Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από psofos »

Φιλε Pao... Αν βγει ποτε προκυρηξη, κατα 90% εισαι μεσα και ασε τους αλλους να λενε...
Λιμενοφυλακας

Δημοσίευση από Λιμενοφυλακας »

Εγω παντως εχω καταλαβει οτι το 90% απο εσας θελετε μονο να βολευτειτε στο δημοσιο και δεν σας νοιαζει αν φατε την θεση απο καποιον που το γουσταρει πραγματικα, τα περισσοτερα μελη πιο πριν ηθελαν να γινουν εποπ πιο μετα ειδικοι φρουροι μετα μολις εχασαν τις ελπιδες τους φρουροι φυλακων και τωρα απο το πουθενα θελετε να γινετε λιμενικοι... Ειμαι σιγουρος επισης πως καποιοι εκαναν τα χαρτια τους και για ταχυδρομοι και τελωνειακοι και τα βρηκαν σκουρα... Και να θυμαστε αλλο το δημοσιο και αλλο τα σωματα ασφαλειας. Καλη τυχη σε οσους το αγαπανε το επαγγελμα και θελουν πραγματικα να μπουν πιστευω μεχρι τελος καλοκαιριου θα εχει βγει η προκυρηξη.
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Είσαι όντως λιμενοφύλακας ή απλά είναι ψευδώνυμο; Αν είσαι, γνωρίζεις τίποτα σχετικά με την προκήρυξη αυτή για Λιμενοφύλακες;
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Ευγε λιμενοφυλακα!
limenikos

Δημοσίευση από limenikos »

πες τα βρε λιμενονοφυλακα τα ειπα και εγώ ποιο πάνω
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Λιμενοφυλακας έγραψε:Εγω παντως εχω καταλαβει οτι το 90% απο εσας θελετε μονο να βολευτειτε στο δημοσιο και δεν σας νοιαζει αν φατε την θεση απο καποιον που το γουσταρει πραγματικα, τα περισσοτερα μελη πιο πριν ηθελαν να γινουν εποπ πιο μετα ειδικοι φρουροι μετα μολις εχασαν τις ελπιδες τους φρουροι φυλακων και τωρα απο το πουθενα θελετε να γινετε λιμενικοι... Ειμαι σιγουρος επισης πως καποιοι εκαναν τα χαρτια τους και για ταχυδρομοι και τελωνειακοι και τα βρηκαν σκουρα... Και να θυμαστε αλλο το δημοσιο και αλλο τα σωματα ασφαλειας. Καλη τυχη σε οσους το αγαπανε το επαγγελμα και θελουν πραγματικα να μπουν πιστευω μεχρι τελος καλοκαιριου θα εχει βγει η προκυρηξη.

Τη θεση απο καποιον που γουσταρε την φαγαν τα βυσματα οι γυναικες, και οι υπολοιποι συναδελφοι σου , που μολις τελειωσαν τη σχολη βγηκε μεταθεση για την ακριτικη ΑΘΗΝΑ.

Τα περισσοτερα μελη γραφουν σε θεματα που αφορα ενστολους, οχι δημοσιους υπαλληλους. Εσυ που απ οτι φαινεται μπηκες την εποχη , καθε εξαμηνο και προκηρυξη, μονο στο λιμενικο εκανες χαρτια;

Ειναι αληθεια δυστυχως πως πολλοι πανε για τον μισθο, αλλα αυτο γινετε μεχρι και στην ευελπιδων !

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Να πω και τη δικα μου άποψη.. Όσον αφορά τις ένστολες δουλειές, οι γυναίκες πρέπει να είναι σε γραφεία αποκλειστικά γιατί είναι καλύτερες από τους άνδρες (με εξαίρεση απειροελάχιστες από αυτές). Όλες οι υπόλοιπες εκτός γραφείων απλά πέρνουνε τζάμπα λεφτά.. Και πριν μιλήσει κάποιος κακοπροαίρετος, προφανώς υπάρχουν και άχρηστοι άντρες στον τομέα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Other Side έγραψε:Να πω και τη δικα μου άποψη.. Όσον αφορά τις ένστολες δουλειές, οι γυναίκες πρέπει να είναι σε γραφεία αποκλειστικά γιατί είναι καλύτερες από τους άνδρες (με εξαίρεση απειροελάχιστες από αυτές). Όλες οι υπόλοιπες εκτός γραφείων απλά πέρνουνε τζάμπα λεφτά.. Και πριν μιλήσει κάποιος κακοπροαίρετος, προφανώς υπάρχουν και άχρηστοι άντρες στον τομέα αυτό.

Μονο που σε προκηρυξη λιμενοφυλακων, εποπ κλπ δε προσλαβανεσαι για δουλεια γραφειου. Και οχι ουτε στη δουλεια γραφειου ειναι καλυτερες!

Οι γυναικες στις ενοπλες δυναμεις και στα σωματα ασφαλειας ειναι μια τεραστια πληγη(με λιγες εξαιρεσεις) .

Οποιος πηγε στρατο ας θυμηθει τις εποπ , ολο το 8ωρο γραφειο και στις ασκησεις αφαντες!

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μεγάλη αλήθεια είπες για τις γυναίκες ΕΠ. ΟΠ και θυμάμαι πως, στις Ειδικές Δυνάμεις που ήμουνα, είχαμε μία που ούτε 500μ δεν μπορούσε να τρέξει. Για να μην πολυλογώ, από τις 5-6 γυναίκες μετά βίας ήταν ικανές οι 2 από αυτές και αναφέρομαι για Ειδικές Δυνάμεις πάντα...
Άβαταρ μέλους
psofos
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από psofos »

Αν θες να προσλαβεις ΕΠΟΠ ή λιμενοφυλακα, κανονικα θα επρεπε να κοιτας ΜΟΝΟ τη σωματικη ικανοτητα. Επομενως δε βλεπω το λογο να μην υπαρχουν και γυναικες. Εγω θελω ανθρωπους να βγαζουν τη δουλεια. Τι και αν εχει 10 πτυχια παραπανω ο αλλος και δεν μπορει να σηκωσει 20 κιλα εξοπλισμο. Αν θες να προσλαβεις οικονομολογους τοτε κοιτας ΜΟΝΟ τα πτυχια και την προυπηρεσια... Εξαρταται παντα απο τη φυση του επαγγελματος δηλαδη. Με τον ΑΣΕΠ δημιουργησαμε ενα προβλημα καταργωντας ενα αλλο. Γεμισαμε ικανους ανικανους με λιγα λογια... Απο εκει και περα, αν δεν υπαρχει αξιολογηση, τοτε δεν εχεις λογο να δουλευεις σκληρα (εφοσον ξερεις οτι δεν προκειται να απολυθεις ποτε). Το τελευταιο ισχυει για ΟΛΟΥΣ! Θα εγραφα πολλα, αλλα βαριεμαι...

666

Δημοσίευση από 666 »

Δίκιο εχετε παιδιά στα περισσότερα. Αλλά σε μια χωρια με 30% ανεργία ειναι λογικο ολοι ακομα και οι πτυχιούχοι μεγαλων σχολων ν θέλουν ν μπουν. Θεωρω πως απο τη στιγμη που κάνεις μια δουλεια θα πρέπει να δουλέψεις και να προσφέρεις το μέγιστο σ αρεσει δεν σ αρεσει η δουλειά.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Θελω να ρωτησω γιατι πολλα ακουγονται για ενδεχομενη προκηρυξη που θα ειναι κ γενικης σειρας. Εχω απολυτηριο επαλ 18.1, λοουερ στα αγγλικα, διπλωμα (επαγγελματικο) γ κατηγοριας χωρις ΠΕΙ, μηχανη απεριοριστου κυβισμου κ αυτοκινητο αλλα δεν ειμαι απο ειδικες αλλα απο πεζικο. Μπορω να συμμετεχω σε περιπτωση που βγει αλλα χρειαζομαι κ το ecdl σωστα; Κ αν ναι ποιες ενοτητες;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

πολιτης έγραψε:Θελω να ρωτησω γιατι πολλα ακουγονται για ενδεχομενη προκηρυξη που θα ειναι κ γενικης σειρας. Εχω απολυτηριο επαλ 18.1, λοουερ στα αγγλικα, διπλωμα (επαγγελματικο) γ κατηγοριας χωρις ΠΕΙ, μηχανη απεριοριστου κυβισμου κ αυτοκινητο αλλα δεν ειμαι απο ειδικες αλλα απο πεζικο. Μπορω να συμμετεχω σε περιπτωση που βγει αλλα χρειαζομαι κ το ecdl σωστα; Κ αν ναι ποιες ενοτητες;

Μπορεις ναι σαν γενικη σειρα

Αν εισαι και απο ναυτικο επαλ, μπορεις κ σαν μηχανικος

Χρειαζεσαι τις 3 πρωτες ενοτητες του ecdl , ενας μηνας υποθεση ειναι.

Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από osfp7 »

τα χαρτιά από σχολές τύπου επαλ και οαεδ πιάνονται;
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μάλλον όχι. Αν δεν υπάρχει ECDL δεν είναι και κάτι τρομερό για να το βγάλει κάποιος
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες