Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
1000 έπαιρναν μόνο στους ειδικούς φρουρούς... Οι εξωτερικοί φρουροί δεν πιάνεται σε σώμα ασφαλείας... Πιάνεται σε πολιτικό προσωπικό απλά είναι ένοπλο... Για αυτο σας είπα ότι μάλλον δεν θα παίρνουν μόρια οι ειδικές δυνάμεις.. Αυτά μου τα είπε ο πρόεδρος... Τώρα αν δεν βγει βεβαία δεν ξέρουμε τίποτα τι θα δίνει στα μόρια... Γιατί το λιμενικό και η Αστυνομία έχει υπηρεσίες όπως η Εκαμ Τ λιμενικό έχει τα ΚΕΑ-ΟΕΑ Και άλλες Υπηρεσίες που θέλουν μόνο ειδικές δυνάμεις... Οι εξωτερικοί φρουροί δεν έχει να κάνουν κάτι άλλο από σκοπιές και φυλάξεις κρατουμένων... Και για αυτό σας λέω ότι έτσι μου είπε ο πρόεδρος δεν τα λέω εγώ...
Στους ειδικους φρουρους 1000 επαιρνες αν ησουν Δεα ειδικων δυναμεων.500 οι δεα,500 ειδικες δυναμεις και 500 ευζωνες. Ο φυτρακης ειπε οτι δεν θα ειναι μια απλη προκηρυξη οπως το πολιτικο προσωπικό αλλα θα χρειαζονται ειδικα προσοντα. Τεσπα ας βγει με το καλο και ολα τα αλλα ερχονται. Παντως τελευταια δεν ακουγεται τιποτα...
Ναι φίλε ας βγει και βλέπουμε... Πάντως δεν δεν πιάνεται σε σώμα ασφαλείας και για αυτό δεν έχει και δείκτη μάζας... Μόνο στα σώματα ασφαλείας έχει δείκτη μάζας... Και αυτό ακριβώς που είπε ο Φυτρακης θα αλλάξουν την μοριοδότηση γιατί αγγλικά δεν έπαιρνες μόρια στις παλιές και για αυτό σας είπα ότι μάλλον δεν θα βάλουν μόρια στις ειδικές δυνάμεις... Αυτά θα αλλάξουν... Υπομονή και μέσα Νοέμβρη θα ξέρουμε στάνταρ τι θα ζητάει.. Φιλικά πάντα
Αν βγει προκήρυξη και δε ζητάει ειδικές δυνάμεις θα ειναι Παγκόσμια πρωτοτυπία. Εγω πιστεύω οτι Πρέπει να έχουν ακόμα καλύτερη εκπαίδευση απο τα υπόλοιπα σωματα ασχέτως αν τους έχουν παραγκονισμενους. Απλά κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να ειναι αυστηρή προϋπόθεση οι ειδικές δυνάμεις και η προεδρική φρουρα. Πρέπει να σκεφτούν καλά τι θέλουν , θέλουν ατομα απλα για στελέχωση η ατομα όντως με σωστή κατάρτιση.
Εγω ξερω υπάρχουν άτομα που εχουν φτύσει αιμα μεταφορικό και κυριολεκτικό για να αποκτήσουν κάποια προσοντα και μόρια και ισως παλι και παλι να μπουν μεσα τα λαθος ατομα ειτε γιατι θα ευνοηθουν απο την εκάστοτε προκήρυξη ειτε απο κάτι αλλο. Εγω Προσωπικά οπως πιστεύω και χιλιάδες αλλοι εχουν τα ιδια προσόντα με εμενα και μαλλον θα μεινουν απ εξω. ( ειδικες δυνάμεις , απολυτήριο 13.9 απο γενικο , Α Β Γ διπλώματα , λουερ ,acdl , εντοπιότητα αν και εφοσον βγουν θέσεις για το νομό μου καθώς τριτεκνος αν και εφοσον παλι.) Παλι στην απ εξω μας βλεπω. 

- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Δεν βλεπω να βγαινει ποτε προκηρυξη ετσι οπως το πανε
Ποια προκηρυξη ρε μαγκες; Βλεπετε τι γινετε στο πολιτικο σκηνικο; Και εγω θελω να βγει αλλα οποιος εχει νοημοσυνη και βλεπει τι γινετε γυρω του θα καταλαβει οτι το κρατος δεν εχει λεφτα να πληρωσει τους ηδη υπαρχοντες οχι να προσλαβει και αλλους...
Καλησπερα σε ολους... Διαβαζω καιρο το θεμα γιατι φυσικα ενδιαφερομαι και εγω οπως και πολλοι για αθτη την προκηρυξη. Βλεπω ομως οτι γραφουν οτι ναναι πανω σε αυτο το θεμα οπως πχ σε ποσες φυλακες θα παρουν ατομα ενω ειδη εχουν δωθει στην δημοσιοτητα οι θεσεις για τους προστατευομενους του οαεδ[45 θεσεις] και μονο σε 3 φυλακες δεν ειναι... Οποτε μην λεμε οτι θελουμε αναγκες υπαρχουν σε ολες. Μεσα σε αυτες τις 45 θεσεις ειναι και οι τριτεκνοι πολυτεκνοι κτλ. Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα μορια και απο που παιρνεις μπορει καποιος να διαβασει αναλυτικα την προκηρυξη του 2008 και για εσωτερικη και εξωτερικη φρουρα... Το να μην δωσουν μορια σε ειδικες δυναμεις και δεα το θεωρω τραγικο απο ολες τις αποψεις... Στου 2008 παντως εδιναν και στις 2 κατηγοριες και αν θυμαμαι καλα και στην βραχεα καταταξη... Δεν ξερω με ποιον προεδρο μιλαει ο φιλος μας ο ''Π'' αλλα καποια πραγματα δεν στεκουν... Επισης ρε φιλε μου οπως σου ειπε και καποιος αλλος μια εχεις ατομο μεσα στον ασεπ μια στο υπουργειο μια μιλας με κορυδαλο και προεδρους εε πες μας τελικα τι θα εχει και η προκηρυξη μεσα με τοσες γνωριμιες να μην το κουραζουμαι το θεμα... Τελος βασικοτερο ρολο παιζει το απολυτηριο που ειναι και το πρωτο και σιγουρο που ζητανε. Ολα τα μορια που εχεις απο καθε τι ειναι πι του 100 ολα αυτα βρισκονται στην προκηρυξη του 18 και οσον αφορα την μαζα να σκεφτουμε και λιγο τα αθληματα που πρεπει να δωσεις μετα αν περασεις... Καπνιστης και 150 κιλα δεν νομιζω να βγαλει το τρεξιμο... Τα αθληματα ειναι ιδια με αυτα που δινουν για σχολες τις αστυνομιας... Και αυτα υπαρχουν στην προκηρυξη του 2008.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Οντως. Αλλα ειναι ενας κλαδος με απιστευτα κενα. Θα μου πειτε και ποιος κλαδος στην Ελλαδα δεν εχει κενα.. Αλλα εδω μιλαμε για φυλακες. Η κατασταση εχει βγει εκτος ελεγχου εντος των φυλακων. Κατι πρεπει να γινει. Να ξερετε παντως τη χρονια πριν τις εκλογες ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγαλει καμια προκηρυξη. Ετσι να καλοπιασει λιγο τα σωματα ασφαλειας. Ετσι πιστευω
Πάντως νομίζω ότι θα παίρνουν εντοπιότητα εγώ είμαι από Αθήνα λογικά θα έχουν για κορυδαλο... επίσης άσχετο να φτιάξουμε μια σελίδα στο Facebook να μιλάμε και από εκεί για νέα κτλ
Μεχρι τελευταία η νομοθεσια ελεγε οτι η εντοπιοτητα εχει ισχυ σε δημους με πληθυσμο κατω των 10000 ατομων. Εχει αλλαξει κατι;
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Από το Συμβούλιο της Επικρατείας εγκρίθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, δύο σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων για την ίδρυση ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λέσβο και για την λειτουργία καταστήματος κράτησης στη Δράμα (πρακτικά 212/2017 και 209/2017).
Πηγή
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Με 14 απολυτήριο απο γενικο Λύκειο Μπορεί να γινει τίποτα; υπάρχει καμια ελπίδα; 

Φίλε Andrew δεν ξέρει κανένας πως θα είναι τα μόρια και τι θα παίξει... Εσύ θα κάνεις την αίτηση σου και θα το δεις στο τέλος... Εδώ εγώ επειδή δεν έχω ειδικές δυνάμεις αλλά έχω απολυτηρίου 18.7 μου λένε όλοι θα σε φάνε οι ειδικοδυναμιτες.. Άμα ακούς τι λέει λέει καθένας δεν Θα πας μπροστά.. Σίγουρα έχεις χαμηλό απολυτήριο αλλά ποτέ δεν ξερεις... Εδώ στο λιμενικό μπήκαν άτομα με 10.5 οι τελευταίοι επιλαχοντες που όταν έκαναν αίτηση ήξεραν ότι δεν θα μπουν αλλά μπήκαν και δεν το πίστευαν κιόλας... Άσε να βγει με το καλό και θα δούμε... Σου εύχομαι καλή επιτυχία... Φιλικά μιλάω πάντα...
Φίλε Π τα υπόλοιπα τα εχω ολα μονο σ αυτο υστερω. Για να δουμε μακάρι. Οπως το ειπες αν δε βγει δε μπορούμε να ξέρουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες