Σχολή Αστυφυλάκων-Υποψήφιοι (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Tasis123gr »

marsupilami έγραψε:Βρε παιδες μηπως ξερει κανεις να μας πει ποια δικαιολογητικα θα χρειαστουμε για την καταταξη; Θα μας τα πουν φανταζομαι αλλα να εχουμε προετοιμαστει μην το αφησουμε για τελευταια στιγμη

Σίγουρα θα χρειαστεί βεβαίωση διαγραφής εάν φοιτεις σε άλλη σχολή. Φωτοτυπία ταυτότητας αν χρειαστεί θα βγάλουν εκεί. Αποτύπωματα νομίζω θα μας πάρουν εκεί. Αυτά πάνω κάτω μην αγχώνεσαι απλά περιμένεις τηλέφωνο το πολύ σε 2 εβδομάδες.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από marsupilami »

Tasis123gr έγραψε:
marsupilami έγραψε:Βρε παιδες μηπως ξερει κανεις να μας πει ποια δικαιολογητικα θα χρειαστουμε για την καταταξη; Θα μας τα πουν φανταζομαι αλλα να εχουμε προετοιμαστει μην το αφησουμε για τελευταια στιγμη

Σίγουρα θα χρειαστεί βεβαίωση διαγραφής εάν φοιτεις σε άλλη σχολή. Φωτοτυπία ταυτότητας αν χρειαστεί θα βγάλουν εκεί. Αποτύπωματα νομίζω θα μας πάρουν εκεί. Αυτά πάνω κάτω μην αγχώνεσαι απλά περιμένεις τηλέφωνο το πολύ σε 2 εβδομάδες.

ευχαριστω συναδελφε αν μαθω και εγω κατι περαιτερω θα ανεβασω σχετικο ποστ!

SylGia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από SylGia »

Γειά σας !! Είμαι 17 χρονών και τελειώνω τωρα την 2α Λυκείου και ειμαι κοπελα... ενδιαφέρομαι για τη σχολή Αστυφυλάκων... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για τη σχολη; (επίπεδο δυσκολίας, ποσα χρονια κτλ.) Πιστεύετε ότι ειναι γενικοτερα "καλο" επάγγελμα όσον αφορά το μέλλον για μια γυναίκα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης