκει... Το λέω με όλη την καλή διάθεση. Μήπως ακούσες κάτι άλλο και απλά μπερδευτηκες;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ας κάνουν το λάθος να βάλουν ποσοστό στις γυναίκες, αν θέλουν να μπουν άλλα 300 άτομα μετά τις προσφυγές.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Διασωστης31 έγραψε:Ας κάνουν το λάθος να βάλουν ποσοστό στις γυναίκες, αν θέλουν να μπουν άλλα 300 άτομα μετά τις προσφυγές.
είναι αδύνατον να βάλουν τέτοιο ποσοστό... Δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε. Θεωρείται διάκριση φύλου και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι... Πείτε μου από πότε έχετε να δείτε προκήρυξη με ποσοστό για γυναίκες...

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Το ενδεχόμενο για νέα προκηρυξη να μαζέψει λεφτά το κράτος πάλι δεν μας έχει περάσει από το νου;
Πασοκ

Δημοσίευση από Πασοκ »

Τα χρηματα που θα μαζεψουν απο ενα παράβολο το οποίο νομιζω μειωθηκε στα 3 ευρω πλεον ειναι σταγόνα στον ωεκανο για το κρατος μας.
Π

Δημοσίευση από Π »

Γιατι οι γυναίκες μόνο στο λιμενικό έχουν άλλο όριο ύψους 1.60... Και σας ξανά λέω ότι μου λένε αυτά λέω.. Και γιατί πήρε μόνο από ειδικές δυνάμεις και δεν πήρε γενικά; και όσοι είχαν ειδικές δυνάμεις να περνάνε παραπάνω μόρια όπως και στους ειδικούς φρουρούς..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης