Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε PANIC έτσι μου είπαν και αυτά σας λέω... Πίστεψε με και εγω θελω να βαλου μόρια στα διπλώματα γιατί τα έχω... Αλλά μου είπα δύσκολα... θα δείξει μόλις βγει η προκήρυξη!
Blv

Δημοσίευση από Blv »

Πιο λογικο ειναι να δινουν οι ειδικες δυναμεις παρα τα διπλωματα. Για μενα μακαρι να μη δινουν μορια οι ειδικες δυναμεις γιατι εχω παει πεζικο, αλλα δυστηχως θα μοριοδοτουνται τουλαχιστον αυτο ισχυριζονται ολοι οσους εχω ρωτησει και ειναι ηδημονες! Τα μορια θα υπολογιζονται περιπου πανω κατω οπως εκεινα των ειδικων φρουρων δε θα υπαρχει εντοπιοτητα. Το μονο που δε γνωριζω ειναι αν και οι δοκιμοι θα περνουν μορια.
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Other Side »

Όποιος ενδιαφέρεται, ας γίνει μέλος εδώ Για να μάς δώσει ο Am λίγα από τα φώτα του στο φβ που τού είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.

https://www.facebook.com/groups/1114168402052047/?ref=group_header

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σε ολους... παρακολουθώ καιρό όλα αυτά και όπως όλοι περιμένω αυτή την προκήρυξη... αυτό που έμαθα από φίλο που δουλεύει σαν εξωτερικός και έχει μια γνωριμία μες τον ΑΣΕΠ, είναι ότι η προκήρυξη δεν βγαίνει τόσο καιρό αν και ήταν στον ΑΣΕΠ επειδή ΑΣΕΠ και κυβέρνηση δεν συμφωνούν με τα κριτήρια που θέλει να βάλει ο καθένας και επικρατεί μια σύγχυση γενικώς και κανείς δεν ξέρει τίποτε για το τι και πως ποτέ θα βγει και το τι θα θέλει. για αυτό το θέμα τους μίλησε πρόσφατα και ο ίδιος ο πρόεδρος των φυλακών που πήγε να τους επισκεφτεί και ο ίδιος δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για το τι θα γίνει. γνωμη μου είναι ότι αν δεν βγει ότι και να λέει ο καθένας δεν είναι τίποτε σίγουρο και καλό ήταν να μην γίνεται παραπληροφόρηση... είδη από τον Απρίλη έχουν περάσει τόσοι μήνες και πάμε συνέχεια απο μήνα σε μήνα... αυτά από μένα ελπίζω να βγει το συντομότερο!
Nikos P.

Δημοσίευση από Nikos P. »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους (εσωτερικοί) και τους εξωτερικούς φρουρους (υ. Ε. Φ. Κ. Κ.). Που υπάγονται αυτές οι δύο υπηρεσίες;(αν το λέω σωστά και είναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες και όχι μία). Ποια είναι τα καθήκοντα τους; Μπορούν να απορροφηθούν μετέπειτα λόγω αναγκών σε άλλη υπηρεσία, εάν υπάρξει ανάγκη; Που μπορώ να βρω σχετικές πληροφορίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

ΟΙ Σωφρονιστικοι υπαλληλοι και οι εξωτερικοι φρουροι υπαγονται στο Υπουργειο Δικαιοσυνης. Οι Σωφρονιστικοι ειναι εντος φυλακης για την επιτηρηση των κρατουμενων (+ τηρηση προγραμματος φυλακης) και οι εξωτερικοι φρουροι ειναι εκει για την εξωτερικη επιβλεψη (+ μεταγωγες κρατουμενων σε νοσοκομεια δικαστηρια κλπ)
Life Sucks
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Καλησπερα απευθυνωμε κυριως στον Π που φαινεται να ξερει κατι παραπανω. Ποιο θα ειναι το οριο ηλικιας
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε καλησπέρα αυτο ακριβός δεν Τ ξέρω αλλά απο 30-32 θα είναι...
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Καλησπερα καποιο νεο; τα αρθρα λενε με το νεο ετος , αλλοι απο εδω ελεγαν 20 δεκεμβριου Η ελπιδα θα μας μεινει κ τα νευρα π εχουν σπασει

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κατε εσυ ποιος ποια είσαι και είπαμε από την αρχή εγώ είχα πει τέλος Φεβρουαρίου μπορεί και Μαρτίου
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Καλησπερα σπυρο δεν ειχα κακη προθεση σε αυτο που ειπα απλα περιμενω κ εγω καποια χρονια γιαυτου του ειδους προκηρυξεις κ τωρα απλα η υπομονη εχει εξαντληθει με το γεγονος οτι παμε απο μηνα σε μηνα.. εγω εργαζομαι σε ξενη εταιρια δοξα τω θεω με ικανοποιητικες αποδοχες απλα το θεμα με τη προκηρυξη αυτη ειναι προσωπικο..
Σπύρος1μαλ

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/187482/parateinetai-gia-ena-xrono-to-pagoma-proslipseon-sto-dimosio?m=1 Τέλος αλάνια αφού έγινε αυτό συνεχίζεται ο αγώνας αν δεν δώσουν οκ από έξω δεν υπάρχει τίποτα πολύ δύσκολο αλήθεια εύχομαι να βγει αν και πλέον αμφιβάλω.
Π

Δημοσίευση από Π »

ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥς.. του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 (ΦΕΚ 280 Α), όπως ισχύει, για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων ή προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του άρθρου 1 παρ.1 του ν.3812/2009 (ΦΕΚ 234 Α). Για το ίδιο έτος, µε την επιφύλαξη της επόµενης παραγράφου, ... Σπύρος 1μαλ στο έστειλα και σε μνμ Δες καλά τι λέει το ΦΕΚ και μετά ανέβαζε. Δεν έχει σχέσει με την προκήρυξη... Παιδιά Ιανουάριο θα βγει
Σπύρος1μαλ

Ας ανοίξει η νέα σελίδα για προκήρυξη του 2018 καλές γιορτές Π λες πράγματα για συμβάσεις λες και ξέρεις δες στο δημόσιο πως γίνονται οι συμβάσεις και μετά τα λέμε ΔΥΚ πάρε θέση σε παρακαλώ για να καταλάβει κάποια πράγματα πάντα με ευγένεια δεν έχω κάτι μαζί σου περιμένω όπως και εσυ και την περιμένω καιρό τώρα...
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Bill1993 »

Οντως ο Π εχει δικιο, οι σωφρονιστικοι δεν εντάσσονται σε καποια κατηγορια που αναφερεται στο αρθρο. Φιλε Π καλυτερα μην λες τον μηνα που θα βγει γιατι μεχρι στιγμης για τον α, β λογο δεν σου βγαινει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης