Έρχονται προσλήψεις ΕΠΟΠ το 2017
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Η προκήρυξη στην οποία αναφέρεσαι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπ. Εθν. Άμυνας είναι για 1000 άτομα ως ΟΒΑ. Και λογικά δυνατότητα θα έχουν όσοι ήδη είναι οπλίτες και όσοι δεν έχουν περάσει 2 χρόνια απο την λήξη της θητεία τους.Πιο απλα για όσους δεν γνωρίζουν, δεν είναι μόνιμη πρόσληψη. αλλά σαν "σύμβαση" 2 ετών με την δυνατότητα παράτασης άλλου ενός έτους.
Εάν κάπου κάνω λάθος. Ας με διορθώσει κάποιος.
Εάν κάπου κάνω λάθος. Ας με διορθώσει κάποιος.
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Ειπε για ΕΠΟΠ τωρα λεει ΟΒΑ; Τι θα γινει επιτελους ; μας δουλεύουν κανονικά ; ΟΒΑ για 3 χρόνια κ μετα τι ; Αντί να παρει 400-500 ΕΠΟΠ να καλύψουν ανάγκες ζωτικής σημασίας παίρνουν ΟΒΑ που μετα απο λιγο καιρό θα τους διώξουν 👎👎👎👎
Μια ερώτηση θέλω να κάνω. αν βγει για ΕΠΟΠ στο μέλλον εγώ σαν δόκιμος με ειδικότητα πολυβολητης πτυχίο υπολογιστών και και σπουδές στο δεύτερο έτος σε ΤΕΙ. εχω πιθανότητες αν μπω; Αν ξέρει κανείς να απαντήσει αν γινεται
Τωρα φίλε που παίρνει ΟΒΑ λιγο σκούρο το κόβω να παρει ΕΠΟΠ... ας με διορθώσει κάποιος αν κανω λάθος... αλλα ναι πιστευω εχεις μαζέψει αρκετά μόρια. Αν υπαρχει κ μια ξένη γλώσσα η δίπλωμα επαγγελματικό η οτιδήποτε τοτε ακομα καλύτερα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 10
Ας κλειδωθεί το θέμα Δεν υπάρχει περίπτωση για προκήρυξη εποπ.
1000 οβα θα παρουν, το ΦΕΚ έχει πάρει υπογραφή από τον καμμενο, έχει πάρει και έγκριση από το οικονομικών, η προκήρυξη αναμένεται άμεσα
1000 οβα θα παρουν, το ΦΕΚ έχει πάρει υπογραφή από τον καμμενο, έχει πάρει και έγκριση από το οικονομικών, η προκήρυξη αναμένεται άμεσα
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
Συμφωνω με το διασωστη31. Κλειδωστε το θεμα. Δεν θα παρουν ποτε εποπ εφοσον πηραν τωρα οβα. Απορω πως διατηρουν ακομα το θεσμο των οβα. Ειναι οτι πιο κακοφτιαγμενο υπαρχει στον ελληνικο στρατο. Θα τα βλεπουν αυτα οι αμερικανοι κ οι τουρκοι και θα γελανε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
BlackKnight έγραψε:Συμφωνω με το διασωστη31. Κλειδωστε το θεμα. Δεν θα παρουν ποτε εποπ εφοσον πηραν τωρα οβα. Απορω πως διατηρουν ακομα το θεσμο των οβα. Ειναι οτι πιο κακοφτιαγμενο υπαρχει στον ελληνικο στρατο. Θα τα βλεπουν αυτα οι αμερικανοι κ οι τουρκοι και θα γελανε.
Αν στον Ελληνικό Στρατό ίσχυε ότι ισχύει και στον Αμερικάνικο, το 80% (ίσως και παραπάνω) των ΕΠΟΠ θα ήταν ακόμη στο βαθμό του Στρτη...
μόνο απο Κύπρο θα περιμένουμε κάτι γιατί εδώ δεν θα δουμε φως στον ορίζοντα και εκεί δύσκολα γιατί συμμετέχουν πολύ και δεν υπάρχουν θέσεις για ελληνεςπερνουν οβα για να ανανεώνεται το στράτευμα γιατί εποπ γεραζουν και δεν θα μπορούν να ανταπεξελθουν
εχω μια απορία πως τους πυροσβέστες πενταετούς τους μονιμοποιουσαν παλιά γιατί τώρα με τα ζόρια και τους οβα όχι;
εχω μια απορία πως τους πυροσβέστες πενταετούς τους μονιμοποιουσαν παλιά γιατί τώρα με τα ζόρια και τους οβα όχι;
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
Ισχυει αυτο που λες αλλα δεν νομιζω οσοι ειναι εδω κ θελουν να μπουν εποπ να τους νοιαζει τοσο πολυ ο βαθμος. Ουτε αξιωματικος θα γινεις ποτε ουτε στρατηγος. Ωστοσο οι αμερικανοι εχουν αλλο δογμα στρατου, ο στρατιωτης ειναι στρατιωτης στην αμερικη κ οχι σκοπετανθρωπος ουτε σερβιτορος ουτε σκουπιδιαρης, ο εξοπλισμος του καθενα θα ειναι αριστος, οι βολες που ριχνουν ειναι απειρες ακομα και απο το πεζικο. Δεν κοιταζουν ορια ηλικιας, πχ chris kyle, οπου καταταχτηκε στα 30 και εφτασε να κανει τη δουλεια ενος ταγματος μονος του. Γενικα ειναι πολλα που θ μπορουσε να κανει ο ελληνικος στρατος ανεξοδα και να εχει εναν συγχρονο στρατο, αλλα δυστυχως ειμαστε πολυ πισω. Εποπ δεν θα βγαλουν ποτε πλεον οποτε ας μην συζηταμε αδικα.
Πολύ σωστά. Εδώ για ΟΒΑ και την κοσκινάνε την προκήρυξη 3 χρόνια. Αν επίσης αληθεύει αυτό που είχε πει ο Καμμένος το 2015 περί ζητήματος απόλυσης ΕΠΟΠ απ την τρόικα, τότε άστα να πάνε. Όσον αφορά την ηλικία που είπε ο BlackKnight έχει απόλυτο δίκιο (και ναι, είμαι 29 και δεν έχω πλέον όνειρα για ΕΠΟΠ). Πάντως το θέμα Κύπρος δύσκολα να φτάσει μέχρι εδώ, κι εκεί έχουν πρόβλημα ανεργίας και οι αιτήσεις πέρσι ήταν πολλές.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Σταματήστε να συγκρίνετε τον Ελληνικό Στρατό με τον Αμερικάνικο επειδή τσούζεστε που δεν μπορείτε να πάτε ΕΠΟΠ. Στον Αμερικάνικο στρατό ο Στρτης είναι ό, τι πιο αναλώσιμο υπάρχει, γιατί ξέρουν ότι έχουν τεράστια ζήτηση και αν τους πεθάνει κανένας θα βρουν χίλιους σαν αυτόν. Αν γουστάρετε στρατιωτικό δόγμα που παίρνει τα 18χρονα φτωχαδάκια και τα πετάει σε εμπόλεμες ζώνες τότε τι να πω. Μάλλον για αλλού είστε.
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
JohnGTA έγραψε:Σταματήστε να συγκρίνετε τον Ελληνικό Στρατό με τον Αμερικάνικο επειδή τσούζεστε που δεν μπορείτε να πάτε ΕΠΟΠ. Στον Αμερικάνικο στρατό ο Στρτης είναι ό, τι πιο αναλώσιμο υπάρχει, γιατί ξέρουν ότι έχουν τεράστια ζήτηση και αν τους πεθάνει κανένας θα βρουν χίλιους σαν αυτόν. Αν γουστάρετε στρατιωτικό δόγμα που παίρνει τα 18χρονα φτωχαδάκια και τα πετάει σε εμπόλεμες ζώνες τότε τι να πω. Μάλλον για αλλού είστε.
φιλε ποιος σου ειπε οτι δεν μπορω να παω εποπ; Αλλα τεσπα πλεον δεν εχει σημασια. Επισης, ποιος σου ειπε οτι και στην ελλαδα ο στρατιωτης δεν ειναι αναλωσιμο ειδος; Νομιζεις οτι δεν εχω παει στρατο; Οτι δεν εχω καταλαβει πως αντιμετωπιζουν, οχι τον στρατιωτη, αλλα και τον αξιωματικο. Και μαλιστα μπορω να σ φερω χιλια δυο παραδειγματα. Οσον αφορα ομως τον αμερικανικο στρατο σε πληροφορω οτι ο εξοπλισμος καθε στρατιωτη κοστιζει 20.000 ντολαρς. Γιατι κοστιζει τοσο; Για να μην πεθανουν ευκολα. Οποτε δεν νομιζω να μην τους τσουζει οταν χανουν κοσμο, δες 1993 mogadishu οταν πραγματικα εκει ους πονεσε. Επισης να σ θυμησω οτι γιαυτο μπαινεις στο στρατο, για να πολεμας και οχι για να καθεσαι σε γραφειο κ να πινεις καφε. Ετσι λοιπον οπως ειναι αυτοι φτωχαδακια και μπαινουν στο στρατο και τους πετανε σε εμπολεμες ζωνες οπως λες, ετσι και εμεις θελουμε να μπουμε στο στρατο με τη διαφορα οτι δεν εχουμε εμπολεμες ζωνες να μας στειλουν, και αν ειχαμε, σιγουρα δεν θα καθομασταν στους υπολογιστες μας και να γραφουμε μνμτα. Δες τα πραγματα λιγο πιο ρεαλιστηκα και ασε τα ''τσουζεστε'' και τα ''για αλλου ειστε''
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Η πατέντα που πάει να γίνει τώρα με τους ΟΒΑ είναι κάτι ανάλογο με τον Αμερικάνικο στρατό. Θα παίρνουν κόσμο, έτοιμο - εκπαιδευμένο, φρέσκο και μικρό σε ηλικία, θα τον ξεζουμίζουν και θα τον στέλνουν σπίτι του μετά από όλα αυτά. Θα βγάζουν και μια προκήρυξη για ΕΠΟΠ μια φορά στα 5 - 10 χρόνια για να καλύψουν τις ανάγκες σε μόνιμο - έμπειρο προσωπικό (τεχνικές ειδικότητες, οπλικά συστήματα κτλ) και όλα καλά. Τα στελέχη ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ με την υποστήριξη των πολλών και μικρών σε ηλικία ΟΒΑ θα την βγάλουν την αποστολή της κάθε Μονάδας μια χαρά. Το θέμα είναι πως το όνειρο όσων ήθελαν να υπηρετήσουν "μόνιμα" στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εκτός πανελληνίων εξετάσεων, πάει περίπατο...
Δεν θέλω να πάρω θέση στο αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Η ιστορία θα το δείξει...
Δεν θέλω να πάρω θέση στο αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Η ιστορία θα το δείξει...
Τωρα που πηραν ΟΒΑ δεν παιζει να παρουν ΕΠΟΠ με τιποτα; Οχι ρε ***** το! 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες