Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι έτσι θα είναι. Τώρα το αν οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την τελευταία προκήρυξη, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όπως αντιλαμβάνεστε. Μην ξεχνάτε ότι έχει να προσλάβει Σωφρονιστικούς, από την περίοδο 2007-2008.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Νομίζω ότι θα πάρουν όντως γιατί έχουν τρομερές ελλείψεις... κουράγιο θεωρώ Σεπτέμβριο...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από glock »

Μαγκες καλησπερα. Πιστευω οτι θα βγει. Θα φυγουν πολλοι πρωην δημοτικοι που εγιναν εξ. Φρουροι γιατι τους εδωσαν το δικαιωμα να φυγουν κ να γυρισουν στους δημους πισω.
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Άντε με το καλο ρε παιδιά πιστεύω μέχρι Σεπτέμβρη να έχουμε επίσημα νεα. εύχομαι οποιος το αξίζει να μπει μεσα.DYK σ ευχαριστώ για την απάντηση σου στα προηγούμενα μηνύματα..
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από toro »

μετα απο χρονια μπηκα ξανα στο φορουμ! καποιοι θα θυμουντε της ατελειωτες κουβεντες που καναμε τους τσακομους και το αγχος μας για τις προκηρυξεις! εγω ενα θελω να σας πω μετα απο πολλες προσπαθειες και μεγαλες θυσιες για μια θεση στην αστυνομια!μην πιστευετε τιποτα και κανενα! να προγραματιζεται την ζωη σας συμφωνα με τα δικα σας δεδομενα και οχι με το τι λενε οι κολοφυλαδες και τα site! και αν ερθει κατι καλο ηρθε! εμας μας εκαψαν για χρονια αυτα! απο μερα σε μερα εβγαινε η προκηρυξη για ειδικους φρουρους και μερικοι την περιμενουν ακομα!

Να κανετε το καλυτερο για τον εαυτο σας βαση τα δεδομενα που υπαρχουν σημερα και οχι με το τι ακουγεται η μου ειπε ενας γνωστος που του το ειπε ο θειος του κλπ κλπ.

Σας ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι να πραγματοποιησετε ολοι τα ονειρα σας!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Που εισαι τορο; Μπηκες πυθενα;
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Toro με ολο το σεβασμο επειδή δείχνεις να έχεις εμπειρία στους θεσμούς αυτούς η όποιος αλλος εχει ασχοληθεί και. γνωρίζει... με απολυτήριο 13.9 απο ενιαίο Λύκειο , θητεία ειδικές δυνάμεις , με λοουερ , με acdl , τριτεκνος , διπλώματα οδήγησης Α, Β, Γ , υψος 1.73. Εχω καμια ελπίδα για σωφρονιστικούς αν και εφόσον βγει; με συγχωρείτε για το κατεβατό απλα Θέλω να εχω μια εικόνα επειδή εχει ανεβεί το επίπεδο των υποψηφίων πλέον και ολα αυτα ίσως δείχνουν λιγα.Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Σ. έγραψε:Toro με ολο το σεβασμο επειδή δείχνεις να έχεις εμπειρία στους θεσμούς αυτούς η όποιος αλλος εχει ασχοληθεί και. γνωρίζει... με απολυτήριο 13.9 απο ενιαίο Λύκειο , θητεία ειδικές δυνάμεις , με λοουερ , με acdl , τριτεκνος , διπλώματα οδήγησης Α, Β, Γ , υψος 1.73. Εχω καμια ελπίδα για σωφρονιστικούς αν και εφόσον βγει; με συγχωρείτε για το κατεβατό απλα Θέλω να εχω μια εικόνα επειδή εχει ανεβεί το επίπεδο των υποψηφίων πλέον και ολα αυτα ίσως δείχνουν λιγα.Εικόνα

θεωρω πως ναι... εισαι καλα σε μορια!

αλλα να ξερεις η δεξαμενη εχει γεμισει τοσα χρονια με υποψηφιους!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

glock έγραψε:Που εισαι τορο; Μπηκες πυθενα;
ελα φιλε!! ναι δοξα τον θεο εγω βολευτικα! οχι σε σωματα ασφαλειας η κατι τετοιο! Σε δημοσιο μονιμος και πανω στο αντικειμενο μου!

Για αυτο ολοι σας να ξερετε οτι καθε εμποδιο για καλο! μπορει να μην ειχα την τυχη να βαλω την στολη που τοσο πολυ ηθελα και που εκανα οτι μπορουσα για να το πετυχω αλλα δεν εμεινα και χωρις δουλεια!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Μπραβο τορο. Συγχαρητηρια
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Συγνώμη παιδιά που ρωτάω αλλά δεν ξέρω θέλει και αθλήματα και αν ναι ποια είναι τα όρια όπως και στα αλλά σώματα κάποιος που να ξέρει αν μπορεί να μου απαντήσει ευχαριστώ εκ το προτέρων...
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Ναι το ξέρω toro το επίπεδο πλέον ειναι πολυ ανεβασμένο. Ασ βγει όμως και βλέπουμε τοτε τι θα γινει, εχει ο Θεός. σ ευχαριστώ πάντως.
Π

Δημοσίευση από Π »

http://espaergasia.com/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1/2017/07/31/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b7%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-633-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9...
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Με απολυτήριο 19.5 πλυτεκνια και διπλώματα οδήγησης υπαρχη καμία ελπίδα

George

Δημοσίευση από George »

Ειδικές δυνάμεις ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες