Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

gr_ar έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:
SPK έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:
gr_ar έγραψε:Λιμενικούς πάντως πήρε η κυβέρνηση που κατηγορείς πως δεν γουστάρει τους ένστολους Εικόνα

Η προκηρυξη των 49 βγηκε επι Σαμαρα, ενημερωτικα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθει να βολεψει δικους του, οι οποιοι δεν βρισκονται σε υποψηφιους ενστολους.

Αυτη ειναι η αληθεια

Η προκηρυξη των οβα που ψηφιστηκε το καλοκαιρι κανονικα, γιατι δε βγηκε ποτε;

ΥΓ Μακαρι να ημουν 31, θα ημουν ηδη στο σωμα.

Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ πηρε 69 Σημαιοφορους 76 Υπαξιωματικους και 45 + 48 ΛΦ. Που ειδατε οτι δεν παιρνει ενστολους;

Μας δουλευεις και εσυ ;

Ολες αυτες οι προκηρυξεις βγηκαν πριν γινει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακομα και των λιμενοφυλακων την εβγαλε ο Σαμαρας λιγο πριν τις εκλογες, για να μην μπορει να την ακυρωσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παγωσε για ενα χρονο λογω εκλογων, και την εβγαλαν ξανα γιατι θα τους πηγαιναν δικαστικα.

Το μονο επιπλεον που εκανε η κυβερνηση ειναι οι +48 επιλαχοντες, υστερα απο πολλες πιεσεις.

Υπαρχαν ετοιμες προκηρυξεις στα ντουλαπια, απ τους προηγουμενους αλλα ο συριζακος θελει να παρει γραφειαδες...

Έλα Λεβέντη 3 έτοιμα μνημόνια πήρε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκαναν αβέρτα προσλήψεις στο δημόσιο και επειδή έχεις επίλεκτη μνήμη ψάξε δες πόσοι δεν δούλευαν και πληρωνόντουσαν κανονικά, πόσους έπιασαν με πλαστά απολυτήρια και μετά έλα να μας πεις το ποιηματάκι σου.

Και γι αυτο ειπε ο ΣΥΡΙΖΑ ας παρουμε λιγους ακομα που δε θα δουλευουν.

Οι αλλοι διοριστηκαν στα hot spot και δεν πατησαν ποτε.

Διορισατε ολο τον κομματικο στρατο σας και ερχεστε και βγαζετε κομπλεξ και εδω περα.

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Διασωστης31 έγραψε:Και γι αυτο ειπε ο ΣΥΡΙΖΑ ας παρουμε λιγους ακομα που δε θα δουλευουν.

Οι αλλοι διοριστηκαν στα hot spot και δεν πατησαν ποτε.

Διορισατε ολο τον κομματικο στρατο σας και ερχεστε και βγαζετε κομπλεξ και εδω περα.

Δεν έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ μάντη, αλλά τέτοιος είσαι, όποιος διαφωνεί μαζί σου τον βαφτίζεις.

Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από psofos »

Σωστος ο διασωστης. Ειναι που δε γινονται προσληψεις μωρεεε. Γινονται και παραγινονται γατακια μου. Μονο στους ενστολους (εκτος λιμενικου φυσικα) με το σταγονομετρο γιατι δεν παιζουν και πολλοι ψηφοι απο εκει...
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

psofos έγραψε:Σωστος ο διασωστης. Ειναι που δε γινονται προσληψεις μωρεεε. Γινονται και παραγινονται γατακια μου. Μονο στους ενστολους (εκτος λιμενικου φυσικα) με το σταγονομετρο γιατι δεν παιζουν και πολλοι ψηφοι απο εκει...

Δηλαδή οι πανελλήνιες δεν πιάνονται, είστε επιστήμονες, να κάνετε παρέα να λέτε τον πόνο σας Εικόνα

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Σιγα τα ατομα που πηρε απο πανελληνιες στα σωματα ασφαλειας. Μην γελιομαστε μεταξυ μας οι διορισμοι στα hot spots ξεπερνουσαν κατα πολυ τις θεσεις των σωματων ασφαλειας στις πανελληνιες οποτε ναι συμφωνω με αυτους που λενε οτι το τσυριζα κανει προσληψεις γραφειαδων και κομματοσκυλων. Ηταν που θα τελειωνε η διαπλοκη. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος! Την καληνυχτα μου!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

wolver έγραψε:Σιγα τα ατομα που πηρε απο πανελληνιες στα σωματα ασφαλειας. Μην γελιομαστε μεταξυ μας οι διορισμοι στα hot spots ξεπερνουσαν κατα πολυ τις θεσεις των σωματων ασφαλειας στις πανελληνιες οποτε ναι συμφωνω με αυτους που λενε οτι το τσυριζα κανει προσληψεις γραφειαδων και κομματοσκυλων. Ηταν που θα τελειωνε η διαπλοκη. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος! Την καληνυχτα μου!

Συμπληρώθηκε το παζλ με τον wolver. Που ούτε καν έχει υπηρετήσει. Ούτε 20 δεν είναι και έχει και άποψη στα πολιτικά... Α ξέχασα έχει συγγενή αστυνομικό και τα ξέρει εκ των έσω! Χαχαχχα είστε ένα γκρουπάκι 5-6 άτομα εδώ μέσα. Για τα κλάματα, τα περαστικά μου.

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Pao.... »

SPK έγραψε: Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ πηρε 69 Σημαιοφορους 76 Υπαξιωματικους και 45 + 48 ΛΦ. Που ειδατε οτι δεν παιρνει ενστολους

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

gr_ar έγραψε:
wolver έγραψε:Σιγα τα ατομα που πηρε απο πανελληνιες στα σωματα ασφαλειας. Μην γελιομαστε μεταξυ μας οι διορισμοι στα hot spots ξεπερνουσαν κατα πολυ τις θεσεις των σωματων ασφαλειας στις πανελληνιες οποτε ναι συμφωνω με αυτους που λενε οτι το τσυριζα κανει προσληψεις γραφειαδων και κομματοσκυλων. Ηταν που θα τελειωνε η διαπλοκη. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος! Την καληνυχτα μου!

Συμπληρώθηκε το παζλ με τον wolver. Που ούτε καν έχει υπηρετήσει. Ούτε 20 δεν είναι και έχει και άποψη στα πολιτικά... Α ξέχασα έχει συγγενή αστυνομικό και τα ξέρει εκ των έσω! Χαχαχχα είστε ένα γκρουπάκι 5-6 άτομα εδώ μέσα. Για τα κλάματα, τα περαστικά μου.

φιλαρακι 20 χρονων ειμαι και ναι δεν εχω υπηρετησει αλλα ειμαι αρκετα διαβασμενος στην ζωη μου δεν θα μου κουνας εσυ το δαχτυλο και θα με κρινεις επειδη νομιζεις οτι ολα αυτα τα λεω λογω της συγγενειας μ με εναν αστυνομικο. Και ο λογος που δν εχω παει ακομα στρατο ειναι επειδη δινω πανελληνιες για 2η φορα.

Άβαταρ μέλους
psofos

Δημοσίευση από psofos »

Φιλε gr_ar και εγω δινω εξετασεις δευτερη φορα και δεν περιμενω καμια προκυρηξη και ουτε προκειται να το κανω, γιατι δεν προκειται να βγει (και ουτε εχω συγγενη ενστολο). Παρολα αυτα ομως το οτι η συγκεκριμενη κυβερνηση εχει βολεψει πολλους "κουμπαρους" ειναι γεγονος... Τι να κανουμε τωρα δηλαδη; Θες να ακουσεις ντε και καλα οτι δεν εχουν βαλει κοσμο?
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Συνεχίζεις να λες βλακείες Wolver.

Ας απαντήσω στο ηλίθιο παράδειγμα σου λοιπόν.

Οι θέσεις στα Hot spot ήταν με συμβάσεις χρονικού ορίου 8 μόλις μηνών.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι την διαφορά ανάμεσα σε προσλήψεις μεταξύ 3.000 συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας με προσλήψεις Ε. Φ που θα τους ταΐζει το κράτος μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους έτσι;

Επίσης συνεχίζεις τις βλακείες περί κομμάτων που τις στηρίζεις σε φαντασίες που έχεις στο κεφαλάκι σου.

Περιμένεις να κάνει προσλήψεις ο αυριανός Πρωθυπουργός που επί της θητείας του σαν υπουργός είχε απολύσει τόσο κόσμο και είχε σχέδια για να απολύσει 11.000 ατομα από το δημόσιο!

Να σου ξαναπω ότι γελάνε και οι πέτρες ή δεν είναι ανάγκη;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Για κλαματα ειστε, εσεις οι πρωην πασοκοι υποστηρικτες του ΤΣΥΡΙΖΑ. Διοριστε οσους προλαβαινετε, γιατι στις επομενες εκλογες θα μπειτε και εσεις στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

1400 ατομα ανακοινωσε το απογευμα στελεχος του συριζα, για τους δημους

Αλλα λιμενοφυλακες δε θελουμε, εχουμε την Frontex.

Plebs...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

john μπορεις να λες οτι θελεις εσυ κ ο καθενας εδω μεσα αυτο δεν εξαιρει καποια πραγματα εαν δν μπορεις να τα κτλβεις. Μονο κ μονο που προτιμας να μιλας σαν εκπροσωπος τ τοσκα στο καλο ! Ακου εκει τ ειχε πει το παλικαρι και παλι καλα να λετε π περνουν 250 αστυφυλακες... Εσυ ετσι να εισαι αγορι μ να σου δινουν 300ευρω να ζησεις και να λες κ ευχαριστω! Μαθε να σηκωνεις λιγο αναστημα γτ εισαι πιτσιρικας ακομα εαν εχεις ζησει καταστασεις τοτε θα κτλβεις
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

JohnTehGreek έγραψε:Συνεχίζεις να λες βλακείες Wolver.

Ας απαντήσω στο ηλίθιο παράδειγμα σου λοιπόν.

Οι θέσεις στα Hot spot ήταν με συμβάσεις χρονικού ορίου 8 μόλις μηνών.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι την διαφορά ανάμεσα σε προσλήψεις μεταξύ 3.000 συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας με προσλήψεις Ε. Φ που θα τους ταΐζει το κράτος μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους έτσι;

Επίσης συνεχίζεις τις βλακείες περί κομμάτων που τις στηρίζεις σε φαντασίες που έχεις στο κεφαλάκι σου.

Περιμένεις να κάνει προσλήψεις ο αυριανός Πρωθυπουργός που επί της θητείας του σαν υπουργός είχε απολύσει τόσο κόσμο και είχε σχέδια για να απολύσει 11.000 ατομα από το δημόσιο!

Να σου ξαναπω ότι γελάνε και οι πέτρες ή δεν είναι ανάγκη;

1)Πριν μια βδομαδα πολιτικος του συριζα ειπε οτι οι συμβασιουχοι θα μονιμοποιηθουν(οπως εγινε και με τις καθαριστριες)

2) Ο κουλης παιζει να ναι ο μονος πιο ηλιθιος πολιτικος απ τον τσιπρα. Οποιος κραζει τον συριζα, δεν ειναι Νδ.

3) πρεπει να απολυθουν πολλοι παραπανω απο 11.000 , υπαρχουν ατομα που μπηκαν απ το παραθυρο με απολυτηριο δημοτικου.

Αντιθετως ο συριζα και αυτους με τα πλαστα, θα τους κρατησει.

Άβαταρ μέλους
psofos

Δημοσίευση από psofos »

Ποιος τον γ@μ@ει τον αυριανο πρωθυπουργο ρε John; Εμεις λεμε για το οτι ο Τσιπρας εχει κανει πολλες προσληψεις, ενω μερικοι μερικοι λενε οτι δεν εκανε.Λοιπον και για να το κλεισουμε γιατι δεν νοημα. Ξεχαστε προκυρηξεις και *****. Πανε αυτα τωρα. Οτι προλαβε προλαβε ο Τσιπρακος...

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Διασωστης31 έγραψε:Για κλαματα ειστε, εσεις οι πρωην πασοκοι υποστηρικτες του ΤΣΥΡΙΖΑ.Διοριστε οσους προλαβαινετε, γιατι στις επομενες εκλογες θα μπειτε και εσεις στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

1400 ατομα ανακοινωσε το απογευμα στελεχος του συριζα, για τους δημους

Αλλα λιμενοφυλακες δε θελουμε, εχουμε την Frontex.

Plebs...

Ούτε πρωην πασόκος είμαι ούτε νυν Συριζαίος είμαι αγοράκι μου.

Ανήκω στην τεράστια πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που βαρέθηκε να βασανίζεται και κάποιοι να ξύνουν τα εργαλεία τους και να ησυχάζουν για ολόκληρη την ζωή τους χωρίς να τους αγγίζει η οικονομική κρίση ΠΟΤΕ.

Θες να το καταλάβεις; Πολύ καλά, δεν θες; Θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα.

Επίσης επειδή και εσύ πάλι βλακείες λες ας σου απαντήσω και εσένα αν και βαριέμαι να απαντάω σε άσχετους.

Ποιος ήταν αυτός που έδινε εύσημα στους άνδρες της Frontex και ποιος ήταν αυτός που έδινε συνεχώς συγχαρητήρια στην Frontex για τις επιχειρήσεις της;

Ήταν μήπως ο Αντώνης Σαμαράς άραγε; Κοίτα να δεις βρε παιδί μου.

Επίσης θες να πιάσουμε και τους διορισμούς που έκανε ΚΑΙ η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Α. Σαμαράς;

60 διορισμούς μόνο στο γραφείο του μεταξύ αυτών και ο συνέταιρος του.

Γιαυτό λέω καθίστε διαβάστε και αφήστε τα κηρύγματα περί πολιτικών γιατί δεν το έχετε.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες