Σχολή Αστυφυλάκων-Υποψήφιοι (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Pao.... »

Καλησπέρα κουμάντα θα κάνω την αρχή. Εγώ έβγαλα παρα κάτι ψηλά 16100 από οικονομιας κ πληροφορικής. Εσείς πως τα πήγατε; μπας κ βγάλουμε καμία άκρη
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από wolver »

Εγω 14500 φιλαρακι. Μεγαλη εκπληξη η εκθεση υπολογιζα 12 και πηρα 15.7. Αλλα αστυφυλακων ουτε απ εξω! Καλη σταδιοδρομια σε οσους περασουν ευχομαι τα καλυτερα!
evi_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evi_p »

Παιδιά εγώ 16250 από οικονομίας και πληροφορικής. Θέλω να ελπίζω ότι θα πέσει λίγο η σχολή αστυφυλάκων.
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

wolver έγραψε:Εγω 14500 φιλαρακι. Μεγαλη εκπληξη η εκθεση υπολογιζα 12 και πηρα 15.7. Αλλα αστυφυλακων ουτε απ εξω! Καλη σταδιοδρομια σε οσους περασουν ευχομαι τα καλυτερα!
Εγώ το αντίθετο έκθεση τον ήπια. Ο 1ος μου έβαλε 15.2 κ ο 2ος 14. Αν είναι δυνατόν

Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Tasis123gr »

Εγώ έβγαλα καλά μόρια 17024 (5ο πεδίο) και η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα δηλώσω πρώτη την πυροσβεστων η την αστυφυλακων.. Γνωρίζει κανείς ποιες σχολές αστυφυλακων είναι ενεργές; Επίσης φέτος νομίζω θα εισαχθουν 500 άτομα στην αστυφυλακων 250 από αυτούς που πέρασαν πέρυσι και άλλοι τόσοι από φέτος.
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vasilis13 »

Οι σχολές που λειτουργούν είναι 3. Στην κομοτηνή, στο διδυμότειχο και στο ρέθυμνο. Όσο για τα άτομα ναι σωστά τα λες 250 του 2016 και 250 του 2017. Καλή επιτυχία σε όλους.
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Asfalitis »

Καλησπέρα. Και γω 14 700 συγκέντρωσα από οικονομίας και τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να πάω αύριο να δώσω ΠΚΕ. Αν πάω θα πάω μόνο για την εμπειρία γιατί για να πέσει τόσο πολύ απίθανο.
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Semers »

Tasis123gr έγραψε:Εγώ έβγαλα καλά μόρια 17024 (5ο πεδίο) και η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα δηλώσω πρώτη την πυροσβεστων η την αστυφυλακων.. Γνωρίζει κανείς ποιες σχολές αστυφυλακων είναι ενεργές; Επίσης φέτος νομίζω θα εισαχθουν 500 άτομα στην αστυφυλακων 250 από αυτούς που πέρασαν πέρυσι και άλλοι τόσοι από φέτος.
Φίλε μου αν δεν αγαπάς πραγματικά την αστυνομία πήγαινε πυροσβεστική είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα εκεί και πιο ασφαλή!

Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να αγαπάς κάτι πριν γνωρίσεις περί τίνος πρόκειται. Ξέρω κάποια πράγματα για την αστυνομία μιας και πολλά μέλη από το σόι μου υπηρετουσαν και υπηρετούν στο σώμα. Το θέμα είναι ότι θα προτιμούσα την αστυνομία διότι θα ήθελα να ασχοληθώ με την εγκληματολογια αργότερα εάν είναι δυνατόν αυτό στην Ελλάδα..
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Tasis123gr έγραψε:Εγώ έβγαλα καλά μόρια 17024 (5ο πεδίο) και η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα δηλώσω πρώτη την πυροσβεστων η την αστυφυλακων. Γνωρίζει κανείς ποιες σχολές αστυφυλακων είναι ενεργές; Επίσης φέτος νομίζω θα εισαχθουν 500 άτομα στην αστυφυλακων 250 από αυτούς που πέρασαν πέρυσι και άλλοι τόσοι από φέτος.

Με αυτά τα μόρια περνάς Αστυνομία 100%, καλύτερα να δηλώσεις αυτό. Για την πυροσβεστική δεν έχω ιδέα τι παίζει, αλλά κάπου άκουγα ότι τα μόρια είναι αρκετά ψηλά.

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από George911 »

Καλησπερα και απο εμενα! Εγω εβγαλα 16.764 (Γεν. Σειρα) απο θεωρητικη. Επισης πιστευω οτι θα πεσουν γυρω στα 200-400. Ειδα βαθμολογιες και αλλων παιδιων και δεν ηταν η αναμενομενη 'καλη' επιδοση. Στην Εκθεση εγινε μεγαλη σφαγη.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από George911 »

Tasis123gr έγραψε:Εγώ έβγαλα καλά μόρια 17024 (5ο πεδίο) και η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα δηλώσω πρώτη την πυροσβεστων η την αστυφυλακων. Γνωρίζει κανείς ποιες σχολές αστυφυλακων είναι ενεργές; Επίσης φέτος νομίζω θα εισαχθουν 500 άτομα στην αστυφυλακων 250 από αυτούς που πέρασαν πέρυσι και άλλοι τόσοι από φέτος.

Προτου καταληξεις στην αποφαση σου σκεψου το καλα. Υπαρχει μια περιπτωση να μην πας εκει που θελεις στην Αστυνομια, οποτε πρεπει να 'χεις μια εναλλακτικη. Οπως προαναφερθηκε, στην Πυροσβεστικη ειναι πιο χαλαρα, εχει πιο πολλες αδειες κλπ. Υπαρχει επισης-αν σε ενδιαφερει-ανακριτικο τμημα στην Πυροσβεστικη. Ψαξου αρκετα πρωτα. Εχεις μεχρι τις 14/07. Φιλικα παντα!

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vasilis13 »

Φίλε μου η δική μου άποψη είναι να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις. Όλα τα άλλα θα γίνουν. Για το αν θα πέσει ή όχι δεν μπορύμε να το ξέρουμε μέχρι να ανακοινωθούν τα στατιστικά και μετά οι βάσεις. Μια δική μου απορία. Του χρόνου θα αναγκαστεί να πάρει 500 άτομα (μακρινό όνειρο) ή θα πάρει 250 άτομα και τα παιδιά θα περιμένουν 1 χρόνο μαζί με τα επόμενα να μπουν; Τι πιστεύετε εσείς;
Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ε λογικά μέχρι να βελτιωθεί το οικονομικό επίπεδο της χώρας τόσα άτομα θα παίρνουν κάθε χρόνο και θα μπαίνουν την ίδια χρονιά..
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pao.... »

Για πείτε παιδιά, πήγατε πκε; τι μόρια ακούσατε; είχε προσέλευση;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες