Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε δεν ξέρω τι θα παιχτεί Με τα μόρια. Έχουν αλλάξει η καιροί από το 2008 που πήρε Τελευταία σειρά... Δεν ξέρουμε αν δεν βγει να δούμε τι ζητάει... Εμένα πάντως Νοέμβριο μου είπαν ότι θα βγει... Τώρα ακριβώς πότε δεν γνωρίζω... Ότι μου είπαν αυτά λέω.. Θα δούμε λίγες μέρες έμειναν υπομονή!
Andrew

Δημοσίευση από Andrew »

Σ ευχαριστώ για την απάντηση Π' . Εγω πάντως θα τα κάνω τα χαρτιά μου ειναι κατι που το περιμένω χρόνια και οτι θελει ασ γινει. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και καλη δύναμη.
Am

Δημοσίευση από Am »

Καλησπέρα παιδιά. καντε ενα γκρούπ στο facebook να τα λεμε απο εκει καλυτερα και οτι ερωτήσεις εχετε ευχαρίστως να τις απαντήσω. εχω και τους παλιους πινακες κατάταξης.32 χρόνων θα είναι το όριο ηλικίας. μακαρι να βγεί σύντομα παιδιά να καλωσορίσουμε και μεις τους μελλοντικούς συναδελφους που τόσο πολύ εχουμε ανάγκη
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αμ εσυ που είσαι μέσα εξωτερικός φρουρός είναι πολύ δύσκολο γενικά ειδικές δυνάμεις αγγλικά υπολογιστές πολύτεκνος όλα τα διπλώματα 13.5 βαθμός σχολείου...
Andrew

Δημοσίευση από Andrew »

'Σπύρο 1μαλ' δε κατάλαβα τι εννοείς αν απάντησες στο δικό μου ποσταρισμα... Γενικά ναι ειναι δύσκολα πλεον χρειάζονται πολλα μορια αν εννοείς αυτο.
Σπύρος1μαλ

Στον Am το έγραψα κοιτά εγω είμαι οκ από ύψος είμαι 1.84 και το καλώ είναι ότι είμαι πολύτεκνος
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Σπυρος1μαλ δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό που είσαι πολύτεκνος.. Γιατί δεν περνούν μόρια έξτρα οι πολύτεκνοι αλλά θα μπεις σε κατηγορία πολυτέκνων που μπορεί να ανταγωνιστής μέσα σε 10 άτομα... Αν πάρει ας πούμε 150 εξωτερικούς μπορεί Να πει τα 8-10 άτομα θα είναι κατηγορία πολυτέκνων... Και δεν ξέρεις κατά ποσο εύκολο είναι... Αλλιώς είναι να αναμετρηθεις με όλους και αλλιώς με ενα πολύ μικρό ποσοστό... Εύχομαι Ν μπεις και όσοι πραγματικά το θέλουν και του γουστάρουν πραγματικά και όχι απλά για μια μόνιμη θέσει στο Δημόσιο... Φιλικά πάντα
Andrew

Δημοσίευση από Andrew »

Ωραιος ρε φιλαρακι ' 1 μαλ' σου εύχομαι το καλύτερο επομένως. Μπερδεύτηκα μετα κατάλαβα οτι ηταν για τον AM . ευχαριστώ πάντως.
Σπύρος1μαλ

Ο πολύτεκνος αν βγει η προκήρυξη όπως παλιά παίρνει 400 μόρια αν βγει όπως του λιμενικού παίρνει μέρος και στην γενική σειρά αλλά επειδή είναι και πολύτεκνος παίρνει μέρος και εκεί εκτός αν είναι εντελώς διαφορετική από όλες της άλλες προκηρύξεις...
Sam1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Sam1992 »

Διαγωνιζεται και με τους πολυτεκνους αλλα και με της γενικης οποτε ειναι ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Αντικειμενικα αν βγει για 500, ενας με μετρια μορια εχει ελπιδες εξάλλου υπαρχουν και οι επιλαχοντες, οπου το συριζα εχει ιδιαιτερη αδυναμία...
Veteran

Δημοσίευση από Veteran »

Με απολυτήριο επαλ 12 πολυτεκνία ειδικές δυνάμεις διπλώματα αυτοκινήτου και μηχανής υπάρχει ελπίδα?
Andrew

Δημοσίευση από Andrew »

Σπύρο 1μαλ εγω ειμαι τριτεκνος αλλα δε ξερω τι παίζει στις προκηρύξεις με τη τριτεκνια. Και τα υπόλοιπα οτι έχεις και εσυ απλα λίγο καλύτερο απολυτήριο. Αλλα με μειονέκτημα το υψος δυστυχώς (1.73) Εικόνα
Σπύρος1μαλ

Εξωτερικός φρουρός είναι 1.75 λογικά και πάνω
Sam1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Sam1992 »

Ο εσωτερικος πρεπει να ειναι 1 75 κ πανω ο εξωτερικος 1 70
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μάγκες δυστυχώς το απολυτηριο παίζει μεγάλο ρόλο. Εγώ έχω 16.5 από γενικο, διπλωμα Ε, ΔΕΑ, Τρίτεκνος (αλλά το 1ο παιδί είναι 29 δυστυχώς) λοουερ,ecdl, και είμαι και 1.90 αλλά και πάλι δεν με βλέπω καλά καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τόσα χρόνια που έχει να βγει προκήρυξη για σώμα ασφαλείας και μάλιστα γενικης σειράς

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες