Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Κανενα νεοτερο τα ιδια με τα προηγουμενα αρθρα. Απλως ειδαν εκει στα δικαιολογητικα οτι αργει και λεει ας πουμε τελος του χρονου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Από το πρώτο ανακοινωθέν σχετικό άρθρο είχαν γράψει μέχρι τέλος του έτους. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα του ανακοινώσουν και ακριβή ημερομηνία. Όπως και να χει, εμείς οφείλουμε να αναρτούμε οτιδήποτε σχετικό μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους και που παρακολουθούν το θέμα.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

D.Y.K έγραψε:Από το πρώτο ανακοινωθέν σχετικό άρθρο είχαν γράψει μέχρι τέλος του έτους. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα του ανακοινώσουν και ακριβή ημερομηνία. Όπως και να χει, εμείς οφείλουμε να αναρτούμε οτιδήποτε σχετικό μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους και που παρακολουθούν το θέμα.

Το πρόβλημα δεν είναι με εσένα ΔΥΚ, αλλά με αυτούς στα υπουργεία που ώρες ώρες δείχνουν ότι δεν ξερουν τι τους γίνετε, εύχομαι μόνο μην κατάληξη όπως η προκήρυξη των ειδικών φρουρών του 14.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε KOURSAROS το 14 με του ειδικούς φρουρούς δεν είχε πάρει έγκριση από το Οικονομικών.. Αυτό περίμεναν και θα έβγαινε.. Εδώ δεν έχει καμία σχέση η προκήρυξη αυτή... Εδώ είναι στο ΑΣΕΠ και περιμένουμε να βγει... Εγώ σας είπα ότι θα βγει Νοέμβριο από άτομο μέσα στο Υπουργείο.. Τώρα υπομονή μόνο..
Π

Δημοσίευση από Π »

http://www.ipaideia.gr/eidiseis/asep-monimes-theseis-sto-dimosio-ola-ta-teleutaia-nea
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Το ότι το έχουν πιο πάνω από από τις άλλες προκηρύξεις μου δίνει μια ελπίδα.

https://ergotropio.gr/2017/10/03/%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%80-633-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Προς διαχειριστές, φτιάξτε το Πρόσθεσε σύνδεσμο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Veteran

Δημοσίευση από Veteran »

Συμφωνα με την παλαιοτερη προκυρηξη η πολυτεκνια και τα διπλωματα μοριοδωτουνταν?
Sam1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Sam1992 »

Πλεον δεν παιρνεις επιπλεον μορια αλλα ανοιγουν ορισμενες θεσεις για τριτεκνους πολυτεκνους , βεβαια κανεις δεν ξερει σιγουρα
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Μπορουμε να βρουμε τους Oριστικούς Πίνακες Κατάταξης 2006-2007?
Α ΜαΚ

Δημοσίευση από Α ΜαΚ »

Νεκρα επεσε... Λετε να ειναι παλι παραμυθι ρε παιδια/;
Π

Δημοσίευση από Π »

Α ΜΑΚ Νοέμβρη θα βγει μην περιμένεις τώρα... Εγώ το έχω πει αλλά κοροϊδεύουν κάποιοι... Εδώ θα ήμαστε και θα δεις.😉
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Other Side »

Να είστε αισιόδοξοι, γιατί, όλα δείχνουν πως θα βγει λίαν συντόμως. Παντως, από κουβέντες με άτομα του χώρου αυτού, μού είπαν αρχικά για όριο ηλικίας τα 30 και ότι επίσημη ανακοίνωση (όχι προκήρυξη) θα βγει εντός του Οκτωβρίου.. Τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο από αυτά και τίποτα δεν ειναι δεσμευτικό. Να εξηγούμαστε.

Sam1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Sam1992 »

Καλημερα. Και γω που μιλησα με εναν δεσμοφυλακα διαβατων μου ειπε ακριβως αυτο. Η προκηρυξη για σωφρονιστικους ειναι ιδιαιτερη γιατι δεν εχουν καποιο κτιριο ( σχολη) δικο τους. Που θα γινουν οι ιατρικες ψυχολογικες αθλητικες διαδικασιες; Για εποπ, λιμενικο, αστυνομια υπαρχουν σχολες για τα παραπανω. Συν τοις αλλοις ισως δημιουργησουν μια 4 μηνη εκπαιδευση και για τους εσωτερικους που μεχρι τωρα δεν περνουσαν τιποτα. Πηγαιναν σε καποια σεμιναρια μετα απο 2 χρονια. Ολα αυτα απαιτουν χρονο.
Sam1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Sam1992 »

Π αρχες νοεμβρη ή τελη; Εχει σημασια..
Andrew

Δημοσίευση από Andrew »

Καλησπέρα στην ομαδα σας παρακολουθώ καιρό και ειναι η πρώτη φορα που ειπα να παρω μερος. 'Π' να σε ρωτήσω μιας και βλέπω οτι το ψάχνεις και γνωρίζεις αρκετά, απο. θεμα κ μορίων υπάρχει καμια ελπίδα;13,8 απολυτήριο απο ενιαίο , λοουερ,acdl , διπλώματα Α Β Γ , ειδικές δυνάμεις , εχω επίσης εντοπιότητα αν μετρήσει. Υπάρχει φως για εξωτερικη φρουρά; γιατί εσωτερική μαλλον δε το βλέπω λογω αναστήματος (1.73)Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες