Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Εμενα δεν μου θυμίζει 14 γιατι περιμέναμε έγκριση απο το Οικονομικών τότε που δεν Τ εγκριναν πότε... Εδώ είναι υπογεγραμμενα όλα και βρίσκεται στο ΑΣΕΠ τελείως διαφορετικά απο Το 14... Λίγες μέρες έμειναν!!!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Π δεν αναφερομουν στην προκηρυξη αλλα στο δελτιο τυπου.
Παιδιά όπως και να τα λέμε εμείς έφυγε ο Νοέμβριος μπαίνουμε Δεκέμβριο
Π, καλό θα ήταν να σταματήσεις να εκτίθεσαι, καθώς δεν έχεις πέσει ΟΎΤΕ μία φορά στις προβλέψεις σου, ή έστω σε αυτά που μαθαίνεις ή που σου λένε, όπως μας λες κάθε φορά.
Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως και συμφωνώ με τον Π πιστεύω ειναι θεμα χρόνου. Ετσι θελω να πιστεύω βασικά. Ασ αναμένουμε μερικες μέρες ακόμα. εδω τοσα χρονια και μήνες περιμένουμε κάποιοι.
Παιδιά τέρμα τα ψέμματα. Εμαθα από " μεσα" οτι βγαίνει πριν τα χριστουγεννα 1200 θέσεις για να έχουν κοσμο για τις εκλογές. Τώρα όλα θα μπουν στην σειρά. Οποίος έχει μόρια καλως, ας ετοιμαστουμε για τα αθληματα. ( δεν γίνεται να σας πω της πληροφορίες μου από που τις εχω, καταλαβαίνετε)
Ρε Π καλυτερα μην μιλας... Σε παρακολουθω τοσο καιρο. Καθε φορα λες θα βγει τοτε θα βγει τοτε και τπτ. Ελεγες θα βγεις σεμπρεβρη μετα οκτωβρη νοεμβρη και τωρα λες Δεκεμβρη. Μην μ απαντησεις οτι, οτι σ λενε αυτο λες. Γτ εσυ μιλας με σιγουρια και μετα τιποτα. Ειναι κριμα να δινεις ελπιδες ετσι αδικα... Μονο λογια βλεπω τωρα 4 μηνες...
Εντάξει ρε φίλε ΡεΠ κανε λίγο υπομονή και θα δεις που θα βγει Δεκέμβρη... Εδώ θα ήμαστε... Καλό βράδυ δεν ξανα ασχολούμαι υπομονή μαγκες έρχεται...
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
1200 θεσεις; Ούτε κατα διάνοια όμως!!!
1200 θέσεις τι όνειρα βλέπεις αδερφέ μου που θα μπουν όλα αυτά τα άτομα...
Υπομονή ο Συριζα έχει ξοφλήσει και θα αρχίσει πολύ σύντομα να μαζεύει ψήφους και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ; Προσλήψεις !
Καποιοι νομιζουν οτι ζουμε σε εποχες 2008 και πριν χαχαχα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Οι 1200 θεσεις αφορουν προκηρυξεις, που θα βγουν μεχρι τα Χριστουγεννα, για οαεδ, τελωνεια, ευδαπ κλπ Δεν ειναι μεσα σ αυτες τις θεσεις οι σωφρονιστικοι.
Αν βγαλει κ τη προκηρυξη των δημων μονιμες θεσεις που ξαφνικα βγηκε στο προσκηνιο πριν απο τους σωφρονιστικους... νομιζω μας κοροιδευουν κανονικοτατα
Το είχα πει έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και με της ανακοινώσεις του υπουργού Μάρτιο Απρίλιο λογικά θα βγει και βλέπουνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες