Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Αν ισχύει αυτό με την προκήρυξη μέσα στο καλοκαίρι (δύσκολο βέβαια), ποιό πιθανολογείται να είναι το όριο ηλικίας;
..

Δημοσίευση από .. »

αν βγαλει προκηρυξη μεχρι 1/8 υποχρεωτικα θα παρει πρωτα ολους τους επιλαχοντες... βαση νομου απ οτι ακουγεται δηλ... αν ξερει καποιος τπτ σχετικα με αυτο να μας πει
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά θα είναι Γενικής κατηγορίας.. Απλά θα πάρει ένα ποσοστό μόνο γυναίκες.. τα άτομα μου είπαν θα είναι 230 και το όριο ηλικίας θα είναι μέχρι 26 πατημένα... Την Παρασκευή αυτή θα πάω στην ορκωμοσία των επιλαχόντων, έχω ένα φιλαράκι και θα μάθω Περισσότερα...
Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από osfp7 »

αυτό είναι 100% σίγουρο ή το λένε τώρα που μυρίζουν εκλογές αν δεν κλείσει η αξιολόγηση; πες αν αλλάξει κυβέρνηση θα ισχύσει;

υγ. στο λιμενικό τα αγγλικά είναι απαραίτητο προσόν η δίνει έξτρα μόρια στο λέω επειδή δεν έχω πτυχίο;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Βλεπω πολλους να αφριζουν, αν τελικα βγει..Περιμενω να μαθω και εγω απο μεσα, για να επιβεβαιωσω.

Το να δινει ποσοστο σε γυναικες μου ακουγεται ακυρο. Θα μπουν δηλαδη γυναικες με λιγοτερα μορια απο αντρες?; Θα γινει της προσφυγης και της μηνυσης...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

osfp7 έγραψε:αυτό είναι 100% σίγουρο ή το λένε τώρα που μυρίζουν εκλογές αν δεν κλείσει η αξιολόγηση; πες αν αλλάξει κυβέρνηση θα ισχύσει;

υγ. στο λιμενικό τα αγγλικά είναι απαραίτητο προσόν η δίνει έξτρα μόρια στο λέω επειδή δεν έχω πτυχίο;

Αν βγαλει την προκηρυξη πριν απο εκλογες, η επομενη κυβερνηση ειναι υποχρεωμενη να την τηρησει.

Ετσι εγινε με την προηγουμενη, την εβγαλε ο Σαμαρας πριν τις εκλογες και την ξαναδημοσιευσε ο Συριζα ενα χρονο μετα.

Για λιμενικο ειναι απαραιτητα : πτυχιο lower , και ecdl 3 πρωτες ενοτητες.

Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από osfp7 »

για ποιο λόγο αναφέρεσαι ότι θα αφρισουν κάποια άτομα; εγώ δεν έχω πάει ακόμα στρατό, ούτε έχω πτυχίο αγγλικών ένα απολυτήριο με 13 σχεδόν έχω στο λέω στρογγυλοποιημενα, δίπλωμα οδήγησης και χαρτί πληροφορικής από επαλ

και σιγά τις πιθανότητες που θα έχω ούτε επιλαχων δεν θα είμαι

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Εγώ παιδιά ευελπιστώ να είναι 27 το όριο ηλικίας, όπως ήταν και στην τελευταία, για να διεκδικήσω μια θέση. Αλλιώς, σκούρα τα πράγματα μού φαίνονται... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Other Side έγραψε:Εγώ παιδιά ευελπιστώ να είναι 27 το όριο ηλικίας, όπως ήταν και στην τελευταία, για να διεκδικήσω μια θέση. Αλλιώς, σκούρα τα πράγματα μού φαίνονται... Εικόνα

Γενικής σειράς είναι 28 το όριο αν δεν κάνω λάθος.

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ο Θεός βοηθός σε όλους μας που περιμένουμε μήπως και βγει τελικά κάτι
Π

Δημοσίευση από Π »

Το ποσοστό που Θ πάρει από γυναίκες θα είναι μικρό γιατί έχουν άλλο όριο ύψους 1.60... Και είναι αναγκαστικό Τ αγγλικά και οι υπολογιστές... Ηλικία θα είναι έως 26 πατημένα και αν θα βγει πριν τις 1/8 Δεν παίζει θέμα να πάρει επιλαχόντες γιατί πήρε είδη που ήθελε από ειδικές δυνάμεις... Σε αυτήν που θα βγει δεν θα θέλει ειδικές δυνάμεις ούτε θα παίρνουν μόρια παραπάνω επειδή πήραν ήδη άτομα... Τελικά την Πέμπτη ορκίζονται οι επιλαχόντες θα μάθω και θα σε πω...
Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από osfp7 »

Π έγραψε:Παιδιά θα είναι Γενικής κατηγορίας.. Απλά θα πάρει ένα ποσοστό μόνο γυναίκες.. τα άτομα μου είπαν θα είναι 230 και το όριο ηλικίας θα είναι μέχρι 26 πατημένα... Την Παρασκευή αυτή θα πάω στην ορκωμοσία των επιλαχόντων, έχω ένα φιλαράκι και θα μάθω Περισσότερα...

http://policenet.gr/article/ορκίστηκαν-οι-46-δόκιμοι-λιμενοφύλακες-των-ειδικών-δυνάμεων

Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά θα την βγάλουν λένε υπογραφή από το Οικονομικών περιμένουν και θα βγει... Είναι έτοιμη και από τον Κουρουπλή... Την δόση περιμένουν να μας δώσουν από το κράτος και θα βγει... Αυτά έμαθα τίποτα παραπάνω... Υπομονή παιδιά
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ποιός τα λέει όλα αυτά και μιλάς με τόση σιγουριά; Ο κ. Κουρουμπλής τα εκμυστηρεύτηκε στα παιδιά; Απλά, μού φαίνεται τόσο ειδυλλιακό το σενάριο αυτό που ανησυχώ για το αν αληθεύει κιόλας. Εικόνα

Π

Δημοσίευση από Π »

Ο διοικητής της σχολής τα λέει... Δεν είπα ότι μου τα είπε ο Κουρουπλης... Οι νέοι μαζεύουν τον τέταρτο όροφο όπου έκαναν ερώτηση γιατί να μαζεύουμε έναν όροφο και πόσα κρεβάτια που ήτανε διαλυμένα Αφού δεν χρειάζονται... Και τους είπε ότι περιμένουμε την τελευταία σειρά που θα πάρει φέτος... Και ρώτησαν τα παιδιά Αφού του χρόνου θα μπουν που θα πάρει από πανελλήνιες.. Και τους απάντησε ότι θα βγάλει άλλη μια όπου προώθησε ο Δριτσας στα 230 άτομα μέσα στο καλοκαίρι και για αυτό μπήκε από του χρόνου στις πανελλήνιες... Έχουν έρθει και συνεργεία μέσα στην σχολή {Υδραυλικοί μπογιατζηδες κλπ}. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε και εσείς και να ρωτήσετε τον διοικητή στην σχολή για το αν ισχύουν αυτά που λέω ή όχι... Ότι μου είπαν Τ παιδιά από μέσα αυτά λέω...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες