Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Ναι θα βγει μεσα. στον Δεκέμβρη. Εκτος εαν κατι στραβώσει. Μου το χαν πει απο το. Σεπτέμβρη οτι θα βγει Δεκέμβρη. Μακαρι νσ βγει τι να πω. Κ ναμαστε. κατω ολοι στην σχολή 

Σε αρθρο που διαβασα σημερα αναφερεται με ακριβεια πως η προκηρυξη θα παει για το πρωτο τριμηνο του 18. Οι θεσεις παντως εχυν κλειδωσει και ειχε και πινακα με καποιες κατηγοριες. Οσοι θελετε τσεκαρετετο στο newsit.gr (για καποιο λογο δεν μπορω να κανω copy paste το λινκ.)
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ FB ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΆΣΧΕΤΟ
Αντε να και κάτι καλό. Οποίος δεν μπεί καλά κρασιά. Θα ξαναδεί τέτοια φαση μετα από χρόνια. Εγώ θυμάμαι το 2011 ηταν η καλύτερη χρόνια.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
wolver έγραψε: Σε αρθρο που διαβασα σημερα αναφερεται με ακριβεια πως η προκηρυξη θα παει για το πρωτο τριμηνο του 18. Οι θεσεις παντως εχυν κλειδωσει και ειχε και πινακα με καποιες κατηγοριες. Οσοι θελετε τσεκαρετετο στο newsit.gr (για καποιο λογο δεν μπορω να κανω copy paste το λινκ.)
Τον Π να ακούς ή καλύτερα να διαβάζεις, τι ξερουν οι δημοσιογράφοι... Ο Π έχει άτομα παντού, σε όλα τα υπουργεία...20 Δεκεμβρίου θα βγει.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
am έγραψε:παιδια καλημερα ξανα. ξαναλεω τς πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα. καντε ενα γκρουπακι fb να σας λυσω οτι αποριες εχετε. ναι ειμαι εσωτερικος. μην ακουτε τον καθε άσχετο
σας παρακαλώ πολύ να μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα διότι αυτό παραβαίνει τους κανονισμούς του φόρουμ.
ευχαριστώ.
Παιδια διαβασα παραπανω καποιον να λεει οτι οι ειδικες δυναμεις δε θα δινουν μορια, αυτο δε στεκει με τιποτα ας παρει θεση και ο δυκ να σας πει
Blv έγραψε:Παιδια διαβασα παραπανω καποιον να λεει οτι οι ειδικες δυναμεις δε θα δινουν μορια, αυτο δε στεκει με τιποτα ας παρει θεση και ο δυκ να σας πει
Δεν γνωρίζω ποια θα είναι τα κριτήρια της μοριοδότησης για τον διαγωνισμό. Ωστόσο,προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα μοριοδοτούνται κανονικά όσοι υπηρέτησαν στις καταδρομές κλπ.
KOURSAROS δεν είπα 20 Δεκέμβρη, αλλα Δεκέμβρη-Γενάρη είχα πει... Οσο για τα Μόρια για ειδικές δυνάμεις και Δημότης -εντοπιότητα δεν θα παίρνουν μόρια... Το Υπουργείο ήθελε να παίρνουν μόρια αλλά Το ΑΣΕΠ δεν το εγκρίνει αυτό παρά μόνο το απολυτήριο ξένες Γλώσσες και διπλώματα φορτηγού και άλλα... Ξανά λέω δεν πιάνονται οι εξωτερικοί φρουροί σώμα ασφαλείας, Πολιτικο προσωπικό πιάνονται άσχετος ότι είναι ένοπλοι... Και για αυτό το λόγο έχουν και 2 ταυτότητες... Μια υπηρεσιακή και την πολιτικη τους... Τώρα δεν μπορω Να βάλω μυαλό σε μερικούς που δεν καταλαβαίνουν... Υπομονή και σε λίγες μέρες θα βγει...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Αυτη τη στιγμη η συζήτηση για τα μορια δεν εχει κανενα νοημα, ας βγει μια και μετα το γραφτο του καθενος...
https://youtu.be/Up64RA0l1pc ο λόγος που δεν θα μπουν οι ειδικές δυνάμεις για μόρια είναι αυτός... Για να μάθετε μερικοί για ο λόγο το ακύρωσε το ΑΣΕΠ... Δείτε το βίντεο...
Είναι ωραίος ο Π 😂😂 γελάω μ τ σχόλιο στν κουρσάρο!! Στ λιμενικού τν προκήρυξη έπεσε σ όλα μέσα 😂 (δν βγήκε ποτέ γ όσους δν θυμούνται)αυτοί όντως θ βγει αλλά όπως λέει κ ο Π Δεκέμβρη Γενάρη είχα πει κ αν κοιτάξεις 2-3-4 σελίδες πίσω λέει μ σιγουριά γ Δεκέμβρη μοίρασε σανό Π τ έχεις!!😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες