Έρχονται προσλήψεις ΕΠΟΠ το 2017

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών με επανεξέταση του θεσμού εξήγγειλε μέσα στο 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημ. Βίτσας. Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο kranosgr ο ΑΝΥΕΘΑ, αφού τάχθηκε κατά της γενικής στράτευσης στα 18, από την οποία δεν θα υπήρχε κανένα όφελος κατά τον ίδιο, αναφέρθηκε και στο θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών.

Σε ερώτηση για το εάν είναι στις βλέψεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι προσλήψεις ΕΠ. ΟΠ το 2017, απάντησε χαρακτηριστικά ''Ναι, αν και το ζήτημα των προσλήψεων νέων ΕΠ. ΟΠ. Μπαίνει υπό το πρίσμα της συνολικής επανεξέτασης του θεσμού. Αυτό είναι κάτι που το εξετάζουν τα Γενικά Επιτελεία''.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα ΕΔΩ.
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikytheguy »

Ένα κόμα σαν το συριζα που είναι εκ θελεμίων κατά των ΕΔ και των ΣΑ προαναγγέλει εν όψει εκλογών με μισόλογα και υπο το ενδεχόμενο επανεξέτασης απο τα γενικά επιτελεία ενδεχόμενες προσλήψεις ΕΠΟΠ. Μη ξεχνάμε οτι ο θεσμός έχει παγώσει απο το 2009-2010.
Κρίμα στα παιδιά που περιμένουν κι αξίζουν να μπούν με τους γελοίους που ανεβοκατεβαίνουν.
Μακάρι παιδιά αλλά χλωμό.
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ImperatorIoannes »

Ενόψει εκλογών τώρα πιάνουμε τους ΕΠΟΠ. Τι να πω.
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

nikytheguy έγραψε:Ένα κόμα σαν το συριζα που είναι εκ θελεμίων κατά των ΕΔ και των ΣΑ προαναγγέλει εν όψει εκλογών με μισόλογα και υπο το ενδεχόμενο επανεξέτασης απο τα γενικά επιτελεία ενδεχόμενες προσλήψεις ΕΠΟΠ. Μη ξεχνάμε οτι ο θεσμός έχει παγώσει απο το 2009-2010.
Κρίμα στα παιδιά που περιμένουν κι αξίζουν να μπούν με τους γελοίους που ανεβοκατεβαίνουν.
; Μακάρι παιδιά αλλά χλωμό.

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλος... ! Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εγω το βρισκω πιθανο. Αφου δεν βγηκε η προκηρυξη των ΟΒΑ, που ειχε ψηφιστει το καλοκαιρι στη Βουλη, και ειχε μπει κανονικα στον προυπολογισμο, μπορει να βγει τωρα σαν ΕΠΟΠ η ΣΥΟΠ που ειναι στην Κυπρο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αναστέλλονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο και το 2017

Άλλωστε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα ΚΑΙ έχει εξαντληθεί ΚΑΙ έχει κουράσει συνεπώς με συγχωρείτε αλλά το παρόν κλειδώνεται μέχρι νεοτέρας.

Σας ευχαριστώ.

Ιωαννα

Δημοσίευση από Ιωαννα »

Καλησπέρα, λόγω του ότι ενδιαφέρομαι για ΕΠ. ΟΠ στο Ναυτικό θα ήθελα να μάθω αν ηλικιακά μπορώ, έχω γεννηθεί Δεκέμβριο του 1988, έχω κλείσει τα 28 έτη, εχω δικαίωμα υποβολής μέχρι να κλείσω επίσημα τα 29?; Εαν βγεί δηλαδή μεσα στο 2017 θα μπορέσω να συμμετάσχω;
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Ιωαννα έγραψε:Καλησπέρα, λόγω του ότι ενδιαφέρομαι για ΕΠ. ΟΠ στο Ναυτικό θα ήθελα να μάθω αν ηλικιακά μπορώ, έχω γεννηθεί Δεκέμβριο του 1988, έχω κλείσει τα 28 έτη, εχω δικαίωμα υποβολής μέχρι να κλείσω επίσημα τα 29; Εαν βγεί δηλαδή μεσα στο 2017 θα μπορέσω να συμμετάσχω;

Δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη μέσα στο 2017.

Και να έβγαινε δεν θα μπορούσες.

Προσόντα υποψηφίων για κατάταξη: α. Οι Επαγγελµατίες Οπλίτες πρέπει: (1) Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. (2) Να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες ∆ υνάµεις (Γεννηθέντες από 1- 1-1982 µέχρι 31-12-1990).

Το παραπάνω ίσχυε στη προκήρυξη του 2009.

Κυριάκος

Δημοσίευση από Κυριάκος »

Καλησπέρα Σας, Σύμφωνα με δημοσίευση της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναγκαιότητα πρόσληψης βοηθών νοσηλευτών για το νοσοκομείο 251 αλλα και για λοιποί πόστα , ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις:

1) Γίνεται να προσλάβουν μόνο ειδικότητες υγειονομικού και ειδικότερα βοηθού νοσηλευτή αποκλειστικά και μόνο για δουλειά σε νοσοκομείο ή θα μπορούν να πάνε και σε στρατό ξηράς η πολεμικό ναυτικό;

2) Σε τι εγκαταστάσεις και με τι καθηγητές θα εκπαιδεύσουν τα νέα μέλη του στρατεύματος ; θα θεωρούνται οι υποψήφιοι κομμάτι της αεροπορίας και θα έχουν ασφαληση του ΓΕΑ;

3) Στη συνέχεια θα μονιμοποιηθούν; μετα τα 7 έτη..

4) Αν πω ότι είμαι φοιτητης φυσιοθεραπείας πρόκειται να γίνω αξιωματικός μόλις παρω το πτυχίο μου και να μεταπηδήσω σε ειδικότητα πάνω στο πτυχίο μου ;

5) Τι δουλειες κάνεις ως βοηθός νοσηλευτή; Και που κυμαίνεται ο μισθός μου ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δέχθηκα κάποια ΠΜ από κάποια μέλη που με παρότρυναν να το ανοίξω και πάλι συνεπώς το θέμα ξεκλειδώθηκε εκ νέου μέχρι νεοτέρας.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από marsupilami »

Ευχαριστουμε πολυ!

http://www.tilegrafima.gr/theseis-ergasias/epop-2017-proslipseis-stin-polemiki-aeroporia/

παιδες αυτο ειναι τ αρθρο τωρα αληθεια ψεμα θα φανει. Αν βγει με τ καλο εδω θα ειμαστε ν τα Συζητησουμε

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Κυριάκος έγραψε:Καλησπέρα Σας, Σύμφωνα με δημοσίευση της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναγκαιότητα πρόσληψης βοηθών νοσηλευτών για το νοσοκομείο 251 αλλα και για λοιποί πόστα, ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις:

1) Γίνεται να προσλάβουν μόνο ειδικότητες υγειονομικού και ειδικότερα βοηθού νοσηλευτή αποκλειστικά και μόνο για δουλειά σε νοσοκομείο ή θα μπορούν να πάνε και σε στρατό ξηράς η πολεμικό ναυτικό;

2) Σε τι εγκαταστάσεις και με τι καθηγητές θα εκπαιδεύσουν τα νέα μέλη του στρατεύματος ; Θα θεωρούνται οι υποψήφιοι κομμάτι της αεροπορίας και θα έχουν ασφαληση του ΓΕΑ;

3) Στη συνέχεια θα μονιμοποιηθούν; Μετα τα 7 έτη.

4) Αν πω ότι είμαι φοιτητης φυσιοθεραπείας πρόκειται να γίνω αξιωματικός μόλις παρω το πτυχίο μου και να μεταπηδήσω σε ειδικότητα πάνω στο πτυχίο μου ;

Ούτε στρατό δεν έχεις πάει για να τα λες όλα αυτά, όταν ζητάει για το 251 σημαίνει πως ανήκεις στην πολεμική αεροπορία, ούτε ναυτικό, ούτε ξηρά.

Η εκπαίδευση γίνεται στο Κέντρο Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτων στην Τρίπολη.

Δεν ασφαλίζεσαι στο ΓΕΑ ρε μεγάλε, ο, τι βρήκες στο google γράφεις; Στο ΜΤΣ ασφαλίζεσαι.

Άμα περάσεις τις εξετάσεις μονιμοποίησης.

Καλά κάτσε να αντέξεις. Και θα γίνεις αξιωματικός αν εγκριθεί το πτυχίο ;)

Ε τι δουλειές κάνεις. Τα χαμαλίκια. ) τα χωσίματα των νοσηλευτών.

Μισθός 700-750

Διάβασε το φόρουμ, δεν ξέρεις τίποτα για τον θεσμό, λογικά θα απογοητευτείς και δεν θα κάνεις καν τα χαρτιά σου.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Κυριάκος έγραψε:Καλησπέρα Σας, Σύμφωνα με δημοσίευση της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναγκαιότητα πρόσληψης βοηθών νοσηλευτών για το νοσοκομείο 251 αλλα και για λοιποί πόστα, ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις:

2) Σε τι εγκαταστάσεις και με τι καθηγητές θα εκπαιδεύσουν τα νέα μέλη του στρατεύματος ; Θα θεωρούνται οι υποψήφιοι κομμάτι της αεροπορίας και θα έχουν ασφαληση του ΓΕΑ;

3) Στη συνέχεια θα μονιμοποιηθούν; Μετα τα 7 έτη.

Αν μπεις εποπ αεροποριας, δε μπορεις να πας ουτε στρατο ουτε ναυτικο.

Η εκπαιδευση των εποπ γινεται στα κεντρα νεοσυλλεκτων και συνεχεια αναλογα την ειδικοτητα, η ασφαλιση ειναι η ιδια με τα υπολοιπα στελεχη

Στα 7 ετη γινονται μονιμοι ναι

Αξιωματικος απο εποπ δε γινεσαι ουτε με πτυχιο αστροφυσικης (αν βγει πιστευω θα θελει ηδη χαρτι απο ΙΕΚ η απο πανεπιστημιο αλλιως θα δηλωσουν 9.000 ατομα για ειδικοτητα νοσηλευτη)

Ο μισθος αν δεν κανω λαθος ειναι ιδιος με του μονιμου λοχια (ΣΜΥ) 750-780 ευρω.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Προσωπικα το βρισκω αδυνατο να βγει προκηρυξη μονο για αεροπορια, και να ζηταει μια-δυο ειδικοτητες. Εχει ελλειψεις το ΓΝΑ και κατι τρεχει στα γυφτικα, οσες φορες εχω παει καθονται, την ιδια ωρα που τα ταγματα της 71ης δεν εχουν ουτε δυναμη λοχου και ο μεσος ορος ηλικιας των καταδρομων ειναι 35+.

Εχει να παρει ατομα 9 χρονια, και θα παρουν τραυματιοφορεις (μιας και χρειαζονται επειδη ειμαστε επιχειρησιακος στρατος) και βοηθους νοσοκομου, θα μας τρελανουν τελειως αυτοι.

Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από BlackKnight »

Παιδια οι προσληψεις δεν παγωσαν.O βιτσας μιλησε για επανεξεταση του θεσμου κ προσληψεις για εποπ μεσα στο 17. Ελπιζω να μην ειναι μονο στην αεροπορια οι προσληψεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες