633 μόνιμες προσλήψεις στη Δικαιοσύνη
Στα σκαριά βρίσκεται νέα προκήρυξη για 633 μόνιμους προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα φυλακών της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αγοράς Εργασίας», το υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε άμεσα την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξακοσίων τριάντα τριών (633) ατόμων ως τακτικό προσωπικό και την έκδοση από το ΑΣΕΠ σχετικής προκήρυξης το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ηδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: Γιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ. Ά. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).
Αγγελίες εργασίας
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Να αλλάξει το ύψος να παει ποσο τη βαψαμε αν παει πολύ ψηλά χαχα. Οσο για τα αγγλικά και το ecdl μακαρι να τα βάλουν.

Παιδιά μην κάνουμε όνειρα πάλι γιατί πολυ πιθανό να έχει την κατάληξη των προηγούμενων υποτιθέμενων προσλήψεων. Μικρό καλάθι γιατί το χουμε ξαναδεί το έργο...
Παιδια πρεπει να εχουμε καρτα ανεργειας στον οαεδ για να κανουμε τα χαρτια μας αμα βγει;(χαζη ερωτηση αλλα αμα ξερει καποιος) Και κατι ακομη δεν βλεπω να λεει η προκυρηξη (την ειχα διαβασει και ολοκληρη) κατι για δερματοστιξια (ταττουαζ) ... Ξερει κανεις καμια πληροφορια; Εχω διαβασει αυτα που λενε στο φορουμ αλλα δν σχετιζοντε για σωφρονιστικους.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
xristos11 έγραψε:Παιδια πρεπει να εχουμε καρτα ανεργειας στον οαεδ για να κανουμε τα χαρτια μας αμα βγει;(χαζη ερωτηση αλλα αμα ξερει καποιος) Και κατι ακομη δεν βλεπω να λεει η προκυρηξη (την ειχα διαβασει και ολοκληρη) κατι για δερματοστιξια (ταττουαζ) ... Ξερει κανεις καμια πληροφορια; Εχω διαβασει αυτα που λενε στο φορουμ αλλα δν σχετιζοντε για σωφρονιστικους.
Για την κάρτα ανεργίας δεν έχω ιδέα, καλού κακού αν μπορείς πάνε βγάλε, είναι η πρώτη προκήρυξη για σωφρονιστικούς που θα βγει με αυτή την κυβέρνηση οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για πολλά, όσο για τη δερματοστιξία δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί έχω δει αρκετούς σωφρονιστικούς με μακριά μαλλιά και μούσι, άρα δεν πρέπει να υπάρχει σχετική νομοθεσία.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Η προκήρυξη τον Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα, οπότε βγάλτε το από το μυαλό σας και απολαύστε της τελευταίες μέρες του καλοκαιριού αυτής της χρονιάς.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Χαίρεται,
Έχω μια απορία η οποία δεν έχει υποπέσει της αντιλήψής μου σε κάποια σχετική κουβέντα στο φόρουμ.
Εκτός από τα ψυχοτεχνικά και τις αθλητικές δοκιμασίες, λέτε να υπάρξει ενδεχόμενο γραπτών εξετάσεων από όπου θα προκύπτει μοριοδότηση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω μια απορία η οποία δεν έχει υποπέσει της αντιλήψής μου σε κάποια σχετική κουβέντα στο φόρουμ.
Εκτός από τα ψυχοτεχνικά και τις αθλητικές δοκιμασίες, λέτε να υπάρξει ενδεχόμενο γραπτών εξετάσεων από όπου θα προκύπτει μοριοδότηση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ειδικές δυνάμεις πολύτεκνος αγγλικά β2 υπολογιστές όλα τα διπλώματα και για φορτηγό... υπομονή κάπου πρέπει να μπούμε να σωθούμε...
Καλημερα. Σπυρο τι βαθμο απολυτηριου εχεις; Με ενα 17 18 εισαι πολυ καλα.
Αδερφέ Σπύρο τι απολυτήριο και απο που αν επιτρέπεται;
Σπύρο αν έχεις και κανένα 15 απολυτήριο πιστεύω είσαι μέσα
http://www.alfavita.gr/arthron/ergasia/diagonismoi-gia-6500-proslipseis-ton-septemvrio-asep-kai-prokiryxeis
14.5 έχω παιδιά με βοηθάει ότι είμαι πολύτεκνος... αρκετά όμως
Πολύ καλα Σπύρο πρώτα ο θεος και θα είσαι μεσα σίγουρα. Κ εγω τα ιδια εχω με εσένα αλλα τριτεκνος και 14 απολυτήριο. Θα γινει σφαγή...
http://www.vimaorthodoxias.gr/nea/asep-poies-theseis-anoigoun-sto-dimosio-apo-ton-septemvrio/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες