Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
2k17

Δημοσίευση από 2k17 »

Σε στρατιωτικές φυλακές πως πας;
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από capten fan »

Λογικα τα χαρτια θα ειναι ίδια.. Εγω απο γνωστο ακουσα μαλλον οτι δε θα ισχυει η εντοπιότητα αλλα δεν ειναι σίγουρο.. Γενικα ειμαστε στο σκοτάδι μεχρι να τη δουμε

Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Έχω την εντύπωση ότι η εντοπιότητα έχει καταργηθεί με νόμο. Μπορει να κάνω λάθος αλλά και σε άλλες προκηρύξεις δημοσίου δεν έχω δει κάτι.
Π

Δημοσίευση από Π »

GR ARMY δεν με νοιάζει τι νομίζεις εσύ... Εγώ πάντως αυτό που έμαθα είναι ότι έχω αρκετά μόρια για Να μπω... Και το 11 δεν πρόλαβα την προκήρυξη για τους 1200 φρουρούς γιατί τότε τελείωνα το σχολειό... Από τότε δεν έχει βγει καμία προκήρυξη... μονο για λιμενικό αλλά ήθελε ειδικές δυνάμεις και εγώ δεν έχω...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από glock »

Εχεις δικιο σε αυτο
Falcon21

Δημοσίευση από Falcon21 »

Είχα συμμετέχει στην τελευταία προκήρυξη, τα αθλήματα ήταν αστεία και τα είχαμε δώσει στην σχολή της αστυνομίας στην Μεσογείων. Απ αυτούς που περάσανε τότε, αρκετοί απολύθηκαν πριν 2-3 Χρόνια με τις εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο λόγω πλαστών απολυτηρίων λυκείου. Ίσως είναι ο κλάδος με τα περισσότερα άτομα που μπήκαμε με αυτό τον τρόπο. Εγώ ήμουνα επιλαχών αλλά νομίζω και να το κυνηγήσω τώρα δε θα βγει κάτι! Το όριο ηλικίας ήταν 30-32 Όπως δώσατε αναφέρατε! Καλή επιτυχία σε όλους...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Με το καλό Π! Χωρις να θελω ομως να σε απογοητευσω το οτι δεν εχεις ειδικες θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο για τα μορια σου.
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Pao.... »

GR-ARMY έγραψε:Με το καλό Π! Χωρις να θελω ομως να σε απογοητευσω το οτι δεν εχεις ειδικες θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο για τα μορια σου.

Αν είναι ΔΕΑ ΠΖ τον σώζει όμως

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Pao.... »

Π έγραψε:Εγω με 18,7 απολυτήριο όλα τα διπλώματα proficiency ecdl ολα τα προγράμματα λέτε να περάσω; Γιατί δεν ξέρω πως πάνε τα μόρια στους σωφρονιστικούς.. Αν γνωρίζει κάποιο παιδί ας μου πει ευχαριστώ..

Όταν λες όλα τα διπλώματα proficiency τι εννοείς;

Π

Δημοσίευση από Π »

Φιλε Pao ολα μηχανής, φορτηγό, νταλίκα Γ--Ε και αγγλικά profisenci και υπολογιστές όλα τα προγράμματα Όχι μόνο τα 3...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Απο οτι ειδα σε εχουν παρει χαμπαρι και στο θεμα του λιμενικου. Οσες ενοτητες και να εχεις δεν παιζει ρολο, μονο στο λιμενικο για να κανεις τα χαρτια σου. Οπως και για τα διπλωματα δεν παιζει ρολο, μονο το μεγαλυτερο θα σου μετρησουν και θα παρεις τα ιδια μορια με του φορτηγου. Τουλαχιστον ετσι ηταν στην τελευταια των φρουρων και στο λιμενικο αν θυμαμαι καλα. Παντως αν βγει και για λιμενικο ταυτοχρονα θα μοιραστουν τα ατομα.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Σωστος
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Π επειδη σε βλεπω για το λιμενικο να εχεις πληροφοριες παιζει να μαθεις κ τιποτα για εδω; Ηλικια κλπ
Π

Δημοσίευση από Π »

Επειδή μένω κοντά στις φυλακές κορυδαλλού πήγα πήγα ρώτησα αν γνωρίζουν κάτι και έτυχε να γνωρίσω τον Κύριο Αραβαντινό οι είναι η διευθυντής των φυλακών... Και μου είπε ότι είναι έτοιμη Να βγει... Αυτό δεν γνωρίζω κατι άλλο
Π

Δημοσίευση από Π »

Στο λιμενικό πήραν μόρια όσοι είχαν και Ε κατηγορία για νταλίκα φίλε... Δες το καλύτερα..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες