Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από pame_pali »

Αν δεις την οικονομια της χωρας-αν ζεις εδω-θα καταλαβεις
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

Οι προσληψεις γινονται 1-1 απο το 2019 και μετα οποτε εαν ειναι να βγει κατι θα βγει απο 19 και μετα πιστευω
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Mpampos έγραψε:Εγώ ήθελα να ξερα, εσείς που το ξέρετε οτι δε θα βγεί φέτος;

Ζούμε στην Ελλάδα και δεν πετάμε στα σύννεφα

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Mpampos έγραψε:Εγώ ήθελα να ξερα, εσείς που το ξέρετε οτι δε θα βγεί φέτος;

Άμα είσαι άνω των 18 ετών. Και δεν παρακολουθείς τα οικονομικά γεγονότα της χώρα μας. Και πας και ψηφίζεις. Άστα να πάνε!

Άβαταρ μέλους
sherkirk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sherkirk »

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αλλά θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος ο οποίος πραγματικά γνωρίζει.Λοιπόν, επειδή το έχω απωθημένο να εν ταχθώ στην αστυνομία θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει αν μπορώ να μπω αφού πρώτα γίνω ειδικός φρουρός μιας που μέσω πανελληνίων δεν τα κατάφερα. Επιπλέον αφού κάποιος μου έλεγε τις προϋποθέσεις που χρειάζομαι να πληρώ θα ήθελα να γνωρίζω μετά από πόσα χρόνια μπορώ να μονιμοποιηθώ στην αστυνομία Η ακόμα καλύτερα να δηλώσω για τα Ε. Κ. Α. Μ όταν βγει κάποια ανακοίνωση πως χρειάζονται (μιας που αυτό για μένα θα ήταν το ιδανικό)

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

Για να γινεις ειδικος φρουρος πρεπει να βγει σχετικη προκηρυξη. Απλα να εχεις υποψιν σου οτι οταν ξαναβγαλει ουδεις γνωριζει ποτε οι θεσεις θα ειναι λιγες.2ον εαν με το καλο μπεις μετα απο 5 χρονια υπογραφεις οτι θες να μεινεις μονιμος και τοτε παιρνεις και τον βαθμο του αστυφυλακα. Οσο για τα εκαμ δεν χρειαζεται να εχεις παρει τον βαθμο του αστυφυλακα ζητανε και ε. Φ πολλες φορες οπως φετος! Και ενα βασικο κριτηριο για τους ε. Φ ειναι να εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις. Ελπιζω να σε καλυψα Εικόνα Υποψιν το ηλικιακο οριο ειναι να μην εχεις ξεπερασει τα 28
Nikos575

Δημοσίευση από Nikos575 »

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1998910410337145&id=1512049525689905

Είναι κρίμα παιδεία που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις να μην μπορούν να μπουν στην ΕΛ. ΑΣ

Nikos575

Παιδιά και κάτι άλλο επειδή στις 15 Ιουνίου πήραμε μια δόση από την Ευρωπαϊκή ενωση μην κάποια από αυτά τα λεφτά δοθούν ώστε να βγουν προσλήψεις στην ΕΛ. ΑΣ;
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Nikos575 έγραψε:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1998910410337145&id=1512049525689905

Είναι κρίμα παιδεία που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις να μην μπορούν να μπουν στην ΕΛ. ΑΣ

Παιδιά! Και όχι παιδειά, επίσης είναι κρίμα όσοι έχουν μπει ήδη στην ΕΛ. ΑΣ με μόρια από ειδικές δυνάμεις που έκαναν 9 μηνες θητεία στην 13ΔΕΕ, στο Μεγάλο Πεύκο, στην Αυλώνα. Στο 505 και στο 521 στο Βόλο και να είναι σπιτάκι τους. Και οι υπόλοιποι να πήζουν!

Επίσης Αθηναίοι που έβγαλαν την θητεία στον Ασπρόπυργο και Κρητικοί στα Χανιά.

Θέλεις να το συνεχίσουμε;

Nikos575

Έκανε λάθος το Τ9 στο τηλέφωνό μου. Και τι θες να πεις με αυτό ότι επειδή κάποιος υπηρέτησε κοντά στο σπίτι του δεν δικαιούται να μπει; Ήταν στις Ε. Δ τα ίδια περνάνε όλοι.
loooa

Δημοσίευση από loooa »

Ναι αυτο πρεπει. Οπως επεισης το απολυτηριο λυκειου που σε αλλα λυκεια παιρνεις πτυχιο με 18 και σε αλλα με 10 γιατι εξαρτατε το λυκειο (και εννοειτε στα ιδιωτικα ολοι παιρνουν με 20)
Αυστηρες εξετασεις σε ολους τους διορισμους του δημοσιου για ολους. Και ναι πρεπει να μπενουν και ρομα και αλβανοι και αραβες. Δεν καταλαβα; Οπου σας συνφερει ειστε προοδευτικοι και οταν ειναι για ανταγωνιστικοτητα και δικαιοσυνη κανουμε τα στραβα ματακια; Ξερετε ποσοι Ελληνες εγιναν αστυνομικοι και δημοσιοι υπαλληλοι στο εξωτερικο; Ποσοι παιρνουν επειδοματα ανεργιας κτλπ; Αφηστε την προπαγανδα που σας πλασαρουν τα media και οι χρυσαυγιτες. Ανταγωνιστικοτητα θελετε και φιλελευθερισμο να τον γευτητε παντου.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από pame_pali »

Ο αλλος ελπιζει για δανεια να πληρωνει το κρατος και αλλους κοπριτες. Τι ζω Θεε μου.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Nikos575 έγραψε:Έκανε λάθος το Τ9 στο τηλέφωνό μου. Και τι θες να πεις με αυτό ότι επειδή κάποιος υπηρέτησε κοντά στο σπίτι του δεν δικαιούται να μπει; Ήταν στις Ε. Δ τα ίδια περνάνε όλοι.

Το βύσμα δεν θα σας σώζει μια ζωή... Εικόνα Σας έδωσε μόρια. Τώρα που δεν υπάρχει ελπίδα να βγει προκήρυξη... Βρείτε άλλο τρόπο. Δώστε πανελλήνιες. Αλλά ξέχασα οι περισσότεροι μόνο να κλαίτε ξέρετε.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και προκήρυξη να βγει, χωρίς απολυτηριο 18+,lower κλπ και τον Τοσκα να έχετε, ούτε απ έξω δεν περνάτε. Να συμπληρώσω στον φίλο που λέει για τα βυσματα στις ειδικες, ότι στα ΚΑΑΥ λεπτοκαρυας τα φιλετα και τις πατάτες τις ψηνουν πρασινομπερεδες, ενημερωτικά.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Diasostis31 »

loooa έγραψε:Ναι αυτο πρεπει. Οπως επεισης το απολυτηριο λυκειου που σε αλλα λυκεια παιρνεις πτυχιο με 18 και σε αλλα με 10 γιατι εξαρτατε το λυκειο (και εννοειτε στα ιδιωτικα ολοι παιρνουν με 20)
Αυστηρες εξετασεις σε ολους τους διορισμους του δημοσιου για ολους. Και ναι πρεπει να μπενουν και ρομα και αλβανοι και αραβες. Δεν καταλαβα; Οπου σας συνφερει ειστε προοδευτικοι και οταν ειναι για ανταγωνιστικοτητα και δικαιοσυνη κανουμε τα στραβα ματακια; Ξερετε ποσοι Ελληνες εγιναν αστυνομικοι και δημοσιοι υπαλληλοι στο εξωτερικο; Ποσοι παιρνουν επειδοματα ανεργιας κτλπ; Αφηστε την προπαγανδα που σας πλασαρουν τα media και οι χρυσαυγιτες. Ανταγωνιστικοτητα θελετε και φιλελευθερισμο να τον γευτητε παντου.

Εσύ από ποια τοπική της ΝΔ εμφανίστηκες ;

Ανταγωνισμός δεν είναι να μπαίνει ο αγραμματος γυφτος άνευ εξετάσεων, ούτε ο μουσουλμανος με 1200 μόρια όπως πέρυσι.

Θα έλεγα τι πρέπει να γευτεις, πολιτικά, αλλά θα μου το διαγραψουν...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες