Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)
Και να βγουνε στον δρομο αυτοι π λες ειναι λιγοι σκεψου οτι τωρα εξω ειναι παιδια της ταξης πριν το 2013 π τοτε περνανε 1000+ ατομα για να εχουνε ελλειψεις τωρα δν θα αλλαξει κατι π θα βγουνε στους δρομους 1000 παιδια και τονιζω αυτα τα 1000 ατομα δεν θα βγουνε ολοι μαζι θα βγουνε σταδιακα πραγμα που δεν βοηθαει στην παρουσα κατασταση οσο για την προκηρυξη και λιγες να ειναι οι θεσεις ας βγει και ας μπουνε οσοι εχουν τα περισσοτερα
Όταν σταματήσει η Ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ να δίνει σε κάθε βουλευτή από 2-3 αστυνομικούς τα ξαναλέμε μεγάλε wolver που μιλάς για ελλείψεις. Στον κόσμο των πουλιών μου φαίνεται ζεις.
Βγείτε για καφέ να γίνεται με φίλοι με τον Βασίλη τα ίδια μυαλά κουβαλάτε.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Vasilis loxias (pz) έγραψε:
χαχαχ. Ναι, πηγα σε μαγισες κ χαρτοριχτες σημερα το πρωι κ μου το ειπαν. Δεν νομιζω να πεσουν εξω. Αμα δεν ξερεις τον αλλον τι ακρες εχει καλυτερα μην λες ολα αυτα. Κ εσυ που ξερεις οτι για 5 χρονια δεν θα γινει τιποτα πρεπει να εισαι κατι μεσα στην κυβερνηση και τα ξερεις ολα τοσο καλα
Βασικά ζω στην Ελλάδα και ξέρω τι μου γίνεται.
Αν βέβαια εσύ ζεις στην Ελλάδα και νομίζεις ότι είσαι στην Ελβετία αυτό είναι άλλο θέμα.
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Καλως τα παιδια! Αρχισαν! Θελω να δω του χρονου που θα βγει τι θα εχετε να πειτε! Μαλλον θα τρεχετε να κανετε τα χαρτια σας
Ειμαι ηδη στον 19το χρονο υπηρεσιας δεν θα τρεχω για χαρτια Βασιλη.
Μπορεις να πεις οτι θελεις εγω εχω τον πατερα μου στο σωμα που ειναι 22 χρονια και ξερει πολυ καλυτερα απο καποιον σαν κ εσενα που δεν εινανι μεσα στο σωμα. Οσο για αυτο που λες οτι να σταματησουν να δινουν σε καθε βουλευτη 2-3 αστυνομικους ειδαμε και το σχεδιο τοσκα τι καταφερε που φυγαν οι αστυνομικοι απο την προστασια των πολιτικων μια τρυπα στο νερο. Και κατα δευτερον οι πολιτικοι παντα θα εχουν αστυνομικους να τους φυλανε σου αρεσει η οχιgr_ar έγραψε:Όταν σταματήσει η Ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ να δίνει σε κάθε βουλευτή από 2-3 αστυνομικούς τα ξαναλέμε μεγάλε wolver που μιλάς για ελλείψεις. Στον κόσμο των πουλιών μου φαίνεται ζεις.
Για τον φίλο wolver δεν θα πω τίποτα, φαίνεται από τις απαντήσεις του ότι είναι μικρός ακόμη. Θα ασχοληθώ με τα παρακάτω:
+ Σχόλια τύπου "θα έρθει ο Μητσοτάκης και θα δείτε" ή - το αγαπημένο μου - "πρέπει να έρθει δεξιά κυβέρνηση για να προσλάβουν Ε. Φ. " δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων που τα λένε.
Θλίβομαι που υπάρχουν ακόμη αυτοί που θα μπουν από την πόρτα σε περίπτωση νέων προκηρύξεων και δυστυχώς είναι αυτοί (εκτός εξαιρέσεων) που σπιλώνουν το όνομα των σωμάτων ασφαλείας.
Αν αγαπάτε πραγματικά το σώμα και θέλετε μέσα από την ψυχή σας, να υπηρετήσετε, τότε διαβάστε λίγο παραπάνω και ξαναδώστε Πανελλήνιες. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα σε αυτή τη χώρα, μοχθήστε. Τα αγαθά κόποις κτώνται, και αν δεν το πετύχατε με την μια, προσπαθήστε ξανά τον επόμενο χρόνο. Το όριο ηλικίας δεν είναι τα 21 όπως στις Στρατιωτικές σχολές. Όλοι δυστυχώς περιμένουν τον ΑΣΕΠ γιατί όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί ο ΑΣΕΠ (ειδικά στα σώματα ασφαλείας). Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όσον αφορά τώρα το πόσο αναγκαίο είναι να προσληφθεί νέο προσωπικό μέσω προκηρύξεων πέραν του δυναμικού που μπαίνει μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας παραθέσω χονδρικά κάποια στοιχεία σε σύγκριση με την Γερμανία. Στην Ελλάδα υπηρετούν περίπου 55.000 αστυνομικοί για την προστασία 82 κατοίκων/km2 ενώ στην Γερμανία με πληθυσμό 8πλάσιο 277.000 αστυνομικοί (έχω υπολογίσει και τους ομοσπονδιακούς) για την προστασία 227 κατοίκων/km2. Και Μην συγκρίνουμε εγκληματικότητα, τρομοκρατικές ενέργειες κτλ. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα είναι επαρκώς στελεχωμένο προς το παρόν.
Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε εδώ μέσα, το εισιτήριο για τα σώματα ασφαλείας πρέπει να είναι μόνο οι Πανελλήνιες.
Vasilis loxias (pz) έγραψε: (... ) Αμα δεν ξερεις τον αλλον τι ακρες εχει καλυτερα μην λες ολα αυτα (... )
Vasilis loxias (pz) έγραψε: (... ) Να δουμε τι θα μου πειτε το 18. Εγω παλι τα χαρτια μου θα τα κανω.
+ Σχόλια τύπου "θα έρθει ο Μητσοτάκης και θα δείτε" ή - το αγαπημένο μου - "πρέπει να έρθει δεξιά κυβέρνηση για να προσλάβουν Ε. Φ. " δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων που τα λένε.
Θλίβομαι που υπάρχουν ακόμη αυτοί που θα μπουν από την πόρτα σε περίπτωση νέων προκηρύξεων και δυστυχώς είναι αυτοί (εκτός εξαιρέσεων) που σπιλώνουν το όνομα των σωμάτων ασφαλείας.
Αν αγαπάτε πραγματικά το σώμα και θέλετε μέσα από την ψυχή σας, να υπηρετήσετε, τότε διαβάστε λίγο παραπάνω και ξαναδώστε Πανελλήνιες. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα σε αυτή τη χώρα, μοχθήστε. Τα αγαθά κόποις κτώνται, και αν δεν το πετύχατε με την μια, προσπαθήστε ξανά τον επόμενο χρόνο. Το όριο ηλικίας δεν είναι τα 21 όπως στις Στρατιωτικές σχολές. Όλοι δυστυχώς περιμένουν τον ΑΣΕΠ γιατί όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί ο ΑΣΕΠ (ειδικά στα σώματα ασφαλείας). Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όσον αφορά τώρα το πόσο αναγκαίο είναι να προσληφθεί νέο προσωπικό μέσω προκηρύξεων πέραν του δυναμικού που μπαίνει μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας παραθέσω χονδρικά κάποια στοιχεία σε σύγκριση με την Γερμανία. Στην Ελλάδα υπηρετούν περίπου 55.000 αστυνομικοί για την προστασία 82 κατοίκων/km2 ενώ στην Γερμανία με πληθυσμό 8πλάσιο 277.000 αστυνομικοί (έχω υπολογίσει και τους ομοσπονδιακούς) για την προστασία 227 κατοίκων/km2. Και Μην συγκρίνουμε εγκληματικότητα, τρομοκρατικές ενέργειες κτλ. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα είναι επαρκώς στελεχωμένο προς το παρόν.
Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε εδώ μέσα, το εισιτήριο για τα σώματα ασφαλείας πρέπει να είναι μόνο οι Πανελλήνιες.
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22

SPK έγραψε:Για τον φίλο wolver δεν θα πω τίποτα, φαίνεται από τις απαντήσεις του ότι είναι μικρός ακόμη. Θα ασχοληθώ με τα παρακάτω:Vasilis loxias (pz) έγραψε: (... ) Αμα δεν ξερεις τον αλλον τι ακρες εχει καλυτερα μην λες ολα αυτα (... )Vasilis loxias (pz) έγραψε: (... ) Να δουμε τι θα μου πειτε το 18. Εγω παλι τα χαρτια μου θα τα κανω.
παλικαρε των πανεληνιων κ των καλων μαθητων με μια εικονα απανταω

2009 δ εσσο 309 σειρα
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 6
Τα άκυρα μηνύματα διαγραφτήκαν και συνεχίζουμε...
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Να εβγαινε και καθε χρονο προκηρυξη τι καλα που θα ηταν. Δικαιο εχετε, η απεξω θα μας κυβερναν μια ζωη. Ειναι πολυ αδικο πριν απο χρονια να βγαιναν προκηρυξεις 1000ων ατομων για παραγωγικες σχολες και προκηρυξη Ειδικων Φρουρων μαζι. Και τωρα να εχει να βγει 6 χρονια προκηρυξη Ειδικων Φρουρων και να παιρνουν το χρονο 250 Αστυφυλακες... ΕΛΕΟΣ. Πρεπει να καιμε την ζωη μας στα βιβλια για να περασουμε και αμα (γιατι λιγο αγχος ειναι αρκετο για να τα διαλυσει ολα) ... Δυστυχως φιλοι μου εμεις που θα δωσουμε πανελληνιες ειμαστε οι ατυχοι. Στην ποιο χαλια εποχη βρηκαμε να δωσουμε πανελληνιες ή να περιμενουμε για προκηρυξη Ειδικψν Φρουρων
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Μην απελπίζεσαι! Μέχρι να τελειώσεις σχολή και στρατό είναι πολύ πιθανό να έχουν καλυτερέψει τα πράγματα. Καμία κρίση δεν κράτησε για πάντα.(Μια συμβουλή: Γενικά οι σχολές που θα επιλέξετε να έχουν μια προοπτική και μια ευελιξία είτε εδώ είτε έξω. Μην πάτε δηλαδή σε μια καθαρά θεωρητική σχολή γιατί απλώς σας αρέσει το αντικείμενο).johnny13 έγραψε:) ... Δυστυχως φιλοι μου εμεις που θα δωσουμε πανελληνιες ειμαστε οι ατυχοι. Στην ποιο χαλια εποχη βρηκαμε να δωσουμε πανελληνιες ή να περιμενουμε για προκηρυξη Ειδικών Φρουρων
-
- Α/ΓΕΑ
Αν συνεχιστεί η πολιτική που ακολούθησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία 7 περίπου χρόνια Είναι αβέβαιο το αν θα υπάρχει η χώρα σε μια 5ετία απο τώρα
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Terminator έγραψε:Αν συνεχιστεί η πολιτική που ακολούθησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία 7 περίπου χρόνια Είναι αβέβαιο το αν θα υπάρχει η χώρα σε μια 5ετία απο τώρα
συμφωνω απολυτα
2009 δ εσσο 309 σειρα
http://www.amyntika.gr/3-392-proslipsis-se-enoples-dinamis-ke-somata-asfalias/
Κάλως και τον Σπύρο. Καιρό είχες να φανερωθείς.
Μια μέρα θα κάτσω να μαζέψω όλα τα ποστ σου.
Ο, τι βλακεία βρίσκεις από άρθρα κάθεσαι και την πιστεύεις.

Χωρις να θελω να σας στεναχωρισω αρθρα απο τετοια σιτε καλο ειναι να μην τα εμπιστευεστε ειναι ραδιο αρβυλα και το παρον αρθρο αποτελει αναδημοσιευση ενος παλαιοτερου

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης