Σχολή Αστυφυλάκων-Υποψήφιοι (2017)
Αστα να πανε φιλε. Βασικα εγω αν δεν περασω αστυφυλακων θα παω ειδικες δυναμεις και μετα θα ξεκινησω την σχολη ωστε να παρω τα μορια για ε. Φ εαν βγει προκηρυξη καποια στιγμη τ στο καλο 8 χρονια εχουμε μπροστα μας για ε. Φ...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Και γω για εκει το βλέπω παιδιά να υπάρχει μια αυξομείωση στα μόρια... Ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ας κάνουμε την προσπάθεια μας και θα πανε όλα καλά... θα τα καταφέρουμε. όλοι. εγω το μόνο που σκέφτομαι για να πάρω δύναμη κάθε μέρα είναι το όταν θα τα καταφέρω. την ικανοποίηση.. και έτσι συνεχίζω δυνατά.
-
- Ταγματάρχης
Παιδια τα πραγματα φετος θα ειναι δυσκολα απο αποψη βασης !16400 περισυ φετος το βλεπω πιο πανω ακολη βαλε καμια πεντακοσαρια μορια πανω Δυστυχως δυσκολη καιροι !
Συμφωνώ!17.000-17.200 προβλέπω φέτος η Αστυφυλάκων.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Ευχομαι να μην γινει γιατι εγω που ειμαι υποψηφιος του 2019 τοτε οι βασεις ποσο θα φτασουν; Τα 19.000;
Οτι αυξομειωση ειναι να γινει θα ειναι μικρη γιατι η ζητηση θα ειναι πανω κατω ιδια. Καθε χρονο καπου στα 200 μορια ειναι η μεταβολη δε βλεπω γιατι να παει 500+ τωρα
Για να νιωθει καποιος ασφαλεια παντως για την αστυφυλακων φετος πρεπει να αγγιζει τα 17000 μορια (γενικη σειρα, νεο συστημα μιλαω)
Για να νιωθει καποιος ασφαλεια παντως για την αστυφυλακων φετος πρεπει να αγγιζει τα 17000 μορια (γενικη σειρα, νεο συστημα μιλαω)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεν νομίζω να φτάσουμε και 17.000 μόρια αστυφυλάκων ελπίζω δηλαδή.. γιατι τότε η αξιωματικών θα πρέπει να πάει 18.000 ++++... δεν νομίζω να υπάρχουν και τόσοι επιτυχόντες... μην τρελαθούμε... πολυ μικρό ποσοστό υποψηφίων γράφει πάνω από 15.000 μόρια ποσο μάλλον 17.000 και δεν σημαίνει ότι όποιος γράφει πάνω από 17.000 θα σκεφτεί να πάει αστυφυλάκων... θα σκεφτεί να περάσει κάπου αλλου. τοσες στρατιωτικές υπάρχουν. βέβαια το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω για κανέναν... στην χώρα που ζούμε μπορεί να ξυπνήσουμε αύριο και να δούμε βάση 18.500 αν και ξαναλέω ειναι τραβηγμένη ήδη απο τα μαλλιά η βάση... και να την πανε τόσο ψηλά δεν υπάρχουν υποψήφιοι για να μπούνε..
- psofos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Παιδες τα ειπαμε. Αυξομειωση της ταξεως των 500 μοριων. Δεν πεφτει πιο χαμηλα ουτε ανεβαινει πιο ψηλα. Οι βασεις καθοριζονται απο τις προτιμησεις (που καθε χρονο ειναι σχεδον ιδιες), απο τον αριθμο εισακτεων που ζητουν οι σχολες (που περιπου ιδιος θα ειναι αντε να παρουνε 5 λιγοτερους δλδ αρα δεν τρεχει και τπτ) και απο τη δυσκολια των θεματων. Οπως καταλαβαινετε το τελευταιο ειναι που μετραει γιατι τα αλλα 2 ειναι σχεδον σταθερα καθε χρονο, οποτε εκει δεν εχουμε θεμα εκτος και αν αποφασισουν οτι θα παρουν 40 ατομα λιγοτερα, που ΔΕΝ θα γινει γιατι δεν αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη αυτα τα πραγματα. Οποτε λεω 500 μορια πανω-κατω γιατι εξαρταται απο τη δυσκολια των θεματων. Δλδ οι σχολες αυτους που ζητανε να παρουν θα τους παρουν ετσι και αλλιως αρα αν πεσουν δυκολα θα πεσουν και οι βασεις για να συγκεντωθει και ο επιθυμητος αριθμος εισακτεων. Ειναι περιπλοκο αλλα ετσι λειτουργει τι να κανουμε τωρα... Αρα 500 μορια ΤΟ ΠΟΛΥ να ανεβει ή να κατεβει αναλογα με τα θεματα και το πως θα γραψουμε...
Καλη επιτυχια να εχουμε και ο θεος βοηθος μαγκες!
Καλη επιτυχια να εχουμε και ο θεος βοηθος μαγκες!
Εγώ θεωρώ πάντως με τόση τεράστια ζήτηση που έχει η σχολή ακόμα και οι αριστούχοι θα προτιμήσουν να πάνε εκεί διότι έτσι μας έχουν καταντήσει οι συνθήκες πλέον. Οπότε θεωρώ για Αστυφυλάκων όποιος έχει 16.500 μόρια και κάτω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να επιτύχει.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ευχομαι να μην καταργησουν την Αστυφυλακων απο το 1ο επιστημονικο πεδιο οπως εγινε καποτε με τις Στρατιωτικες Σχολες! Δεν θα το αντεξω αυτο
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ρε μαγκες κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε και Σχολη Υπαξιωματικων Ελληνικης Αστυνομιας; Γιατι Υπαρχιφυλακας γινοσουν μονο μεσω προκηρυξεων απο οτι θυμαμαι και Αρχιφυλακας μονο αν ησουν Αστυφυλακας και εμπαινες μετα με κατατακτιριες αν δεν κανω λαθος στην Σχολη Αρχιφυλακων που πλεον καταργηθηκε ! Σορρυ για το οff topic απλα μια γενικη ερωτηση
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Η αντίστοιχη Σχολή Υπαξιωματικών της ΕΛΑΣ είναι η Αστυφυλάκων. Θα μπορούσε κάλλιστα και η ΣΜΥ να λέγεται Σχολή Λοχίων ή η ΣΜΥΝ Σχολή Κελευστών κλπ. Αλλά ίσως δεν ακούγεται καλά, ίσως να είναι λίγο παραπλανητικό γιατί στις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν και Έφεδροι ενώ στα Σώματα Ασφαλείας όχι. Ο κατώτερος βαθμός Υπαξ στην ΕΛΑΣ είναι ο Αστυφύλακας και ο κατώτερος του Αστυφύλακα (Ανακριτικού) είναι ο Αστυφύλακας (Μην ανακριτικός) και οι Ειδικοί Φρουροί - Συνοριακοί Φύλακες.
*Ανακριτικοί Υπάλληλοι λέγονται όσοι είναι εκ Παραγωγικής Σχολής.
*Ανακριτικοί Υπάλληλοι λέγονται όσοι είναι εκ Παραγωγικής Σχολής.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Σε ευχαριστω για την διευκρινιση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
wolver έγραψε:Αστα να πανε φιλε. Βασικα εγω αν δεν περασω αστυφυλακων θα παω ειδικες δυναμεις και μετα θα ξεκινησω την σχολη ωστε να παρω τα μορια για ε. Φ εαν βγει προκηρυξη καποια στιγμη τ στο καλο 8 χρονια εχουμε μπροστα μας για ε. Φ...
το οριο ηλικιας ειναι 28 ετσι; Αρα δηλαδη οσοι ειναι του 1992, εχουν την δυνατοτητα μεχρι το 2020 σωστα;
Ναι φιλε μου τα 28 χρονια ειναι και απο οτι εχω διαβασει δεν πρεπει να εχεις ξεπερασει το 28ο ετος δηλαδη εαν εισαι 28 χρονων και 10μηνων π. Χ παλι μπορεις να παρεις μερος στον διαγωνισμο :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες