Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PANIC »

Με την εντοπιοτητα τι θα γινει τελικα; θα ισχυει η εξτρα μοριοδοτηση;
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Στέφανε συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν θα γίνει και μάχη... Σκέψου ότι μπήκαν πέρσι στο λιμενικό άτομα Με 13 απολυτήριο μιλάω μαζί Μ τους επιλαχόντες που πήρε... Λογικά αυτή Με τα μεγάλα απολυτηρια και που είχαν ειδικές δυνάμεις μπήκαν λιμενικό... Εγώ έχω μεγάλο απολυτήριο αλλά δεν έχω ειδικές δυνάμεις...
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Επιπλεον για τους εσωτερικους περιορίζεται ο κοσμος γιατι ειναι μονο ανδρες( εκτος απο 2 ή 3 γυναικεια καταστηματα) και πρεπει να εισαι πανω απο 1,75 αν δν κανω λαθος, συμφωνα με την προηγουμενη προκηρυξη.
gatakos

Δημοσίευση από gatakos »

Γνωρίζει κανείς παιδιά αν η θητεία στη προεδρική φρουρά θα δίνει μόρια;
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

gatakos έγραψε:Γνωρίζει κανείς παιδιά αν η θητεία στη προεδρική φρουρά θα δίνει μόρια;

Από προηγούμενη προκήρυξη.

Πρόσθετα κριτήρια
Η αρμόδια Επιτροπή καταρτίζει πίνακες κατάταξης των υποψηφίων με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας που προκύπτει από τον γενικό βαθμό του τίτλου σπουδών, στον οποίο προστίθενται μόρια για μία σειρά κριτηρίων, τα οποία όμως δεν είναι υποχρεωτικά για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ειδικότερα, τα κριτήρια είναι:

* Εντοπιότητα, όπου προβλέπονται επιπλέον μόρια για μόνιμους κατοίκους επί διετία σε δήμους ή κοινότητες του νομού στον οποίο εδρεύει το Κατάστημα Κράτησης.

* Εκπλήρωση στρατιωτικής θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον βαθμό του Έφεδρου Αξιωματικού ή στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή προϋπηρεσία ως Εθελοντές Πενταετούς Υπηρεσίας (ΕΠΥ) των Ε νόπλων Δυνάμεων.

* Καλή γνώση μίας εκ των ξένων γλωσσών: Αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής, ισπανικής και ρωσικής.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Οσο αφορά το υψος η προηγούμενη προκήρυξη δεν ελεγε για 1,75 απλα παλιες Δημοσιεύσεις το έλεγαν. Οχι κάτι επισημο ως προκήρυξη αν δε κάνω λαθος. Επισης εχω δει και για 1.70 σε παλιες Δημοσιεύσεις. Αν ξέρει κάποιος επι τούτου ασ μας φωτίσει λιγο. Μακάρι 'Π' να ειναι οπως το λες με τα απολυτήρια και να μη γινει χαμος..
ΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΚΟΛΙΑΣ »

Παιδια γνωριζει κανεις αν μετραει σαν επιπλεον μορια ο δοκιμος ειδικων δυναμεων οπως στους ειδικους φρουρους;
Π

Δημοσίευση από Π »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τα μόρια επειδή δεν ξερω τι παίζει να με έχουν τρελάνει αλλά μου λέει ο ένας αλλά ο άλλος... Έχω 18.7 απολυτήριο Γενικό.. Αγγλικά profisenci.. Μηχανής και Γ φορτηγό εχω και υπολογιστές... Έχω και εντοπιότητα στον Κορυδαλλό... Έχω αρκετές πιθανότητες να περάσω σαν εξωτερικός φρουρός; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απάντησή.. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

ΚΟΛΙΑΣ έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις αν μετραει σαν επιπλεον μορια ο δοκιμος ειδικων δυναμεων οπως στους ειδικους φρουρους;

Όχι δεν δίνει επιπλέον μόρια ούτε εδώ ούτε στους ειδικούς φρουρούς.

Π έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τα μόρια επειδή δεν ξερω τι παίζει να με έχουν τρελάνει αλλά μου λέει ο ένας αλλά ο άλλος... Έχω 18.7 απολυτήριο Γενικό. Αγγλικά profisenci. Μηχανής και Γ φορτηγό εχω και υπολογιστές... Έχω και εντοπιότητα στον Κορυδαλλό... Έχω αρκετές πιθανότητες να περάσω σαν εξωτερικός φρουρός; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απάντησή. Ευχαριστώ

Όταν βγει η προκήρυξη μαζί με εμάς θα μαθεις και εσύ τι ισχύει.

proficiency , έχεις και πτυχίο...

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Π

Δημοσίευση από Π »

Ναι φίλε και πτυχίο εχω... Απλά δεν ξέρω πως πάνε τα μόρια... Ας βγει με το καλό και βλέπουμε
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PANIC »

Εκτος θεματος τοτο σχολιο... αλλα στους ειδικους φρουρους εδινε 1000 μορια ο συνδοιασμος δεα +ειδικες δυναμεις..
Π

Δημοσίευση από Π »

Έχεις δίκιο ο PANIC 1000 έπαιρναν οι δόκιμοι και 500 ειδικές δυνάμεις... Τέλος πάντων θα δούμε πρώτα ο Θεός μόλις βγει το θα δίνει..
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Φιλε ' ΓΑΒ' εγω με απολυτήριο 13,9 απο γενικό , λοουερ , υπολογιστές , ειδικές δυνάμεις , διπλώματα για μηχανή και φορτηγό , εντοπιότητα για φυλακές Πάτρας. Και τριτεκνος ( αν μετράει η τριτεκνια που δε το ξερω γιατί λενε πολλα.) Υπάρχει φως;
Γαβ

Δημοσίευση από Γαβ »

Απο τους πρωτους κιολας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες