Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)
Συμφωνω απολυτα tzitzikako κ εγω ειμαι αυτης της αποψης!
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Δεν υπαρχει ενδεχομενο προσληψης ΕΦ. Το υπουργειο δν εχει καμια τετοια προθεση.
Το γνωριζει και ο καθε πικραμενος αυτο caveira μονο με αλλη κυβερνηση υπαρχει περιπτωση προσληψεων ! Το συριζα ειναι αντιθετο στον θεσμο των ε. Φ οπως το εχει δηλωσει! Αλλα τι περιμενεις απο ενα τετοιο κομμα που διοριζει δημοσιους υπαλληλους στους δημους φυσικα για να βολεψει ατομα της δικιας του μεριας οχι οτι δεν το κανανε και οι αλλοι, αυτοι ομως μας κοροιδευουν μεσα στα ματια μας. Ας βγουνε να πουνε δν γουσταρουμε Την αστυνομια γ αυτο δεν γινονται προσληψεις οχι επειδη δεν γινεται να παρουμε δημοσιους!
Γιατί άμα βγει ο Μητσοτάκης δεν θα προλαβαίνουν να βγάζουν προκηρύξεις

Δν λεω αυτο! Απλα οσο ναναι η Ν. Δ ειναι ενα κομμα που οπως π. Χ ειναι ο συριζα με την παιδεια και διοριζει καθηγητες και αλλαζει το συστημα να δειξει οτι κανει κατι η Ν. Δ ειναι ετσι στον τομεα τον ενστολων! Και πλεον μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τελευταια φορα π πηραν απο σχολες 1000+ ατομα ηταν το 2011 οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες τωρα θα μου πειτε και που δεν ειναι! Αλλα η καθε πολιτικη παραταξη εχει δικες της επιδιωξεις ως προς το τι τομεις θα βοηθησει περισσοτερο
Καλά έτσι λένε τώρα όλοι και όταν βγουν δεν θα κάνουν τίποταΚαι να βγει προκήρυξη δεν θα συμφέρει το κράτος πάρα να πάρει από πανελλήνιες για λόγους μισθών;
Για το λιμενικό που μπήκε στις πανελλήνιες θα ξαναβγεί προκήρυξη?
Ο βιτσας εκανε μια αναφορά για προσλήψεις εποπ το καλοκαίρι έλεγαν για οβα αλλα τίποτα
Πχ η Φώφη Γεννηματά και ο κουτσουμπας ποιους τομείς θέλουν να βοηθήσουν
Για το λιμενικό που μπήκε στις πανελλήνιες θα ξαναβγεί προκήρυξη?
Ο βιτσας εκανε μια αναφορά για προσλήψεις εποπ το καλοκαίρι έλεγαν για οβα αλλα τίποτα
Πχ η Φώφη Γεννηματά και ο κουτσουμπας ποιους τομείς θέλουν να βοηθήσουν
wolver έγραψε:Δν λεω αυτο! Απλα οσο ναναι η Ν. Δ ειναι ενα κομμα που οπως π. Χ ειναι ο συριζα με την παιδεια και διοριζει καθηγητες και αλλαζει το συστημα να δειξει οτι κανει κατι η Ν. Δ ειναι ετσι στον τομεα τον ενστολων! Και πλεον μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τελευταια φορα π πηραν απο σχολες 1000+ ατομα ηταν το 2011 οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες τωρα θα μου πειτε και που δεν ειναι! Αλλα η καθε πολιτικη παραταξη εχει δικες της επιδιωξεις ως προς το τι τομεις θα βοηθησει περισσοτερο
Δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται στην χώρα μας, πραγματικά.
gr_ar έγραψε:wolver έγραψε:Δν λεω αυτο! Απλα οσο ναναι η Ν. Δ ειναι ενα κομμα που οπως π. Χ ειναι ο συριζα με την παιδεια και διοριζει καθηγητες και αλλαζει το συστημα να δειξει οτι κανει κατι η Ν. Δ ειναι ετσι στον τομεα τον ενστολων! Και πλεον μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τελευταια φορα π πηραν απο σχολες 1000+ ατομα ηταν το 2011 οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες τωρα θα μου πειτε και που δεν ειναι! Αλλα η καθε πολιτικη παραταξη εχει δικες της επιδιωξεις ως προς το τι τομεις θα βοηθησει περισσοτερο
εγω ξερω οτι απο το 2018 οι προσληψεις στο δημοσιο ξεπαγωνουν γ αυτο κ ελπιζω στο κατω κατω δεν εχει και νοημα να μην ελπιζω 20 χρονων εγινα πριν μια εβδομαδα θα μου πεις κ αλλοι περασαν απο την θεση σου αλλα τοτε δν ειχαν 6 χρονια να βγαλουν προκηρυξη και οι ελλειψεις σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτες π ειναι σημερα
Μια μικρή διόρθωση wolver, καμία πρόσληψη στο δημόσιο δεν ξεπαγώνει το 2018. Αντίθετα,τουλάχιστον μέχρι το 2020 οι δανειστές θα αποφασίζουν για οποιαδήποτε πρόσληψη σε αυτό.
wolver έγραψε:gr_ar έγραψε:wolver έγραψε:Δν λεω αυτο! Απλα οσο ναναι η Ν. Δ ειναι ενα κομμα που οπως π. Χ ειναι ο συριζα με την παιδεια και διοριζει καθηγητες και αλλαζει το συστημα να δειξει οτι κανει κατι η Ν. Δ ειναι ετσι στον τομεα τον ενστολων! Και πλεον μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τελευταια φορα π πηραν απο σχολες 1000+ ατομα ηταν το 2011 οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες τωρα θα μου πειτε και που δεν ειναι! Αλλα η καθε πολιτικη παραταξη εχει δικες της επιδιωξεις ως προς το τι τομεις θα βοηθησει περισσοτερο
εγω ξερω οτι απο το 2018 οι προσληψεις στο δημοσιο ξεπαγωνουν γ αυτο κ ελπιζω στο κατω κατω δεν εχει και νοημα να μην ελπιζω 20 χρονων εγινα πριν μια εβδομαδα θα μου πεις κ αλλοι περασαν απο την θεση σου αλλα τοτε δν ειχαν 6 χρονια να βγαλουν προκηρυξη και οι ελλειψεις σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτες π ειναι σημερα
wolver έγραψε:gr_ar έγραψε:wolver έγραψε:Δν λεω αυτο! Απλα οσο ναναι η Ν. Δ ειναι ενα κομμα που οπως π. Χ ειναι ο συριζα με την παιδεια και διοριζει καθηγητες και αλλαζει το συστημα να δειξει οτι κανει κατι η Ν. Δ ειναι ετσι στον τομεα τον ενστολων! Και πλεον μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τελευταια φορα π πηραν απο σχολες 1000+ ατομα ηταν το 2011 οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες τωρα θα μου πειτε και που δεν ειναι! Αλλα η καθε πολιτικη παραταξη εχει δικες της επιδιωξεις ως προς το τι τομεις θα βοηθησει περισσοτερο
Ναι ξεπαγώνουν και τι σημαίνει αυτό; Ξέρεις πόσοι άνθρωποι από προκηρύξεις που έχουν ολοκληρωθεί περιμένουν να προσληφθούν; Δεν πρόκειται να πάρουν Ε. Φ. όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για εσένα, σε βλέπω συνέχεια να ρωτάς για μόρια και ιστορίες, είσαι 20 χρονών δίνε πανελλήνιες μέχρι να μπεις, άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
O Θεσμός έχει κριθεί επιτυχής αλλά η αλαζονεία μερικών είναι ο λόγος που δεν θα βγει προκήρυξη τα επόμενα 4-5 χρόνια.
Είσαι μικρός μάθε να ακούς τους μεγαλύτερους, Φιλικά.
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Η αστυνομια δεν εχει θεμα ελλειψης προσωπικου στην πραγματικοτητα. Το προβλημα ειναι στην ορθη κατανομη του προσωπικου. Οταν οι στρατηγοι ταξιαρχοι διευθυντες εχουν την νοοτροπια του για εναν εξω χρειαζονται δυο μεσα και οταν οι επιτελικοι οντως ειναι παρα παρα μα παρα πολλοι σε ολοι την Ελλαδα λογικο ειναι να φαινεται πως υπαρχουν ελλειψεις.
Υπάρχει φεκ που να το λέει ότι δεν θα γίνουν προσλήψεις;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Παιδια Το θεμα για ειδικους φρουρους θεωρειται κατα την ταπεινη μου αποψη και με την οικονομικη - πολιτικη κατασταση που διαμορφωνετε στην χωρα μας ληξαν για την επομενη πενταετια. Θα παιρνει μονο μεσα απο πανελλαδικες και οταν θα κανει τοσο πολυ να παρει ε. Φ ο θεσμος θα ξεθωριασει τελειως μεχρι που θα εξαληφθει
Ο θεσμός δεν πρόκειται να εξαλειφθεί ποτέ... Προκήρυξη θα βγει όταν φύγουν αυτοί που κυβερνάνε... Αν δεν πηγαίναμε σε εκλογές θα έβγαινε κανονικά η προκήρυξη το 14, ή έστω μέσα στο 15... Είχε βγει και χαρτί Υπουργού για 476 άτομα... Τώρα που κυβερνάει ένα κόμμα που δεν θέλει φρουρούς λογικό είναι να μην ελπίζουμε.. Όταν όμως θα φύγει και βγει Κάποιο άλλο κόμμα σίγουρα θα πάρει... Είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει την Αστυνομία... Εδώ λένε ότι θα πάρουν 10.000 εποπ... Θα κολλούσαν στα 500 άτομα φρουρών; .. Απλά και ξεκάθαρα δεν τους θέλουν...
-
- Α/ΓΕΑ
Μην πιστεύεται πολλοί τους πολιτικούς μάγκες οι 10.000 προσλήψεις ΕΠ. ΟΠ οπως και οι 500 ειδικοί φρουροί δεν δύναται να προσληφθούν γιατί δεν το αφήνουν οι θεσμοί ο ιδιος ο βαρουφάκης το είχε εξομολογηθεί οτι δεν τον άφηναν να προσλάβει Ελεγκτές ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Προσλήψεις με στραγάλια δεν γίνονται και επειδή η μεγάλη έξοδος... Στις αγορές πιθανότατα θα αργήσει πολύ ακόμα μάλλον και οι προκηρύξεις το ίδιο. Ο λαικισμός στα πολιτικά κόμματα καλά κρατάει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες