Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Εγω με 18,7 απολυτήριο όλα τα διπλώματα proficiency ecdl ολα τα προγράμματα λέτε να περάσω; Γιατί δεν ξέρω πως πάνε τα μόρια στους σωφρονιστικούς.. Αν γνωρίζει κάποιο παιδί ας μου πει ευχαριστώ..
Γνωρίζει κάποιος αν οι θέσεις αυτες θα ειναι εξωτερική φρουρά η εσωτερικοί ;
Φιλε Στεφανε.. λογικα και για τις δυο υπηρεσιες θα προκηρυχθουν θεσεις...
Panic εσυ που πιστεύεις θα παρει περισσότερους; ανάλογα τις ανάγκες λογικά ε;
Π έγραψε:Εγω με 18,7 απολυτήριο όλα τα διπλώματα proficiency ecdl ολα τα προγράμματα λέτε να περάσω; Γιατί δεν ξέρω πως πάνε τα μόρια στους σωφρονιστικούς.. Αν γνωρίζει κάποιο παιδί ας μου πει ευχαριστώ..
Απο επαλ είσαι;
Κοροϊδεύεις κόσμο εσυ! Αν τα έχεις αυτά δεν υπάρχει λόγος να τα κανείς για φυλακές..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
GR-ARMY έγραψε:Κοροϊδεύεις κόσμο εσυ! Αν τα έχεις αυτά δεν υπάρχει λόγος να τα κανείς για φυλακές..
Γιατί δεν υπάρχει λόγος; Εγω ξέρω σωφρονιστικο που είναι πτυχιούχος ΑΕΙ, και μπήκε πριν 10 χρόνια σχεδόν φαντάσου.
Τα παιδιά που κάνουν χαρτιά πλέον για τετοιες προκηρύξεις έχουν παρα πολλά μορια, σχεδόν τα διπλάσια απ αυτους που μπαιναν πριν το 2010.
Γνωρίζει καποιος αν γινοντε μετατάξεις απο την εσωτερική φρουρά σε εξωτερική και το ανάποδο; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
GR ARMY δεν κοροϊδεύω κόσμο... απλά ρωτάω αν έχω πιθανότητες να μπω... Δεν ξέρω πως παίζονται τα μόρια για σωφρονιστικούς...
Γιατί μπορεί να μπει σε καλύτερες υπηρεσίες από τις φυλακές.
Οπως; Βλεπεις να βγαινει πουθενα αλλου προκυρηξη; Ολοι να βολευτουμε ψαχνουμε
Ρε παιδιά εγω για φρουρούς περίμενα ή λιμενικό όπως ακούγεται... Αλλά αφού βγήκε το ΦΕΚ για σωφρονιστικούς κοιτάω να δω αν έχω ελπίδες να μπω.. Γιατί δεν ξέρω πως παίζουν τα μόρια εδώ..
Για τα δικαστήρια τρέχει μια τώρα με απολυτήριο λυκείου. Συνεχεια βγαίνουν προκηρυξεις αν το ψαχνεις και εχεισ 2-3 χαρτιά. Μην σας κοροϊδεύουν για σπάσιμο τα λένε. Αν ο άλλος έχει 18 απολυτήριο και Lower και ecdl βγαίνουν συνέχεια προκηρύξεις στο δημόσιο έστω δε για να μπει κάπου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες