Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos.dani1337
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikos.dani1337 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Με ειδικες δυναμης απολυτηριο 14,5 διπλομα φορτηγο μηχανης εγγαμος και λετε να μπορεσω να μπω;

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Bill1993 »

Αν εχεις και αγγλικα εχεις καποιες πιθανότητες
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PANIC »

Φιλε Π ουτε οι δοκιμοι δηλαδη δεν θα παρουν μορια; καθολου μορια απ τον στρατο με λιγα λογια;
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Π έγραψε:KOURSAROS δεν είπα 20 Δεκέμβρη, αλλα Δεκέμβρη-Γενάρη είχα πει... Οσο για τα Μόρια για ειδικές δυνάμεις και Δημότης -εντοπιότητα δεν θα παίρνουν μόρια... Το Υπουργείο ήθελε να παίρνουν μόρια αλλά Το ΑΣΕΠ δεν το εγκρίνει αυτό παρά μόνο το απολυτήριο ξένες Γλώσσες και διπλώματα φορτηγού και άλλα... Ξανά λέω δεν πιάνονται οι εξωτερικοί φρουροί σώμα ασφαλείας, Πολιτικο προσωπικό πιάνονται άσχετος ότι είναι ένοπλοι... Και για αυτό το λόγο έχουν και 2 ταυτότητες... Μια υπηρεσιακή και την πολιτικη τους... Τώρα δεν μπορω Να βάλω μυαλό σε μερικούς που δεν καταλαβαίνουν... Υπομονή και σε λίγες μέρες θα βγει...

Μας έχεις κουράσει, δεν έχεις πέσει μέσα ούτε μια φορά σε ό, τι είπες.

nikos.dani1337 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Με ειδικες δυναμης απολυτηριο 14,5 διπλομα φορτηγο μηχανης εγγαμος και λετε να μπορεσω να μπω;

Κάνεις δεν ξέρει για την ώρα, τι θα μετράει και τι όχι. Υπομονή μέχρι να βγει η προκήρυξη.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Bill1993

Παντως με την λογικη αυτη ουτε αθληματα θα χει εφοσον δεν ειναι σωμα ασφαλειας αλλα πολιτικο προσωπικο, περιεργο μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Bill1993 έγραψε:Παντως με την λογικη αυτη ουτε αθληματα θα χει εφοσον δεν ειναι σωμα ασφαλειας αλλα πολιτικο προσωπικο, περιεργο μου φαινεται

Και εμένα το ίδιο περίεργο μου φαίνεται, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Ίσως όμως αυτό ισχύσει μόνο για τους εσωτερικούς.
Π

Δημοσίευση από Π »

KOURSAROS αθλήματα Θα έχει αλλά δεν Θα έχει δείκτη μάζας..
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Έτσι και αλλιώς δεν γίνετε να είσαι 200 κιλά και να περάσεις τα αθλήματα εκτός αν θα πέσει βύσμα και το φοβάμαι πολύ γενικά
ΡεΠ

Δημοσίευση από ΡεΠ »

Άντε 14 μερες έμειναν με τα λεγόμενα του κυρίου Π που τα ξερει ολα... για να δούμε !!!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Εσυ τι το παίζεις ; που θα πεις στο παιδί τι θα κανει; λεμε ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΎ ΞΥΠΝΑΤΕ.
Bill1993

Δηλαδη η επιτροπη του ασεπ εκατσε και ειπε στον προεδρο των εξωτερικων τον τροπο μοριοδοτησης και ο προεδρος το ειπε σε εσενα Π; Αμα ειναι ετσι να φας μια μηνυση και εσυ και ο προεδρος και να γινω και εγω πλουσιος... αστειευομαι αλλα η διαρροή του τροπου μοριοδοτησης ειναι κατι πολυ σοβαρο και βυσματικο.
Π

Δημοσίευση από Π »

Ακριβώς όπως Το είπες φίλε Bill1993 βυσματικο... Απλα εγώ έχω αλλη σχεση με τον αντιπρόεδρο και για αυτό μου τα λεει... Και κακός που το λέω εδώ μέσα απλά ήθελα Να το μοιραστώ μαζί σας... Παντως αν θες μπορείς να τον βρεις στο Facebook Γιώργος Στιβακτακης είναι... ρωτά τον και εσύ εσύ θα δει τι θα σου πει...
Bill1993

Το να λες πληροφοριες σχετικα με το ποτε θα βγει η προκηρυξη ειναι σωστο για μενα και κααλ κανεις , αλλα το κομματι της μοριοδοτησης αστο καλύτερα... γιατι ολα ειναι πιθανα.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Π έγραψε:Ακριβώς όπως Το είπες φίλε Bill1993 βυσματικο... Απλα εγώ έχω αλλη σχεση με τον αντιπρόεδρο και για αυτό μου τα λεει... Και κακός που το λέω εδώ μέσα απλά ήθελα Να το μοιραστώ μαζί σας... Παντως αν θες μπορείς να τον βρεις στο Facebook Γιώργος Στιβακτακης είναι... Ρωτά τον και εσύ εσύ θα δει τι θα σου πει...

Έχει κάνα μήνα που τον ρώτησα είδε το μήνυμα και δεν απάντησε, έτσι για την ιστορία έστειλα και στον πρόεδρο της ΠΟΥΕΦ όπως επίσης και στην σελίδα της ΠΟΥΕΦ αλλά ούτε από εκεί πήρα απάντηση. Εσένα φαίνεται θα σε συμπαθούν, μιας και σου λένε και μυστικά.
Π

Δημοσίευση από Π »

KOURSAROS αν εχεις facebook πες μου πως είσαι Ν σου στείλω τις φωτογραφίες να της δεις που μου έστειλε μνμ... Και ο Σπύρος Μαλ1 Έτσι έλεγε έλεγε του τις εστειλα στο facebook
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες