Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Κανένα πρόβλημα να μπαίνουν Ρομά μωαμεθανοί Μογγόλοι κτλ αλλά με τα ίδια κριτήρια με μας τους υπολοίπους και όχι με ευνοϊκούς όρους... Απαράδεκτες δηλώσεις του Τόσκα που δεν έπρεπε ούτε καν να ειπωθούν, κ ας είναι αδυνατο να εφαρμοσθούν.
Ο gr_ar να δωσει πρωτα αυτος πανελληνιες να βγαλει 16300 και μετα να εκφρασει γνωμη με τον καυστικο τροπο που το κανει. Γιατι πολυ ευκολα κυριοι λεμε στρωσε κωλο διαβασε να περασεις οταν ειμαστε απεξω οι παραπανω απο τους μισους που τα λενε αυτα δεν εχουν ανοιξει ποτε τους βιβλιο και τωρα κουνανε το δαχτυλο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 7
Asfalitis έγραψε:Κανένα πρόβλημα να μπαίνουν Ρομά μωαμεθανοί Μογγόλοι κτλ αλλά με τα ίδια κριτήρια με μας τους υπολοίπους και όχι με ευνοϊκούς όρους... Απαράδεκτες δηλώσεις του Τόσκα που δεν έπρεπε ούτε καν να ειπωθούν, κ ας είναι αδυνατο να εφαρμοσθούν.
Ούτε με τα ίδια κριτήρια, ούτε με τίποτα
Δεν είμαστε Αμερική, που παίρνουν 180.000 άτομα το χρόνο στον στρατό μόνο.
Και προκήρυξη να βγει (που δεν παίζει) θα είναι αποκλειστική για ρομά, τον ακούσατε τον υπουργό σας!Το μονο που εύχομαι οταν θα προσληφθούν ρομά στην αστυνομία να αποσπαστούν στην προστασία επισήμων και φυλάνε το σπίτι του Τόσκα και των ομοίων του... τπτ άλλο
Εγώ είμαι ρομα ήμουν αλεξιπτωτιστής ο προ παπος μου πολέμησε τους Ιταλούς έχω δίπλωμα αγγλικών και είμαι σε ΤΕΙ μηχανολόγος μιχανικως όλα τα διπλώματα και για φορτηγό και για σκάφος απλά πράγματα δεν ξέρεις από που προέρχετε ο κάθε ένας το θέμα είναι να αγαπάει την πατρίδα... φιλικά πάντα
180k το χρονο παιρνουν σε μια χωρα 300 εκατομμυριων.
Για πες μας εσυ τι να γευτω; Οι 3τεκνοι και πολυτεκνοι γιατι να παιρνουν παραπανω μορια;
Πιστευεις οτι στο δημοσιο σχολειο παιρνεις το απολυτηριο που αξιζεις; Πιστευεις οτι πρεπει να μετραει αυτο στις προσληψεις; Αμα εισαι καλυτερος να παιρνεις τη δουλεια. Αυστηρη πιθαρχεια και εξετασεις σε καθε διορισμο. Και καθε μονιμος κατοικος στην Ελλαδα να εχει δικαιωμα να δωσει εξετασεις με ισα κριτηρια για ολους. Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη που πρεπει να εισαι χριστιανος ορθοδοξος για να μπεις στα σωματα ασφαλειας. Ξεφτηλες.
Για πες μας εσυ τι να γευτω; Οι 3τεκνοι και πολυτεκνοι γιατι να παιρνουν παραπανω μορια;
Πιστευεις οτι στο δημοσιο σχολειο παιρνεις το απολυτηριο που αξιζεις; Πιστευεις οτι πρεπει να μετραει αυτο στις προσληψεις; Αμα εισαι καλυτερος να παιρνεις τη δουλεια. Αυστηρη πιθαρχεια και εξετασεις σε καθε διορισμο. Και καθε μονιμος κατοικος στην Ελλαδα να εχει δικαιωμα να δωσει εξετασεις με ισα κριτηρια για ολους. Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη που πρεπει να εισαι χριστιανος ορθοδοξος για να μπεις στα σωματα ασφαλειας. Ξεφτηλες.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
loooa έγραψε:180k το χρονο παιρνουν σε μια χωρα 300 εκατομμυριων.
Μας δουλεύεις ρε φιλε ; Μπήκε πέρυσι πυροσβεστική άτομο με 1200 μόρια, σαν ειδική κατηγορία μουσουλμανων ναι η οχι;
Ας το κάνουν όπως στην Αμερική, με αθλήματα crossfit και σχολείο καταδρομων με το που μπαίνεις... Να δούμε ποιοι θα μπουν.
Για μάντεψε...
Εγω το θεωρω σωστο να παιρνουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι περισσοτερα μορια. Γιατι φαντασου ποσο δυσκολα περνανε αυτες οι οικογενειες που τις κοβουν επιδοματα και πληρωνουν extra φορο... Τους τιμωρουν επειδη εχουν πολλα παιδια εδω φτασαμε. Οποτε ΝΑΙ να παιρνουν περισσοτερα μορια στο κατω κατω οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν για διπλωματα. Υ. Γ εαν θες να λεγεσαι κρατος δικαιου τοτε θα βοηθησεις τους πιο αδυναμους οικονομικα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
wolver έγραψε:Εγω το θεωρω σωστο να παιρνουν οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι περισσοτερα μορια. Γιατι φαντασου ποσο δυσκολα περνανε αυτες οι οικογενειες που τις κοβουν επιδοματα και πληρωνουν extra φορο... Τους τιμωρουν επειδη εχουν πολλα παιδια εδω φτασαμε. Οποτε ΝΑΙ να παιρνουν περισσοτερα μορια στο κατω κατω οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν για διπλωματα. Υ. Γ εαν θες να λεγεσαι κρατος δικαιου τοτε θα βοηθησεις τους πιο αδυναμους οικονομικα.
Ο πιο αδύναμος οικονομικά και ο πολυτεκνος, δε θα γίνει καλύτερος ειδικός φρουρος.
Ας παρουν μορια να μπουν στο ταχυδρομείο η στο Δήμο, τα σώματα ασφαλείας είναι άλλη ιστορία.
... έγραψε:Εγώ είμαι ρομα ήμουν αλεξιπτωτιστής ο προ παπος μου πολέμησε τους Ιταλούς έχω δίπλωμα αγγλικών και είμαι σε ΤΕΙ μηχανολόγος μιχανικως όλα τα διπλώματα και για φορτηγό και για σκάφος απλά πράγματα δεν ξέρεις από που προέρχετε ο κάθε ένας το θέμα είναι να αγαπάει την πατρίδα... φιλικά πάντα
Εσύ αδερφέ είσαι η εξαίρεση του κανόνα και έχεις πάρει την ζωή στα χέρια σου και ότι κατάφερες το έχεις κάνει με την αξία σου! Εδώ όμως μιλάμε για φωτογραφικές διατάξεις που θα προσλαμβάνουν Ρομά απλά και μόνο επειδή είναι ρομά, και μουσουλμάνους απλά και μόνο επειδή πιστεύουν στον Αλλάχ... μην τα μπλέκεις τα πράγματα, δεν είπε κάνεις να μην προσλαμβάνονται μειονότητες απλά αυτό να μην γίνεται εις βάρος των υπολοίπων
Αυτο που λες ειναι πολυ αοριστο δηλαδη τι; Δεν υπαρχουν καλοι ε. Φ π ειναι πολυτεκνοι ή τριτεκνοι; Μην το σκεφτεσαι ετσι. Με την ιδια λογικη κ αυτοι που μπαινουν απο πανελληνιες ενα μεγαλο ποσοστο μπαινει για το βολεμα και πλεον οι περισσοτεροι ειναι αυτοι. Δηλαδη τι θες να γινει; Ετσι εχουν τα πραγματα δυστηχως
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
wolver έγραψε:Αυτο που λες ειναι πολυ αοριστο δηλαδη τι; Δεν υπαρχουν καλοι ε. Φ π ειναι πολυτεκνοι ή τριτεκνοι; Μην το σκεφτεσαι ετσι. Με την ιδια λογικη κ αυτοι που μπαινουν απο πανελληνιες ενα μεγαλο ποσοστο μπαινει για το βολεμα και πλεον οι περισσοτεροι ειναι αυτοι. Δηλαδη τι θες να γινει; Ετσι εχουν τα πραγματα δυστηχως
Δε λεω αυτο. τελος παντων
Οι μισοι κλαιγονται γιατι παιρνει μορια το απολυτηριο, και οι αλλοι μισοι γιατι παιρνουν οι καταδρομεις και οι πολυτεκνοι.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Εγω ελπιζω στην επομενη και αν ποτε βγει , τα αθληματα να ειναι πιο σοβαρα και να δινουν και γραπτα μαθηματα (δικαιο, εκθεση κλπ) οπως το λιμενικο τοσα χρονια.
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου
Ο αλλος λεει οι πολυτεκνοι "μπορει να εχουν περισσοτερες αναγκες αρα να παιρνουν περισσοτερα μορια"
Ωραια λογικη. Με την ιδια λογικη να μπουν ολοι οι αμεα σε θεσεις δημοσιου
ΟΧΙ
Ελευθερη αγορα και ανταγωνιστικοτητα δεν θελετε; Μονο κριτηρια αξιολογικα κριτηρια και ολοι οι φυλες και θρησκειες στο στρατο και αστυνομια. Τα αλλα τα μεσαιωνικα αφηστετα. Δειτε τι γινετε σε αλλες χωρες που παιρνουν οι Ελληνες επιδοματα ανεργειας με το που πανε μεταναστες. Δεν σου φταιει ο μεταναστης που δεν μπορεις να ανταπεξελθεις σε μια ανταγωνιστικη κοινωνια ουτε που δεν παιρνει αστυνομικους. Ετσι φτασαμε ως εδω με τους διορισμους του δημοσιου και την υπερογκωση του κρατους τρομοκρατη.
Ωραια λογικη. Με την ιδια λογικη να μπουν ολοι οι αμεα σε θεσεις δημοσιου
ΟΧΙ
Ελευθερη αγορα και ανταγωνιστικοτητα δεν θελετε; Μονο κριτηρια αξιολογικα κριτηρια και ολοι οι φυλες και θρησκειες στο στρατο και αστυνομια. Τα αλλα τα μεσαιωνικα αφηστετα. Δειτε τι γινετε σε αλλες χωρες που παιρνουν οι Ελληνες επιδοματα ανεργειας με το που πανε μεταναστες. Δεν σου φταιει ο μεταναστης που δεν μπορεις να ανταπεξελθεις σε μια ανταγωνιστικη κοινωνια ουτε που δεν παιρνει αστυνομικους. Ετσι φτασαμε ως εδω με τους διορισμους του δημοσιου και την υπερογκωση του κρατους τρομοκρατη.
Καλως κακως τα σωματα ασφαλειας στην ελλαδα θελουν ορκο στην πατριδα και στην πιστη. Εαν εισαι απατρις και απιστος μην μπεις φιλε μου ετσι εχουν τα πραγματα ενα απο τα σωστα π γινονται σε αυτη την χωρα και δεν ξερω για ποσο ακομα με αυτους π εχουμε μπλεξει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες