Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Spiros Xalilopoulos Οποίος θέλει κάνει και σελίδα...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Π κανε μια εγγραφή εδώ στη σελίδα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Φίλε είμαι από κινητό και δεν μπορώ.. Δεν έχω υπολογιστή
Παιδιά καλό μήνα έχουμε κανένα νέο γενικά τι γίνετε...
Μπηκαμε στον μηνα μας, τωρα περιμενουμε να σπασουνε τα νερα... Σπυρο ο Π σου στειλε τα μηνυματα στο Facebook; Γιατι εγω δεν εχω Facebook.
Ουσιαστικά παιδιά αυτό που είπα και με το παιδί είναι ότι περιμένουν και αυτοί το ΦΕΚ δεν ξέρουν ποια άτομα θα παίρνουν άτομα και εκεί που καταλήγω εγώ είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει κάτι όλα είναι στα σκαριά το λογικό είναι να βγει αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι για τίποτα σίγουρος πλέον για εμένα έπρεπε τουλάχιστον να έχει βγει τι πράγματα θα ζητάνε κτλ δεν έχει βγει ούτε καν αυτό ανησυχώ απλά αυτό.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Για τα τέλη του έτους μεταφέρεται η νέα προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
Πηγή
Μάλλον μας δουλεύουν !
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μακάρι αλλά Αυτό το βλέπουμε δυο μηνες τωρα. Εύχομαι τωρα να ειναι η τελευταία και να βγει. Δε μπορεί αλλο αυτη η αναμονή τσακίζει κόκαλα.
_KOURSAROS_ έγραψε:Για τα τέλη του έτους μεταφέρεται η νέα προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
Πηγή
Μάλλον μας δουλεύουν !
Προφανώς και σε δουλεύουν βρε χαζέ και εσένα και τους υπόλοιπους. Δεν βλέπετε ότι βγάζει συνεχώς προκηρύξεις ο ΑΣΕΠ, πότε 53 εδώ, πότε 110 εκεί, σε διάφορες υπηρεσίες και πάει λέγοντας. Τα σκουπίδια του ΣΥΡΙΖΑ όπου δουν στολή βγάζουν σπυριά. Από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Μην περιμένετε τίποτα κύριοι.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Θα βγει, οσο και αν προσπαθουν να την φρεναρουν, για να παρουν πρωτα ατομα σε ελτα, τελωνεια, ευδαπ, δημους κλπ. Η νεα φυλακη στη Δραμα ειναι ετοιμη, και δεν ανοιγει λογω ελλείψεων προσωπικου :http://www.protothema.gr/greece/article/726217/fulaki-fadasma-stin-drama-ehei-oloklirothei-alla-i-kuvernisi-arneitai-na-paralavei-to-ergo/
Λογικά παιδιά από του χρόνου και βλέπουνε δεν βλέπω διάθεση ακόμα...
Μην είσαι τόσο αισιόδοξος. Χρόνιες ελλείψεις παρατηρούνται σε πολλούς "ευαίσθητους" τομείς, αλλά ουδεμία κινητικότητα υπάρχει. Κρατάτε μικρό καλάθι επαναλαμβάνω.
Παιδιά τη γαμοπροκειριξη την περημενο απο το 2012 μπασ κ βγει αλλα δυστηχος για καποιους που δεν έχουν μεσον γιατι σιγουρα θα πεχτη το ασεπ εινε για τα μάτια. κ εγω δεν εχο αλλα οση μπουν σοθηκαν κατακαποιο τροπο δυστηχος έχει οριο ηλικίας

Σίγουρα θα βγει τώρα απλά μπορεί να βγει του χρόνου όμως αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον κανείς έχει κανένα νέο τίποτα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης