Σχολή Αστυφυλάκων-Υποψήφιοι (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Tasis123gr »

Ναι εγώ πήγα και είχε προσέλευση κανονικά.. Όσο για τα μόρια παιδιά να ξέρετε μη περιμένετε πτώση.. Αντε να πέσει 100-200 μόρια παραπάνω σχεδόν αδύνατο διότι κάθε χρονιά η ζήτηση μεγαλώνει.. Πάντως κάθε χρονιά ανεβαίνουν.. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι στο +-100
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από wolver »

Απλα να σας πω οτι φιλη μου με 18000 μορια εδωσε πκε και περασε κανονικα και θελει αστυφυλακων και οχι αξιωματικων...
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Pao.... »

Tasis123gr έγραψε:Ναι εγώ πήγα και είχε προσέλευση κανονικά.. Όσο για τα μόρια παιδιά να ξέρετε μη περιμένετε πτώση.. Αντε να πέσει 100-200 μόρια παραπάνω σχεδόν αδύνατο διότι κάθε χρονιά η ζήτηση μεγαλώνει.. Πάντως κάθε χρονιά ανεβαίνουν.. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι στο +-100
το να έπεφτε 200 μόρια θα ήταν κάτι παραπάνω από θαύμα.. Προσωπικά πιστυεω ότι θα ανέβει το πολύ 150 μορια και ασ έγραψαν χάλια από το οικονομιας κ πληροφορικής αλλά η αστυφυλακων είναι παντού δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ekamitis96 »

Με 18000 και πάει Αστυφυλάκων; κουλό τελείως. Εδώ αλλά παιδιά δίνουνε πανελλήνιες 3 και 4 φορές για να πιασουν την αξιωματικών και η φίλη σου που μπαίνει προτιμάει Αστυφυλάκων. Κανονικά αυτό είναι αδικία γιατί τρώει την θέση ενός άλλου παιδιού. Κιόλας τι το καλύτερο έχει ο αστυφύλακας από ένα αξιωματικό; αξιωματικός εσύ διστάζεις, δεν σε διαταζουνε.
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κάτι ακόμα παιδιά γενικά από βαθμολογίες όσο αφορά τους πολύτεκνουςους τι ακούγεται;
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

κ αξιωματικων να βαλει παλι τρωει μια θεση απο την αστυφυλακων γιατι ο τελευταιος που θα εμπαινε αξιωματικων αν δεν δηλωνε αυτη θα πεσει μια θεση κ θα μπει αστυφυλακων, οποτε ολοι οσοι μπαινουν αστυφυλακων θα πεσουν μία θεση με συνέπεια ο τελευταιος να μεινει απεξω.
Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Βασικά έχεις δίκιο φίλε. Απλά δεν είναι λίγο ανοησία να βάλεις Αστυφυλάκων και όχι αξιωματικών; Τώρα νταξει βέβαια δίκη της επιλογή και δικαίωμα της είναι να κάνει ότι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα αυτό με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

wolver έγραψε:Απλα να σας πω οτι φιλη μου με 18000 μορια εδωσε πκε και περασε κανονικα και θελει αστυφυλακων και οχι αξιωματικων...
Όταν ακούω αυτή την ηλιθιότητα μου γυρίζει το μυαλό... Είναι σα να λες κάποιον θέλεις να γίνεις διευθυντής ή καθαριστής και να απαντάς το δεύτερο...

Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αυτό λέω και εγώ ρε φίλε εδώ άλλοι παρακαλάνε να γινόντουσαν αξιωματικοί και αυτή πάει Αστυφυλάκων. Καταρχάς αξιωματικός παίρνεις παραπάνω λεφτά και μπορείς να ανέβεις βαθμό για πιο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vasilis13 »

Πέρυσι η βάση της αξιωματικών είχε 17896. Μήπως λέει ότι θέλει να πάει στην αστυφυλάκων πιστεύοντας ότι δεν θα πιάσει την αξιωματικών. Γιατί για να πάει αστυφυλάκων και εμένα κουλό μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από marsupilami »

Καλα ας παει οπου θελει τι μας νοιαζει; Μια ειναι αυτη. Το τι λεει ο καθενας με αυτο που θα βαλει στο μηχανογραφικο τ δεν τ ξερουμε.
Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Tasis123gr »

Θα σας πω 3 λόγους για να πας αστυφυλακων και όχι αξιωματικών.1ον η σχολή είναι 4 χρόνια κάτι που ξεχνάτε όλοι και επίσης είναι πολύ δυσκολοτερη από την αστυφυλακων που έχει μόλις 1.5 χρόνο θεωρητικων μαθημάτων.2ον σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ευθύνες της εξουσίας ενός αστυνομου (και αργότερα διευθυντή) και να θέλει απλά να σχολαει και να φεύγει από τη δουλειά χωρίς ανησυχίες.3ον σαν αστυφυλακας είναι πολύ ευκολότερο να μεταθετηθεις στην πόλη σου από έναν αξιωματικό είτε μέσω μιας καλής σειράς αποφοίτησης είτε μέσω χρόνου αργότερα στο σώμα. Επίσης σαν γυναίκα θα περάσει καλύτερα στο σώμα από τους άνδρες, μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και η αδερφή μου υπηρετεί εδώ και 5 χρόνια και είναι πολύ χαλαρή.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Tasis123gr έγραψε:Θα σας πω 3 λόγους για να πας αστυφυλακων και όχι αξιωματικών.1ον η σχολή είναι 4 χρόνια κάτι που ξεχνάτε όλοι και επίσης είναι πολύ δυσκολοτερη από την αστυφυλακων που έχει μόλις 1.5 χρόνο θεωρητικων μαθημάτων.2ον σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ευθύνες της εξουσίας ενός αστυνομου (και αργότερα διευθυντή) και να θέλει απλά να σχολαει και να φεύγει από τη δουλειά χωρίς ανησυχίες.3ον σαν αστυφυλακας είναι πολύ ευκολότερο να μεταθετηθεις στην πόλη σου από έναν αξιωματικό είτε μέσω μιας καλής σειράς αποφοίτησης είτε μέσω χρόνου αργότερα στο σώμα. Επίσης σαν γυναίκα θα περάσει καλύτερα στο σώμα από τους άνδρες, μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και η αδερφή μου υπηρετεί εδώ και 5 χρόνια και είναι πολύ χαλαρή.
αποφοιτος αξιωματικων αρχηγος αποφοιτος αστυφυλακων δουλος τα κανεις ολα και συμφερεις
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Μάγκες τι πάθατε με το τι θα επιλέξει η κοπέλα;

Αφού έβγαλε τα μόρια ας επιλέξει ότι γουστάρει. Έλεος...

Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

Tasis123gr έγραψε:Θα σας πω 3 λόγους για να πας αστυφυλακων και όχι αξιωματικών.1ον η σχολή είναι 4 χρόνια κάτι που ξεχνάτε όλοι και επίσης είναι πολύ δυσκολοτερη από την αστυφυλακων που έχει μόλις 1.5 χρόνο θεωρητικων μαθημάτων.2ον σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ευθύνες της εξουσίας ενός αστυνομου (και αργότερα διευθυντή) και να θέλει απλά να σχολαει και να φεύγει από τη δουλειά χωρίς ανησυχίες.3ον σαν αστυφυλακας είναι πολύ ευκολότερο να μεταθετηθεις στην πόλη σου από έναν αξιωματικό είτε μέσω μιας καλής σειράς αποφοίτησης είτε μέσω χρόνου αργότερα στο σώμα. Επίσης σαν γυναίκα θα περάσει καλύτερα στο σώμα από τους άνδρες, μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και η αδερφή μου υπηρετεί εδώ και 5 χρόνια και είναι πολύ χαλαρή.
1ον επειδή τυχαίνει να έχω τελειώσει και τις δυο σχολές, σε θέμα δυσκολίας αν δεν θες να βγάλεις καλό βαθμό δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα ελάχιστο θα έλεγα, ναι μεν 4 χρόνια αλλά τα κάνεις αποσβεση στο πολλαπλάσιο στο μέλλον.2ον στο ωράριο έχεις ένα δίκιο αλλά οι αξιωματικοι έχουν δεκάδες άλλα πλεονέκτημα που δεν έχουν οι αστυφυλακες και 3ον η γυναίκα είτε είναι ειδικός φρουρός είτε είναι αντιστράτηγος καλά θα περάσει γιατί πολύ απλά το επάγγελμα είναι αντροκρατούμενο και όλοι οι άντρες είναι ΜΔ! Εμένα φίλη μου στο λύκειο πίστευε ότι δεν θα πιάσει την αξιωματικών και δεν τη δήλωσε ενώ περνούσε. Το αποτέλεσμα; Πέρασε αστυφυλακων και μετά ξανά έδωσε πανελλήνιες έχοντας χάσει 3 χρόνια τζάμπα! Και τέλος στα μισθολογικα οι αξιωματικοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους αυτό λέει πολλά! Γιατί μη ξεχνάμε ότι οι αξιωματικοι παίρνουν τις αποφάσεις και οι κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν καλά με την αστυνομία όσο γίνεται βέβαια.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες