Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Παιδια η προκυρηξη δε θα βγει παρολου που ηταν ολα ετοιμα και ενα βημα πριν βγει τελικα δ σανε προτεραιότητα σε αλλους θεσμους!
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Νίκος ματσαμπλοκος έγραψε:Παιδιά τέρμα τα ψέμματα. Εμαθα από " μεσα" οτι βγαίνει πριν τα χριστουγεννα 1200 θέσεις για να έχουν κοσμο για τις εκλογές. Τώρα όλα θα μπουν στην σειρά. Οποίος έχει μόρια καλως, ας ετοιμαστουμε για τα αθληματα.(δεν γίνεται να σας πω της πληροφορίες μου από που τις εχω, καταλαβαίνετε)
Σιγά μη πάρουν και κάνα εκατομμύριο... Σύνελθε ή μάλλον είναι καιρός να σου μπανάρουν την ip.
Π έγραψε:Εντάξει ρε φίλε ΡεΠ κανε λίγο υπομονή και θα δεις που θα βγει Δεκέμβρη... Εδώ θα ήμαστε... Καλό βράδυ δεν ξανα ασχολούμαι υπομονή μαγκες έρχεται...
Και μόνο που άλλαξες το όνομα σου για να πεις τα ίδια όπως τις προηγούμενες φορές είναι αρκετό για να καταλάβουμε τι ρόλο βαράς. Αναρωτιέμαι μόνο, αν είσαι έμμισθο τρολ ή απλά σπας πλάκα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Φίλε _KOURSAROS_για εμένα το λες ότι άλλαξα το όνομα μου; Γιατί αν το λες για εμένα δεν αλλαξα το όνομα μου σε έναν σχολίασα που σχολίασε σε εμένα με το όνομα (ΡεΠ)
Μάγκες 20 Δεκεμβρίου βγαίνει καλη τύχη και καλες γιορτές σε ολους.
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Με τόσα "μού είπε ο ένας" και "μού είπε ο άλλος", η ακριβής ημερομηνία φαντάζει στα αυτιά μου τόσο γελοίο.Και για να μη παρεκλίνω και εγώ, από δύο διαφορετικές πηγές που ξέρουν άτομα υψηλόβαθμα όπως λένε, ο ένας μού είπε για "τέλη Δεκεμβρίου" και ο άλλος λέει "σε καμία περίπτωση πριν από τον Φεβρουάριο". Κανείς δεν ξέρει το παραμικρό μιλάμε!
Αφού δεν έχει βγει το ΦΕΚ βρε αλήθεια πως τα λέτε αυτά όταν βγει το ΦΕΚ βγαίνει μετά από 1 μήνα σίγουρα μπορεί και 2
Γιατι δουλευεις τα παιδια που ελπιζουν μπορεις να μου πεις; βρες καποια αλλη ασχολια και μην κοροιδευεις το κοσμο..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Σπυρο αμα δημοσιευθει στο φεκ ειναι σαν να εχει βγει η προκήρυξη, και το πολυ σε 10 μερες ανακοινώνεται επισημα.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Νίκος κάλοντας έγραψε:Μέσα στη βδομάδα βγαίνει
Αύριο θα βγει η προκήρυξη, περιμένουν εσένα τον Π και τους άλλους φανταστικούς σου φίλους και τις εκ των έσω πήγες που μόνο εσύ έχεις να υπογράψετε.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
KOURSAROS Πώς περιμένω την στιγμη που θα πεις είχε δίκιο ο Π για όλα συ που έλεγε... Απο μόρια δεν θα παίρνουν ουτε ηΕντοπιότητα-Δημότης αλλά ούτε και οι ειδικές δυνάμεις... Εδώ θα είμαι είμαστε και η το δείτε σύντομα.. Η σχολή άνοιξε και θα είναι Θήβα... Απρίλιο-Μάιο σχολή.. Τα λέμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Π για τους εσωτερικους δεν μας ειπε, τι θα γινει με αυτους; Θηβα και αυτοι?
Ναι φίλε και αυτοι Θήβα.. Άσε του έξυπνους να σχολιάζουν εδώ μέσα και Ν κοροϊδεύουν... Μόλις βγει θα κρυφτούν σαν τις αλεπούδες...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Εσύ Π μεχρι πότε πιστεύεις θα βγει; Σε ενημέρωσαν ότι δ θα παίρνουν μόρια οι ειδικές δυνάμεις η το πιστεύεις εσύ αυτό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες