Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Ειναι καλο παιδακι ο jonh. Εχει την μαμα κ τον μπαμπα να του πληρωνουν φροντηστηριακια για να δινει πανελληνιες κ χαρτιζιλικακι να κερναει την κοπελια. Δυστηχως εμεις με χωρισμενους γονεις απο τα 6 δεν τα ειχαμε αυτα στα 15 στην οικοδομη για απο την τυροπιτα στο σχολειο μεχρι κ τα παπουτσια που φορουσαμε. Αυτα για τους πανελλινιολαγνους εδω περα
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Caveira
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: αστυνομικος

Δημοσίευση από Caveira »

Μην μπερδευουμε ανομια πραγματα. Ο φανταρος δεν ειναι κομμαντο και δεν θα ειναι ποτε. Αλλο τα στελεχη που περνανε απο παραγωγικες σχολες και στην συνεχεια απο σχολεια και αλλο ο φανταρος που κανει τον κομπαρσο.Η αστυνομια θελει και γραβατομενους και με εκστρατειας και με πολιτικα και με οτι αλλο χρειαστει. Το πως θα τους φτιαξει ικανους σε αυτα ειναι δικο της θεμα.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

wolver έγραψε:Δηλαδη john τι μας λες τωρα; Οτι ολοι οσοι μπηκαν αστυνομια χωρις πανελληνιες ειναι ανεγκεφαλοι; Μας δουλευεις νομιζω... Και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν υπαρχουν ε. Φ με πτυχια; Γιατι βγαζεις ενα κομπλεξ που εγω το εκλαμβανω και ως κοινωνικο ρατσισμο απενταντι σε ανθρωπους που δεν ειναι καλοι με τα μαθηματα

Ανεγκέφαλοι δεν ξέρω αν είναι, σίγουρα πάντως δεν είχαν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον εγκέφαλο τους για να περάσουν μια εξέταση.

Επίσης αν θέλετε ας πιάσουμε τις υποθέσεις που αστυνομικοί κατηγορούνται για διάφορες παρανομίες όπως διακίνηση ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας.

Όλοι τους είναι Ε. Φ

Βασίλη άσε την πιπίλα με τα φροντιστήρια, όποιος θέλει και αγαπάει (όπως λέει) το επάγγελμα κάθεται και διαβάζει μόνος του.

Πέρσι αν θυμάσαι πέρασε Ιατρική ένας Αφρικανός (19.000 μόρια) διαβάζοντας μόνος του.

Άρα άσε τα λεφτά και άνοιξε ένα βιβλίο.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

john το πας αλλου το θεμα. Φαινεσαι απο αυτα που λες οτι εχεις κομπλεξ με τους αστυνομικους και αυτο που λες με τους ε. Φ οτι παρανομουν και κανουν καταχρηση εξουσιας υπαρχουν και περιπτωσεις που και αστυφυλακες εχουν εμπλακει ακομα και αξιωματικοι. Και να σου θυμησω ποσοι ε. Φ εχουν δωσει την ζωη τους για να κοιμαται ο κοσμακης ησυχος. Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο γιατι φαινεται οτι εισαι κομπλεξικος και κακως ασχολουμαστε ολοι μαζι ς. Οσο γ αυτο που λες με τα φροντιστηρια να σου θυμησω οτι τα σχολεια δεν βγαζουν ουτε τα 3/4 της υλης για να δωσει ενας μαθητης πανελληνιες. Ποσο μαλλον να πιασει και τα 16000+ μορια που θελει η αστυνομια
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κομπλεξ με τους Αστυνομικους δεν έχω και μάλιστα έχω τεράστιο σεβασμό μόνο για τα παιδιά που μπήκαν αξιοκρατικά μέσω Πανελληνίων.

Για τους τεμπέλιδες που βαριούνται να διαβάσουν δεν έχω τον παραμικρό σεβασμό!

Από εκεί και πέρα, το γνωρίζω φίλε ότι τα σχολεία δεν βγάζουν την ύλη, δεν περίμενα εσένα να μου το πεις.

Παίρνεις βοηθήματα και κάθεσαι και βγάζεις την ύλη ξανά και ξανά και περνάς εκεί που θες!

Τόσο απλά τα πράγματα! Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε!

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

JohnTehGreek έγραψε:Κομπλεξ με τους Αστυνομικους δεν έχω και μάλιστα έχω τεράστιο σεβασμό μόνο για τα παιδιά που μπήκαν αξιοκρατικά μέσω Πανελληνίων.

Για τους τεμπέλιδες που βαριούνται να διαβάσουν δεν έχω τον παραμικρό σεβασμό!

Από εκεί και πέρα, το γνωρίζω φίλε ότι τα σχολεία δεν βγάζουν την ύλη, δεν περίμενα εσένα να μου το πεις.

Παίρνεις βοηθήματα και κάθεσαι και βγάζεις την ύλη ξανά και ξανά και περνάς εκεί που θες!

Τόσο απλά τα πράγματα! Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε!

Για τους αστυνομικούς πριν μπει το σώμα στο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων τι έχεις να πεις; Εικόνα Τους σέβεσαι που μπήκαν με ένα βαρέλι τυρί; Και ο θεσμός των Ε. Φ αξιοκρατικός είναι μεγάλε. Μέσω ΑΣΕΠ με μοριοδότηση.

Mη κάθεσαι να συζητάς με τυπάκια σαν τον wolver και τον λοχία. Τσάμπα σάλιο χαλάς. Ο πρώτος είναι 19 χρονών και έχει τη κλασσική νοοτροπία του ξυσίματος. Πως να μαζέψω μόρια να μπω. Αφού βιβλίο βαριέμαι να ανοίξω. Ο δεύτερος έχει μείνει κάτι χρόνια πίσω. Που έβγαιναν συνέχεια προκηρύξεις. Δεν μπορεί να καταλάβει πως πλέον έχουν τελειώσει τα συγκεκριμένα κονδύλια.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Μαλιστα... Τεμπελης καποιο παιδι απο πολυτεκνη οικογενεια δουλεια απο τα 15 για να βοηθαει στο σπιτι και εγινε ε. Φ μαλιστα. Ωραια λογικη...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

wolver έγραψε:Μαλιστα... Τεμπελης καποιο παιδι απο πολυτεκνη οικογενεια δουλεια απο τα 15 για να βοηθαει στο σπιτι και εγινε ε. Φ μαλιστα. Ωραια λογικη...

wolver αυτη ειναι η λογικη αριστερου προοδευτικου ψηφοφορου Συριζα Εικόνα Πριν παινευε εναν αφρικανο ο τυπος.
Μονο αξιοκρατια των πανελλαδικων. Χαχαχ στο τελος θα δινουμε κ πανελλαδικες για να μπορουμε να παμε τουαλετα με τα μυαλα που κουβαλανε
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

Γιαννη εισαι στο σωμα ή προσπαθεις να μπεις;
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Άσε αγοράκι μου την πιπίλα, έμαθε ο κάθε άσχετος απο πολιτικά και βγάζει και γλώσσα.

Την τύφλα σου δεν ξέρεις έβγαλες και πόρισμα ότι είμαι Αριστερός και μάλιστα ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τον Αφρικανό γιατί να μην τον παινεύω ακριβώς μεγάλε;

Μήπως εσύ είσαι ΧΑγίτης και σε ενοχλεί που εσένα και τους άλλους τεμπέληδες (τεμπέλης είσαι δεν αλλάζει αυτό) σας ξεφτίλισε ένα ξένο παιδί που διαβάζοντας μόνος του και εκπλήρωσε τα όνειρα του ενώ εσύ κυνήγαγες ότι κωλόχαρτο υπάρχει για να μαζέψεις μόρια;

Πάντως μπράβο που για άλλη φορά με τις απαντήσεις σου αποδεικνύεις ότι δεν έχεις την ικανότητα για Ε. Φ και ευτυχώς για εμάς είσαι οριακά ηλικιακά και δεν θα σε δούμε ποτέ στο δρόμο σαν Αστυνομικό!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

john εισαι στο σωμα ή προσπαθεις να μπεις;
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ήθελα μια εποχή, ιδιωτικός υπάλληλος τώρα πια (δεν ξυνόμαστε όλοι περιμένοντας Προκηρύξεις)

Ένας απλό πολίτης που τρέμει στην ιδέα του Βασίλη και του κάθε Βασίλη που θα πάρει ένα όπλο και θα βγει να προστατεύει εμένα υποτίθεται.

vamp

Δημοσίευση από vamp »

Καλα ρε τσακαλια γεμισατε 2 σελιδες !
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

MΗ κάθεσαι να συζητάς με τυπάκια σαν τον wolver και τον λοχία. Τσάμπα σάλιο χαλάς. Ο πρώτος είναι 19 χρονών και έχει τη κλασσική νοοτροπία του ξυσίματος. Πως να μαζέψω μόρια να μπω. Αφού βιβλίο βαριέμαι να ανοίξω.

Ξυσιμο και το οτι δεν ανοιγω βιβλια ενω εβγαλα 14500 μορια απο το πεδιο θετικων επιστημων λιγο δυσκολο φιλε μου! Τα περαστικα μου σε τυπακια σαν κ σενα που κρινουν ανθρωπους και καταστασεις χωρις να ξερουν! Εαν εχεις καταφερει με αυτα τα μαθηματα να γραψεις καλυτερα να τα χαιρεσαι τα μορια σου. ΑΛΛΑ πριν σχολιασεις εναν ανθρωπο πρεπει να τον γνωριζεις!

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Other Side »

Σταματήστε τα άκυρα με το περιεχόμενο του θέματος αυτού, γιατί, θα το κλείσουνε και με το δίκιο τους πάντα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες